Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Voimatorni penkillä
Tuotetiedot add

Täydellinen koko ylävartalon treenaamiseen

Gorilla Sportsin monipuolisella voimatornilla treenaat koko ylävartaloasi! Voimatornista löytyy puitteet dippejä sekä leuanvetoa varten, ja penkki on nostettavissa selkänojaksi jolloin saat treenattua keskivartaloa esimerkiksi jalannostoilla. Penkki voidaan laskea alas, jolloin voimatornia voidaan käyttää myös penkkipunnerrukseen. Voimatornista löytyy pidikkeet levytankoa varten. 

222 cm korkea voimatorni soveltuu hyvin pidemmillekin treenaajille, mutta näppärän kokonsa ansiosta se on helppo mahduttaa pienemmällekin treenisalille.

Voimatornin parhaat ominaisuudet

  1. Täydellinen treenilaite näppärässä koossa
  2. Sisältää punnerruskahvat
  3. Sisältää leuanvetotangon
  4. Sisältää dippikahvat
  5. Sisältää penkkipunnerrusaseman
  6. Säädettävät levytangon pidikkeet 78 cm / 88 cm

Ominaisuudet

Mitat
203 x 74 x 222 cm

Mitat kokoontaitettuna
138 x 74 x 222 cm


Mitat penkki
111 x 25cm

Paino
35 kg


Väri
Musta

Max. kuormitus penkki
150 kg


Max. kuormitus dippiteline
150 kg

Max. kuormitus leuanvetotanko
100 kg


Leuanvetotangon leveys
107 cm

Dippitelineen korkeus
126 cm


Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 12.05.2020

Korjauksena edelliseen että leveällä otteella penkkipunnerrus näyttää tuntuvan ihan siedettävältä, mutta kapealle/normaalille otteelle ovat ainakin itselläni liian lyhyet. Täten nostan arvosanan kahdesta kolmeen, kun sitä ei jälkikäteen pysty muuttamaan. Menettelee kotitreeneissä.

Kirjoittaja: 03.05.2020

Hitsausjälki joissain osissa erittäin huonoa, mm. erästä pohjan tukirakennetta ei pystynyt kiinnittämään sen ollessa paikoillaan koska pultin reiän kohdistus oli niin surkea. Toinen iso miinus tulee penkkipunnerustangon pidikkeistä, jotka ovat aivan liian matalalla kenellekään normaalipituiselle ihmiselle, ja tekevät penkkipunnertamisesta erittäin epämukavaa. Säätöasetuksiakin on vain kaksi, joten tämä ei paranna asiaa lainkaan. Plussaa kuitenkin dippitelineen kahvoista ja leuanvetotangosta, tuntuu erittäin miellyttävältä treenatessa. Miinusta kuitenkin siitä että isompia lisäpainoja käyttäessä dippiteline tuntui epävakaalta ja hieman antavan periksi. Yhteispaino tällä kombolla oli 130kg, jonka pitäisi jäädä reilusti alle laitteen ilmoitetun 220kg maksimikuorman.

Kirjoittaja: 03.10.2019

Manuaalissa oli muutamia virheitä, jotka hankaloittivat kasaamista. Paketistani myös puuttui yksi kumitassu, jonka lupasivat kuitenkin toimittaa jälkikäteen. Hitsausjälki on myös kohdittain huonoa ja joissain osissa näkyi ruosteen väriä, toivottavasti se ei sitä ole. Muuten torni on kyllä tukevan tuntuinen hintaisekseen ainakin vielä toistaiseksi. Vain tänään tarjous on myös ollut viikon voimassa, joten älkää tehkö kiirellisiä valintoja ainakaan sen perusteella.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Erittäin hyvä laatu , vahvan oloinen ja vakaa! Muutamia asioita, joista en pidä niin paljon: 1.Penkin ollessa taitettuna, se pysyy paikallaan metallitangolla. Kun nostat sitä ylös, se tärisee ja pitää meteliä. Kun penkki on auki lattialla se on hiljainen, mutta tarvitset isomman tilan, jos pidät sitä auki kokoajan. 2.Itse vetokoukku on hieman liian ohut, joten on kivuliasta pitää siitä kiinni.( en käytä sivuilla olevia kahvauksia, koska ote olisi minulle liian leveä. käytän tangon keskiosaa.) Kaiken kaikkiaan, kuten sanoin erittäin hyvä laatuinen tuote ja voit löytää ratkaisut kaikkiin näihin vähän ärsyttäviin asioihin. Halusin vain ilmoittaa asioista :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimatorni penkillä

100797-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
399,95 €
279,95 € Säästä 120,00 €

Alkaen 12.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: