Painoliivit 20kg

100568-00019-0025

-35€

84,95 €

Normaalisti:119,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Painoliivit ovat erittäin monipuolinen lisävaruste, kun haluat lisää tehoja kehonpainoharjoitteluun.

Painoliivit on suunniteltu erityisesti käytettäväksi lisäpainona kehonpainoharjoittelussa. Kehonpainoharjoittelu on yksi monipuolisimmasta tavoista harjoitella koko kroppa. Kun olet saavuttanut tason, jossa omalla kehonpainolla harjoittelu ei anna tarpeeksi vastusta - siinä vaiheessa on aika boostata treeniä painoliivien avulla! Painoliivit ovat kooltaan universaalit ja säätönauhojen avulla voit säätää ne juuri sinulle sopiviksi. Ne sopivat erityisen hyvin käytettäväksi kaikenlaiseen kehonpainoharjoitteluun, kuten: etunojapunnerrus, leuanveto, dippipunnerrus, askelkyykyt, käveleminen, hölkkääminen ja juokseminen. Painoliivit ovat yksi monipuolisin treeniväline, koska kehonpainoharjoittelussa ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Painoliivin edut

Voit käyttää painoliiviä ulko- ja sisäharjoituksissa. Liivistä löytyy 20 x 1000g painoja, joiden avulla pystyt valitsemaan juuri sinulle sopivan painomäärän. Näiden avulla voit asettaa juuri sinulle sopivan painomäärän, jopa 1000g tarkkuudella. Tämän painoliivin avulla pystyt siis käyttämään painoja väliltä 1kg - 20kg. Painot on jaoteltu tasaisesti joka puolelle painoliiviä, jonka vuoksi paino jakautuu tasaisesti, joka tekee käyttämisestä miellyttävää ja tehokasta. Säädettävyyden ansiosta voit aloittaa harjoittelemisen painoliivin kanssa kevyesti. Voit laittaa esimerkiksi ensimmäiseen harjoituskertaan painoliiviin painoa ainoastaan yhden kilon. Sen jälkeen voit lisätä jokaisella harjoituskerralla kilon lisää tai omien tuntemuksien mukaan. Huomaat pian, että pystyt harjoittelemaan entistä raskaammalla painolla - ja tämä tarkoittaa, että lihaksesi ovat kasvaneet ja voimistuneet!

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Materiaaleina on käytetty kulutusta kestäviä materiaaleja, kuten neopreeniä ja nylonia. Nämä materiaalit on valittu tarkkaan suunniteltaessa tätä painoliiviä, jonka vuoksi painoliivi on hengittävä sekä käsin pestävä. Painoliivien hartiaosa on suunniteltu leveäksi, jonka vuoksi et välttämättä huomaa käyttäväsi painoliiviä!

Tekniset tiedot:

Tasainen painojakauma takaa optimaalisen ja vapaan liikkuvuuden
• Sopii kaikille urheilu- ja kuntoliikuntamuodoille
• Maksimaalinen joustavuus ja muokattavuus - 20 yksittäistä painotaskua
• Jokainen paino 1000g, yhteensä 20kg
• Valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista. Kulutusta kestävä.
• Helppo puhdistaa - käsin pestävä
• Valmistettu neopreenista ja nylonista
• Väri: Musta
• Yksi koko sopii kaikille

Katso myös tästä kevyempi versio, tai tästä vielä raskaampi 30kg painoliivi!

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painoliivit 20kg) :
(3/5

Painojen jakauma ihan hyvä, mutta itselläni hajosi melkein heti toinen kiristysremmien lukko, joka heikentään liivien istuvuutta ja siten lisää rasitusta hartioille. Sopii isollekin käyttäjälle, mutta jos on oikein kapea käyttäjä niin voi kiristämisessä olla haastetta, ettei jää väljäksi. Toimivat lisäpainot saliurheiluun, mutta jos joku haluaa lenkille lisäpainoa niin täydellinen istuvuus ei välttämättä löydy kuin henkilöillä, joilla on myös vyötärö leveä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painoliivit 20kg) :
(4/5

Minulla on kummatkin painoliivit, sekä x-stylet että nämä. Näissä painojen sijainti hieman häiritsee minua, mutta mielestäni tukevammat kuin x-stylet. Käytän näitä viikoittain.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Painoliivit 20kg) :
(4/5

Hyvät liivit ja miellyttävät päällä. Itselleni(pituutta n.188cm) sopii hyvin, vaikka kiristys meneekin tappiin asti. Pienille ihmisille voi loppua kiristysvara kesken. Sivuilla olevat metallisoljet ovat heppoisen oloiset tosin muutamalla käyttökerralla ei ole ollut ongelmia.