Painoliivi x-style 10kg

100550-00054-0016

-20€

49,95 €

Normaalisti:69,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

  • VARASTON MUUTTOMYYNTI
  • ERIKOISTARJOUS
  • TARJOUS VOIMASSA NIIN KAUAN KUIN TAVARAA RIITTÄÄ

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

X-style painoliivi on erinomainen lisävaruste, kun haluat kehonpainoharjoittelusta enemmän irti!

Painoliivi x-style 10kg soveltuu erinomaisesti käytettäväksi lisäpainona, kun oma kehonpaino ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta harjoitteluun. Painoliivin avulla voit helposti lisätä harjoituksen kuormitusta - samalla kun myös kätesi ovat vapaina. Voit pitää painoliiviä yllä ja samaan aikaan suorittaa käsilläsi haluttuja liikkeitä, kuten esim. etunojapunnerrus, dippipunnerrus ja leuanveto. Se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi myös päällä kävely-, hölkkä- ja juoksulenkillä sekä myöskin normaaleissa arkiaskareissa. Painoliivin avulla voit saada arkiaskareista enemmän hyötyliikuntaa.

Painoliivi x-style edut

Painoliivi x-stylen etuna on sen kevytrakenteisuus, jonka vuoksi se on erittäin miellyttävän tuntuinen päällä sekä hengittää hyvin myös kuumallakin säällä. Säädettävän kiristinnarun ansiosta voit säätää koon juuri sinulle sopivaksi ja liivi pysyy tiiviisti päälläsi sekä saatat unohtavan käyttäväsi mitään ylimääräistä päälläsi. Takaosasta löytyvän verkkotaskun avulla voit kuljettaa lenkkien aikana mukanasi tärkeimpiä tarvikkeita, kuten: juomapullo, kännykkä ja avaimet.

Painoliiviharjoittelun edut

Painoliivi on erityisen hyvä lisävaruste tarjotakseen lihaksille täysin uudenlainen lihasärsyke. Kroppa mukautuu omaan painoonsa hyvinkin nopeasti, eikä se tarjoa tarpeeksi suurta lihasärsykettä enää. Huomaat heti, kun puet painoliivin päälle, että lihakset aktivoituvat välittömästi tästä ylimääräisesti kuormituksesta. Sen suurimpana etuna on monikäyttöisyys - etenkin koska kädet ovat vapaana harjoittelua varten.

Tekniset tiedot:

  • Paino: 10kg
  • Optimaalinen liikkuvuus
  • Tasainen painojakauma
  • Helppo kiinnitys
  • Hengittävä ja hankaamaton materiaali
  • Valmistettu neopreeni nylonista

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painoliivi x-style 10kg) :
(3/5

Parempi kuin umpi versio. Hyvä lisä lenkille.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painoliivi x-style 10kg) :
(5/5

Liivit vastasivat täysin odotuksia. Sain tehoa kävelylenkkeihin, hiki tulee pintaan ja pulssin saa ylemmäksi. En pysty juoksemaan liivien kanssa tai ilman, vakava toisen jalan vammautuminen onnettomuudessa estää juoksemisen. No nämä laadukkaat tehostavat sitä mihin pystyn. Suosittelen :)

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painoliivi x-style 10kg) :
(4/5

Hyvä ja monipuolinen, sopiva hinta