Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm
Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm
Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm
Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm
Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm
Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Jos tähtäimessä on parempi koordinaatiokyky, kestävyys ja voima, tämä steppilauta voi olla ratkaisu. Loistava treeniväline, joka vie todella vähän tilaa. Treenaa selkää ja jalkoja käyttäen pelkästään omaa kehonpainoa vastuksena. Mahdollisuudet ovat rajattomat, valinta on sinun. Tämä steppilauta on hiukan pienempi, kuin standardikokoiset laudat kuntosaleilla. Steppilautaa voidaan säätää korkeussuunnassa. Alin taso on 12,5cm ja korkeus on maksimissaan 23cm. Tämä säätömahdollisuus tekee treenistä tehokkaamman ja monipuolisemman. Mitä paremmassa kunnossa olet, sitä korkeammalle pystyt steppaamaan. Steppilaatikkoa voidaan käyttää joko steppiharjoituksiin tai osana vastusharjoittelua (kehon painolla tai ylimääräisillä painoilla). Nopeatkaan liikkeet eivät ole ongelma. Liukumaton pinta jalansijoilla varmistaa, ettet liukastu.

Treenaaminen steppilaudalla

Treenaaminen steppilaudan avulla on monipuolista; se voi olla myös välineenä monissa voimaharjoituksissa. Voit treenata käyttäen kehonpainoasi ja tarvittaessa sen lisänä käsipainoja/painotankoa.

Steppilauta keksittiin alun perin Yhdysvalloissa. Sitä käytettiin polvien kuntouttamiseen, mutta se sai pian myös monia muita käyttökohteita. Nykyään lautoja löytyy jo monista kotitalouksista ja kuntosaleilta.

Löydät helposti steppilautatreeniesimerkkejä Internetistä. Nämä parantavat kuntoasi, koordinaatiota sekä voimaa. Jos olet aloittelija, opettele ensin perusaskeleet (ylös ja alas). Tekniikka on tärkeässä osassa, jotta et loukkaa itseäsi. Seiso laatikon edessä. Olkapäät takana ja alhaalla, selkä neutraalissa asenossa ja olkapäät hiukan takana. Nosta ensin yksi jalka päälle, sitten toinen. Varmista, että koko jalkapohjasi on laatikon päällä. Sitten, laskeudu takaisin alas, varpaat edellä. Pidä aina polvesi rentona.

Kun osaat tehdä perusaskeleet, huomaat nopeasti, että tämä on pohja muille askelille. Voit joko alkaa tekemään kokonaisia ohjelmia tai tehdä osia jumppaohjelmista. Hyviä ohjelmia löytyy paljon netistä. Läppäristä video pyörimään, steppilauta eteen ja harjoittelemaan. Voit myös käyttää steppilautaa osana voimatreenaamista. Tee sen avustuksella penkkipunnerruksia tai käytä vastuksena omaa kehonpainoasi. Yksi jalka penkillä, toinen lattialla.

Ihanteelinen valinta treeniin

  1. Liukumaton pinta
  2. Helposti säädettävissä kolmeen eri korkeustasoon

Sykettä nostavaa treeniä


Steppilauta on monipuolinen treeniväline, jolla voidaan tehdä sykettä nostavia aerobisia harjoituksia sekä lihaskuntoliikkeitä

Apua kehonpainoharjoituksiin


Steppilautaa voidaan käyttää apuna myös monissa kehonpainolla tehtävissä liikkeissä, kuten punnerruksissa, lankutuksessa ja dipeissä

Koko kropan kehitys


Steppilaudoilla tehtävät treenit harjoittavat monipuolisesti koko kroppaa, ja ovat erinomainen työkalu painonhallintaan ja kunnon kohotukseen

Ominaisuudet

Mitat
70cm x 28cm x 12,5 cm

Korkeus
12,5 cm / 18cm / 23cm


Max. käyttäjän paino
200 kg

Väri
Harmaa / musta


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 11 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Painan reilusti alle 200kg mutta lauta tuntuu huteralta, pelkään että hajoaa. Käytössä on silti vielä.

Aloittelevana steppilautailijana liikkeet ovat olleet perusjuttuja, mutta ainakin niissä tuote on ajanut asiansa erinomaisesti. Lauta on sopivan iso, ei ole liukunut alta ja kestää hyvän määrän painoakin. Hintakaan ei ole paha.

Ei ihan niin vakaa kun ajattelin, mutta ajaa asiansa kotikäytössä.

Tuote oli moitteeton ja juuri sellainen kuin arvelin sen olevan

Paras,sopii huonommallekin harjoittelijalle,kovassa käytössä on

Todella hyvälaatuinen steppilauta! Kaikki toimii niin, kuin pitääkin.

Laatu on hyvä. Miinuksena on, että voimaharjoittelussani meinaan usein liukastua, koska toisella puolella on liukasta muovia. Se luistaa jopa kengillä. Muuten erittäin vakaa jopa painoilla. Lauta ei taivu edes 200kg painosta.

Olikin liian pieni

Peruskäyttöön hyvä ja edullinen tuote!

Peruskäyttöön hyvä tuote. Eukkokin tykkäs!

Hyvä säädettävä penkki,monikäyttöinen ja ei tarvitse pelätä keikahtamista,suosittelen helposti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Steppilauta S, Korkeussäädettävä, Harmaa/Musta, 70x 28x12,5cm

100198-00001-0080
TARJOUS
TÄNÄÄN!
64,95 €
49,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 2 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!