Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm
Tuotetiedot add

Haluatko parantaa kuntoa, voimaa ja koordinaatiota?

Aerobic steppilauta kumimatolla on juuri se mitä tarvitset. Voit treenata koko kehoasi astelemalla ylös ja alas käyttämällä joko omaa kehonpainoasi tai vaihoehtoisesti lisäpainoja. Steppilaudan voit löytää useilta kuntosaleilta tai sen tilalla voi olla myös steppilaatikko. Voit käyttää steppilautaa missä tahansa haluatkin. Tämä steppilauta on tukeva ja kestää jopa 200kg painoa. Korkeutta voidaan säätää palikoiden avulla. Nämä ovet helposti irrotettavissa ja ovat yksinkertainen asentaa tarpeidesi mukaisesti. Joissakin harjoituksissa on parempi olla matalat askeleet, toisissa korkeammat. Steppilaudan päällys on päällystetty liukumattomalla pinnalla. Se estää liukastumista jopa nopeissa askeleissa. Muista, että ympärillä tarvitsee olla tarpeeksi tilaa. Kun olet treenannut, voit taitella steppilaudan säilytystä varten. Tällöin se mahtuu hyvin pieneen tilaan odottamaan seuraavaa kertaa.

Treenaaminen Steppilauta kumimatolla

Steppilaudalla treenaaminen on erittäin monipuolista. Voit tehdä sillä todella monia erilaisia harjoituksia, myös voimaharjoitteita. Voit käyttää vastuksena joko omaa kehonpainoasi tai ylimääräisiä painoja. Alun perin steppilauta on kehitetty polvileikkauksista kuntoutuville henkilöille ja se on edelleen monien fysioterapeuttien suosima kuntoutusväline. 

Nykypäivänä steppilaudan löytää lähes jokaiselta kuntosalilta. Steppilaudan avustuksella voit saada todella hyvän koordinaatiokyvyn, lisää kestävyyttä sekä voimaa. Katso netistä ohjeita joiden avulla pääset alkuun. Löydät myös netistä kokonaisia treeniohjelmia steppilaudan käyttöön.

Kun vasta aloitat, opettele ensin perusaskeleet. Eli ylös laudalle ja alas laudalta. Tekniikka on tärkeä, mutta ei missään tapauksessa vaikea. Muista pitää selkäsi aina neutraalissa asennossa, olkapäät hiukan takana päin ja alhaalla. Kun nouset laudalle, nosta koko jalkapohjasi sen päälle. Varmista, että olet tukevasti laudalla ja nosta nyt myös toinen jalka sen päälle. Laskeudu alas vastakkaisessa järjestyksessä, varpaat edellä. Pidä polvesi kokoajan rentona ja anna liikkeiden olla pehmeitä. Älä siis lukitse polviasi.

Voit myös treenata vatsalihaksiasi laudan avustuksella; aseta kädet laudalle, koko keho suorana. Pidä asento jännittämällä vatsalihaksia. Tämä on hyvin samantapaista ja vaikuttaa kuin lankuttaminen.

Sykettä nostavaa treeniä


Steppilauta on monipuolinen treeniväline, jolla voidaan tehdä sykettä nostavia aerobisia harjoituksia sekä lihaskuntoliikkeitä

Apua kehonpainoharjoituksiin


Steppilautaa voidaan käyttää apuna myös monissa kehonpainolla tehtävissä liikkeissä, kuten punnerruksissa, lankutuksessa ja dipeissä

Koko kropan kehitys


Steppilaudoilla tehtävät treenit harjoittavat monipuolisesti koko kroppaa, ja ovat erinomainen työkalu painonhallintaan ja kunnon kohotukseen

Ominaisuudet

Mitat
107cm x 42cm x 10cm

Korkeus
10cm / 15cm / 20cm


Materiaali
Muovi, kumipinta

Max. käyttäjän paino
200 kg


Väri
Musta / harmaa

Tuotearvostelut

3.3 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Pidin tuotteesta.

Tilasin steppilaudan vanhalle rouvalle, jotta hän voisi ylittää korkean askelman parvekkeelle. Se on erittäin vakaa, siinä on suuri askelpinta ja se on helppo koota. Liukuesteet ovat hyvät.

Tuotteessa oli valmiiksi paketista ottaessa pinttynyttä likaa ja kulumia. Tuli vaikutelma, että oli saanut käytetyn tuotteen uutta ostaessa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Steppilauta Kumimatolla, Korkeussäädettävä, 107x42x10cm

101054-00021-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
99,95 €
94,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 94,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 6 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
-10% kevätale Säästä vielä -10% alekoodilla KEVÄT10
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!