Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Pro-sarjan Painoliivi 18kg
Tuotetiedot add

Pro-sarjan Painoliivi 18 kg on ammattilaisen valinta kehonpainoharjoitteluun!

Pro-sarjan Painoliivissä on käytetty ainoastaan markkinoiden parhaimpia materiaaleja. Painoliivi on valmistettu hengittävästä neopreeni-nylon seoksesta. Painoliivin yläosasta löytyy vahvikkeet ja se onkin suunniteltu erityisen kovaa käyttöä varten. Painoliivin koko on universaali ja se soveltuu naisille sekä miehille. Painoliivin muotoilussa on kiinnitetty huomiota siihen, että et edes tunne pukevasi erillistä painoliiviä - tunnet ainoastaan sen painon ja vastuksen treenissäsi. Painoliivin kiinnitys tapahtuu kestävällä ja pitävällä Velcro-tarrakiinnityksellä, joka on erittäin nopeakäyttöinen.

Painoliivin edut

Painoliivi on erinomainen lisävaruste kehonpainoharjoitteluun. Painoliivin avulla saat lisää vastusta treeneihisi samalla, kun myöskin kätesi ovat vapaana. Sitä voidaankin siis kutsua painoharjoittelun "Hands-Free"-tuotteeksi. Yleisimmin painoliiviä käytetään juoksulenkeillä, kävelylenkeillä, leuanvedossa ja dippipunnerruksissa. Sen käyttötavoissa ainoastaan mielikuvitus on rajana. Painoliivi on erittäin vartalonmyötäinen ja tämän vuoksi sitä voidaankin käyttää tarvittaessa takin alla huomaamatta normaaleissa askareissa.

Miltä tuntuisi tehdä normaalit arkiaskareet painoliivin kanssa? Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Painoliivien parhaat ominaisuudet

  1. Paino säädettävissä, sisältää 38 x 0,44kg painopussia
  2. Koko universaali, sopii naisille ja miehille
  3. Tehostaa kehonpainoharjoittelua
  4. Painoliivin kiristäminen tapahtuu nopeasti ja napakasti tarrapintojen avulla
  5. Hengittävä neopreeni-nylon seos, kulutusta kestävällä yläosalla
  6. Voidaan pestä käsin

Ominaisuudet

Materiaali
Neopreeni, nylon

Paino
18 kg


Väri
Musta / harmaa

Koko
Universaali


Liivin leveys
44 cm

Liivin pituus
55 cm


Pääntie
36 cm

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 02.10.2019

Liivi toimii hyvin. 18kg oli aluksi liian raskas, joten otin muutaman kilon pois ja tuntui paremmalta. Tosin olkahihnat olisivat paremmat pehmusteilla ja säädettävällä pituudella.

Kirjoittaja: 05.02.2018

Muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella erittäin asiallinen tuote. Suuri määrä kevyitä painopusseja mahdollistaa paitsi painomäärän myös -jakauman hienosäätämisen silloin kun ei mennä täysillä seteillä. One size fits all -hengen mukaisesti liivin asettaminen istuvasti päälle edellyttää aina pientä sinksaamista (lähinnä, jos paljon painoja käytössä). Isokokoinen kun olen, liivi sinällään istuu päälleni oivallisesti, mutta kun liivin vetää juoksutreeniä varten napakasti kiinni, painojakauma on vaikea saada asettumaan ilman toispuoleisuutta hartioilla. Kaikkinensa kyllä kategoriassaan hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä.

Kirjoittaja: 27.08.2017

Hyvä painoliivi isommalle kaverille. Kaula-aukko on vähän turhan iso. Painoja olisi voinut saada korkeammalle mutta painopiste on ilmeisesti haluttu pitää matalalla. Jos olet hoikka, huomioi tämä: Päällimmäisissä siteissä on tarrapintaa vain kärjissä. Pahimmillaan tämän tarkoittaa että tarrapinnat eivät kohtaa lainkaan etkä saa liiviä tukevasti ympärillesi. Tämän korjasin hakemalla eurokankaasta tarranauhaa ja ompelemalla sitä lisää siteeseen. Liivi on tehty niin hyvin että lisäkankaan voi ommella ilman saumojen avaamista. Varsinkin isommalle kaverille hyvä tuote ihan suoraan hyllyltä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Pro-sarjan Painoliivi 18kg

100826-00019-0024
TARJOUS
TÄNÄÄN!
264,95 €
184,95 € Säästä 80,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16