Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Painoliivit 30kg
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Painoliivit ovat erittäin monipuolinen lisävaruste, kun haluat lisää tehoja kehonpainoharjoitteluun.

Painoliivit 30kg on valikoimamme monipuolisin painoliivi. Sen avulla voit valita juuri sinulle sopivan vastuksen väliltä 1,5kg - 30kg. Tämä mahdollistaa painoliivin käyttämisen täysin vasta-alkajalla tai vaikka ammattiurheilijalla! Painoliivimme on suunniteltu käytettäväksi etenkin kehonpainoharjoitteluun. Kehonpainoharjoittelun avulla voit treenata koko kroppasi käyttäen apuna ainoastaan omaa painoasi sekä tätä painoliiviä. Painoliivin tarkoituksena on laittaa harjoittelussasi uusi vaihde silmään, kun oma kehonpainosi ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta. Painoliivi sopii erityisen hyvin käytettäväksi seuraavassa kehonpainoharjoitteissa, kuten: etunojapunnerrus, dippipunnerrus, leuanveto, jalkakyykky, askelkyykyt, kävely, hölkkääminen sekä juokseminen.

Painoliivin edut

Painoliivi on suunniteltu ulko- ja sisäkäyttöön. Liivistä löytyy 20 x 1500g painoja, joiden avulla pystyt määrittämään juuri sinulle sopivan painomäärän, jopa 1500g tarkkuudella. Tämän painoliivin avulla pystyt siis käyttämään painoja väliltä 1,5kg - 30kg. Painot on jaoteltu tasaisesti joka puolelle painoliiviä, jonka vuoksi paino jakautuu tasaisesti - tehden painoliivin käyttämisestä miellyttävää ja tehokasta. Säädettävien painojen ansiosta voit aloittaa harjoittelemisen painoliivin kanssa kevyesti. Voit laittaa esimerkiksi ensimmäiseen harjoituskertaan painoliiviin painoa ainoastaan 1,5kg. Sen jälkeen voit lisätä jokaisella harjoituskerralla 1,5kg lisää tai omien tuntemuksien mukaan. Huomaat pian, että pystyt harjoittelemaan entistä raskaammalla painolla - ja tämä tarkoittaa, että lihaksesi ovat kasvaneet ja voimistuneet! Painoliiviä voidaan käyttää lisäpainona myös arkisissa askareissa, jolloin siitä tulee erittäin tehokasta arkiliikuntaa. Tämä toimii myös loistavana motivaattorina pitääkseen oman kehon painon sopivana. Kun käytät 10-30kg lisäpainoa normaaliin askareisiin - huomaat kuinka paljon rankempaa pienetkin asiat ovat painavampana.

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Painoliivin materiaaleina on käytetty ainoastaan parhaimpia ja laadukkaimpia, kuten neopreeniä sekä nylonia. Nämä materiaalit on tarkkaan harkittuja suunniteltaessa tätä painoliiviä, jonka vuoksi painoliivi on hengittävä sekä käsin pestävä. Painoliivi muotoilee täydellisesti kroppaasi, jonka vuoksi et välillä edes huomaa käyttäväsi painoliiviä!

Esimerkkiharjoituksia käyttäen Painoliivit 30kg

  • Leuanveto
  • Kuntopiiri
  • Crossfit
  • Dippipunnerrus
  • Etunojapunnerrus
  • Jalkakyykky, askelkyykky
  • Kävely, hölkkä, juokseminen
  • Arkiaskareet lisäpainolla

Tekniset tiedot:

Tasainen painojakauma takaa optimaalisen ja vapaan liikkuvuuden
• Sopii kaikille urheilu- ja kuntoliikuntamuodoille
• Maksimaalinen joustavuus ja muokattavuus - 20 yksittäistä painotaskua
• Jokainen paino 1500g, yhteensä 30kg
• Valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista. Kulutusta kestävä.
• Helppo puhdistaa - käsin pestävä
• Valmistettu neopreenista ja nylonista
• Väri: Musta
• Yksi koko sopii kaikille

Täältä löydät vastaavasta liivistä 10kg version, sekä täältä 20kg version!

Tuotearvostelut

3.6 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä7 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä4 kpl

Kirjoittaja: 23.06.2020

Painotaskut repeävät heti 3-5 treenikerran jälkeen.

Kirjoittaja: 08.06.2020

Ostin 40kg painoliivin. Pettymys oli suuri kun painoliivin taskuihin pistettävät painot haisevat voimakkaalle bensiinille. Bensiinin haju ei lähde millään pois vaikka olen tuulettanut useamman viikon jo parvekkeella sekä liiviä että liivin painoja. Olen pettynyt ostaaman tuotteeseen täysin ja en suosittele kenellekkään että ostatte vastaavaa itsellenne.

