Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla
Tuotetiedot add

Monipuolinen ja erittäin tukeva kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla kotiin, taloyhtiöön, työpaikalle tai kuntosalille!

Asiakkaidemme toiveisiin on vastattu! Supersuosittu kyykkyhäkki on saanut kaverikseen päivitetyn kyykkyhäkin, johon on lisätty paljon toivottu ala- ja ylätalja. Lisätyn taljan ansiosta pystyt harjoittamaan koko kroppaasi entistä monipuolisemmin. Kyykkyhäkki taljalla mahdollistaa mm. seuraavat harjoitteet: ylätalja, alatalja, jalkakyykky, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, kulmasoutu ja leuanveto.

Kyykkyhäkki

Kyykkyhäkin tukevuuteen on kiinnitetty tuotteen suunnittelussa erityistä huomiota. Sen leveys ja pituus on tarkkaan optimoitu varmistaakseeni sen tukevuuden kaikissa liikkeissä, joita sillä voi suorittaa. Kyykkyhäkki painaa kokonaisuudessaan massiiviset 122kg, jonka vuoksi se ei huoju eikä heilu! Sen painon ansiosta sitä ei ole tarpeellista pultata lattiaan kiinni. Kyykkyhäkin avulla pysty harjoittelemaan koko kropan monipuolisesti ja turvallisesti. Sen vuoksi sitä voidaankin sanoa salin sydämeksi tai kivijalaksi! Sen ympärille on hyvä lähteä rakentamaan kuntosalia.

Kahdet levytangon pidikkeet

Kyykkyhäkki sisältää yhteensä kahdet levytangon pidikkeet, joten siinä voidaan käyttää yhtäaikaa kahta levytankoa. Kyykkyhäkin varmistusrautoja hyödyntääkseen ensimmäiset levytangon pidikkeet on sijoitettu kyykkyhäkin sisälle. Käyttäessäsi näitä levytangon pidikkeitä voit tehdä mm. penkkipunnerruksen ja jalkakyykyn erittäin turvallisesti, koska voit samaan aikaan käyttää alapuolella olevia varmistusrautoja. Toiset levytangon pidikkeet on sijoitettu kyykkyhäkin päätyyn, jonka vuoksi voit ottaa levytangon telineistä ja käyttää sitä vapaasti kyykkyhäkin ulkopuolella. Levytangon pidikkeiden korkeus on säädettävissä erittäin monipuolisesti ja nopeasti, joka mahdollistaa kyykkyhäkin käyttämisen käyttäjän pituudesta riippumatta.

Varmistusraudat

Kyykkyhäkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tukevat ja kestävät varmistusraudat. Varmistusrautojen avulla voit suorittaa raskaita nostoja myös yksin turvallisesti. Varmistusrautojen ideana on olla penkkipunnerruksessa noin rintasi korkeudella, joiden avulla tanko jää varmistusrautojen varaan mikäli et jaksa tehdä nostoa levytangon pidikkeille asti. Tämä mahdollistaa harjoittelun viemisen uudelle tasolle ilman pelkoa painojen alle liiskaantumisesta. Jalkakyykkyä tehdessä varmistusraudat asetetaan hieman alemmas kuin mitä tanko käy normaalisti matalimmillaan liikkeen aikana. Mikäli et jaksa suorittaa jalkakyykkyä loppuun saakka - voit turvallisesti laskea tangon rauhallisesti varmistusrautojen päälle. Varmistusrautojen korkeutta voidaan säätää erittäin monipuolisesti ja nopeasti, joka varmistaa juuri sinun mitoillesi sopivan asetuksen.

Ylä- ja alatalja

Ylä- ja alatalja on ollut erittäin toivottu lisä muutenkin monipuoliseen kyykkyhäkkiin. Talja mahdollistaa mm. ylätaljasoudun, alataljasoudun sekä monipuoliset hauis-, ojentaja, hartia- ja selkälihaslikkeet. Kyykkyhäkin mukana toimitetaan pitkä leveä taljakahva, joka soveltuu erinomaisesti ylä- ja alataljan soutuliikkeisiin. Mukana tulee myös lyhyempi taljakahva, joka soveltuu erinomaisesti hauis- ja ojentajalihaksien treenamiseen. Kaikki valikoimamme taljakahvat soveltuvat käytettäväksi tässä taljassa. Taljasta löytyy kaksi painopidikettä levypainoille, joissa käytetään 50mm levypainoja. Voit asettaa juuri sinulle sopivan painovastuksen.

Monipuolinen leuanvetotanko

Kyykkyhäkin yläreunassa on erittäin monipuolinen leuanvetotanko, joka mahdollistaa yli 5 erilaista otemahdollisuutta. Leuanvetoja on erittäin hyvä treenata erilaisilla otteilla, jonka avulla saa treenattua kohdelihaksia kauttaaltaan. Leuanvetotanko sijaitsee 2,14 metrin korkeudessa, jonka ansiosta myös pitkät treenaajat voivat tehdä leuanvetoja ilman, että jalkoja tarvitsee pitää ikävästi koukussa.

Dippipunnerruskahvat

Kyykkyhäkin oikeanpuolen varmistusraudassa on on integroidut dippipunnerruskahvat. Näiden avulla pystyt tekemään dippipunnerruksia, jotka ovat erionmainen liike rinta-, ojentaja- ja hartialihaksille. Näitä dippipunnerruskahvoja voidaan käyttää myöskin kätevästi levypainojen tai muiden tarvikkeiden koukkusäilytykseen.

Tämän kyykkyhäkin kaveriksi sopii erinomaisesti Säädettävä vinopenkki ja Olympia levytankosarja.

Painonkesto:

  • Levytangon pidikkeet: 300kg
  • Varmistusraudat: 400kg
  • Leuanvetotanko: 250kg
  • Talja: 300kg

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 154,5cm x 164cm x 214,5cm (PxLxK)
  • Paino: 122kg

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 20.10.2019

Ostin tämän viime kesänä (2019). Tyytyväinen tuotteeseen. Taljat hyvät ja vankka häkki. Sivujen turvarautoja ei saa otettua välillä pois, vain liikuteltua ylös ja alas. Ehkä tämä ainut isompi miinus. Tuote vastasi odotuksia. Varmasti parempiakin löytyy mutta tämä yksi parhaista mitä kotiin saa ja mahtuu.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla

100832-00001-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
1 202,95 €
999,95 € Säästä 203,00 €

Alkaen 39.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: