Painoliivit 30kg

100568-00019-0032

-45€

94,95 €

Normaalisti:139,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Painoliivit ovat erittäin monipuolinen lisävaruste, kun haluat lisää tehoja kehonpainoharjoitteluun.

Painoliivit 30kg on valikoimamme monipuolisin painoliivi. Sen avulla voit valita juuri sinulle sopivan vastuksen väliltä 1,5kg - 30kg. Tämä mahdollistaa painoliivin käyttämisen täysin vasta-alkajalla tai vaikka ammattiurheilijalla! Painoliivimme on suunniteltu käytettäväksi etenkin kehonpainoharjoitteluun. Kehonpainoharjoittelun avulla voit treenata koko kroppasi käyttäen apuna ainoastaan omaa painoasi sekä tätä painoliiviä. Painoliivin tarkoituksena on laittaa harjoittelussasi uusi vaihde silmään, kun oma kehonpainosi ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta. Painoliivi sopii erityisen hyvin käytettäväksi seuraavassa kehonpainoharjoitteissa, kuten: etunojapunnerrus, dippipunnerrus, leuanveto, jalkakyykky, askelkyykyt, kävely, hölkkääminen sekä juokseminen.

Painoliivin edut

Painoliivi on suunniteltu ulko- ja sisäkäyttöön. Liivistä löytyy 20 x 1500g painoja, joiden avulla pystyt määrittämään juuri sinulle sopivan painomäärän, jopa 1500g tarkkuudella. Tämän painoliivin avulla pystyt siis käyttämään painoja väliltä 1,5kg - 30kg. Painot on jaoteltu tasaisesti joka puolelle painoliiviä, jonka vuoksi paino jakautuu tasaisesti - tehden painoliivin käyttämisestä miellyttävää ja tehokasta. Säädettävien painojen ansiosta voit aloittaa harjoittelemisen painoliivin kanssa kevyesti. Voit laittaa esimerkiksi ensimmäiseen harjoituskertaan painoliiviin painoa ainoastaan 1,5kg. Sen jälkeen voit lisätä jokaisella harjoituskerralla 1,5kg lisää tai omien tuntemuksien mukaan. Huomaat pian, että pystyt harjoittelemaan entistä raskaammalla painolla - ja tämä tarkoittaa, että lihaksesi ovat kasvaneet ja voimistuneet! Painoliiviä voidaan käyttää lisäpainona myös arkisissa askareissa, jolloin siitä tulee erittäin tehokasta arkiliikuntaa. Tämä toimii myös loistavana motivaattorina pitääkseen oman kehon painon sopivana. Kun käytät 10-30kg lisäpainoa normaaliin askareisiin - huomaat kuinka paljon rankempaa pienetkin asiat ovat painavampana.

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Painoliivin materiaaleina on käytetty ainoastaan parhaimpia ja laadukkaimpia, kuten neopreeniä sekä nylonia. Nämä materiaalit on tarkkaan harkittuja suunniteltaessa tätä painoliiviä, jonka vuoksi painoliivi on hengittävä sekä käsin pestävä. Painoliivi muotoilee täydellisesti kroppaasi, jonka vuoksi et välillä edes huomaa käyttäväsi painoliiviä!

Esimerkkiharjoituksia käyttäen Painoliivit 30kg

  • Leuanveto
  • Kuntopiiri
  • Crossfit
  • Dippipunnerrus
  • Etunojapunnerrus
  • Jalkakyykky, askelkyykky
  • Kävely, hölkkä, juokseminen
  • Arkiaskareet lisäpainolla

 

Tekniset tiedot:

Tasainen painojakauma takaa optimaalisen ja vapaan liikkuvuuden
• Sopii kaikille urheilu- ja kuntoliikuntamuodoille
• Maksimaalinen joustavuus ja muokattavuus - 20 yksittäistä painotaskua
• Jokainen paino 1500g, yhteensä 30kg
• Valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista. Kulutusta kestävä.
• Helppo puhdistaa - käsin pestävä
• Valmistettu neopreenista ja nylonista
• Väri: Musta
• Yksi koko sopii kaikille

Täältä löydät vastaavasta liivistä 10kg version, sekä täältä 20kg version!

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.03.07.2019 (Painoliivit 30kg) :
(1/5

TODELLA surkea laatu. Painotaskut repeävät heti.

Kirjoittaja Pvm.11.07.2018 (Painoliivit 30kg) :
(4/5

Jepa

Kirjoittaja Pvm.27.01.2018 (Painoliivit 30kg) :
(5/5

Ostin painoliivin tehostaakseni kävelylenkkejä ja on kyllä ollut hintansa veroinen. Taskuja painoille on tasaisesti pitkin liiviä ja saa halutessaan helposti eri painotusta jos ei käytä kaikkia painopusseja yhtä aikaa. Itselleni on ainakin riittänyt myös painoliivin kiristysvarat (162cm nainen), liivi ei hölsky tms. Suosittelen.