Kirjoittaja: 20.04.2020

Aivan todella myyntitekstin mukaiset lisäpainoliivit jotka istuvat todella hyvin päällä.<br /> Erittäin helpot kiinnitykset klipseillä mistä saa erittäin yksinkertaisesti kiristettyä oman kokoiseksi.<br /> Suosittelen!

Kirjoittaja: 01.10.2019

Pidän tästä tuotteesta paljon. Helppo käyttää ja painon määrää voidaan vaihtaa todella yksilöllisesti, mistä pidän,

Kirjoittaja: 01.10.2019

Hyvä laatu, kaikki hiekkasäkit (1,5kg) voidaan ottaa erikseen pois, mikä tarjoaa monipuolisempaa treenausta.

Kirjoittaja: 01.10.2019

En ole kaikista pisin (172cm), liivi näyttää olevan tehty enemmän pidemmille ja leveämmille ihmisille :-) Muuten erittäin mukava käyttää.

Kirjoittaja: 02.07.2019

TODELLA surkea laatu. Painotaskut repeävät heti.

Kirjoittaja: 11.07.2018

Jepa

Kirjoittaja: 27.01.2018

Ostin painoliivin tehostaakseni kävelylenkkejä ja on kyllä ollut hintansa veroinen. Taskuja painoille on tasaisesti pitkin liiviä ja saa halutessaan helposti eri painotusta jos ei käytä kaikkia painopusseja yhtä aikaa. Itselleni on ainakin riittänyt myös painoliivin kiristysvarat (162cm nainen), liivi ei hölsky tms. Suosittelen.

Kirjoittaja: 19.01.2018

painoliivi 30kg: liivi on yllättävän mukava päällä painostaan huolimatta. Porrasharjoittelu sujuu tehokkaasti.

Kirjoittaja: 03.01.2018

Nyt tuotetta kaksi kertaa kävelylenkillä testattua voin todeta olevan hyvä lisävastus lenkille, kiristysremmit rokottaa yhden pisteen, mutta varmaan itse virittelen alempaan remmiin jotkin pehmikkeet lonkkaluoden kohdalle.

Kirjoittaja: 11.04.2017

Liivi istuu melko hyvin päälle - odotin enemmän hartiakipuja, mutta nyt viikon käytön jälkeen toivoisi jo olevan enemmän painoa. Onneksi reppu ja sinne kiekkoja mahtuu vielä liivin päälle, niin saa treenin optimoitua erilaisiin tarpeisiin. Miinuksena melko heppoiset kiristysremmit ja niiden muoviset klipsit. Virittelin jo varmuuden vuoksi nahasta ja teräsketjusta uuden kiristysmekanismin, koska luottamus pitkäkestoiseen käyttöön ei ole erityisen korkea. Mutta kuten sanottu, niin pääasiallinen toimivuus on hyvää jo suoraan paketista. Kannattaa harkita - niin arkiliikuntaan kävellen ja juosten, kuin myös esim. kyykkyyyn, ranskalaiseen jne. tuomaan pientä lisätwistiä.

Kirjoittaja: 18.01.2017

Hankin painoliivit lenkkeilyn lisärasitukseksi. Rakenteeltaan liivit ovat tukevat ja ne saa sopivasti kiristettyä eli eivät hölsky juostessa. Sopivan painon saa asetettua helposti vaihtamalla paino pussien määrää liiveissä. Painopussit tuntuvat hieman heppoisilta rakenteeltaan (ohutta nailonia, sisällä ehkä vielä muovipussi) mutta ovat kyllä kestäneet toistaiseksi.

Kirjoittaja: 03.10.2016

Toimii niinkuin pitää. Painojen määrää pystyy säätämään monipuolisesti. Hyvä leuanvetoon ja dippiin!

Kirjoittaja: 29.02.2016

Hankin itselleni painoliivit pääasiallisesti jokapäiväisen liikunnan lisukkeeksi. Liivien painotus on monipuolinen, joten voi helposti välttää niskakipua aiheuttavan toispuolisen painotuksen, painon lisääminen ja vähentäminen on myös helppoa vaikka kesken treeenin . Tuote on melko hyvää materiaalia ja tehty kestämään, mutta minulta katkesi kiristys vyön kannake jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lisäksi kuvan tuote ei ole täysin samanlainen kuin omani. Koko on melko iso, joten laihemilla (alle 80 kg) voi käyttö olla hankalaa isommilla painoilla. Monipuolisuutensa ansiosta voin suositella.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoliivit 30kg

100568-00019-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
167,94 €
122,94 € Säästä 45,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16