Kyykkyteline varmistusraudoilla

100574-00049-0001

-70.2€

159,75 €

Normaalisti:229,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Turvallinen teline kyykkäämiseen. Telineen leveyttä ja korkeutta on helppo säätää. Säätämällä telineet kapeaan asentoon, voit tehdä myös dippejä painotelineen takaosassa olevilla kahvoilla.

  • Sopii apuvälineeksi kaikkiin levytangolla tehtäviin harjoituksiin
  • Sopii kyykkyihin, penkkipunnerruksiin, dippeihin
  • Säädettävä teline ja turvaraudat
  • Säädettävä korkeus (103-163cm) ja leveys (72,5-115cm)
  • Syvyys 95cm
  • Erittäin tukeva
  • Varmistusrautojen korkeussäätö (63 - 93cm)
  • Sopii 30 mm ja 50 mm tangoilleSuurin sallittu kuormitus:
Teline ja varmistusraudat = 270kg
Dippikahvat = 180kg

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.08.02.2019 (Kyykkyteline varmistusraudoilla) :
(5/5

Hyvä kyykkyteline, ajaa asiansa kuten pitääkin. Säätömahdollisuuksia riittävästi niin korkeus kuin leveyssuunnassa, joten onnistuu myös esim penkkaaminen leveällä otteella. Ei myöskään heilu vaan on riittävän tukeva.

Kirjoittaja Pvm.22.07.2017 (Kyykkyteline varmistusraudoilla) :
(5/5

Edistetäänhän myyntiä. Yllättävän tukeva, joskin momentti suurilla painoilla alas poikittaistuen lattoihin on melkoinen, jos sattuu sivuttaista kuormaa tulemaan, eli kannattaa huomioida nostoja tehdessä että pyrkii laskemaan painot suoraan alas. Suosittelen myös tarkistamaan pulttien kireyden silloin tällöin. Pulttien prikat ovat muuten liian pienet, kuten tämän puljun myymissä vekottimissa yleensäkin. Eipä nuo paljoa maksa kaupasta ja putkiprofiilin painuminen kirittäessä vähenee huomattavasti. Tämä soveltuu myös butterfly-telineillä varustetun monitoimipenkin kanssa yksiin varmistusraudoiksi, joskin butterfly-telineet ei mahdu luonnollisesti samaan aikaan paikalleen. Leveyttä riittää kapeaharteiselle kaverille enemmän kuin hyvin, 170 cm suoralla tangolla (kierteinen versio) nuo varmistusraudat yltää kierreosan alkuun saakka, eli jos 170 cm tanko on passeli penkkaukseen, niin pitäisi onnistua myös leveällä otteella penkkipunnerrus tällä telineellä. Tähän hintaan ihan kelpo tuote kaiken kaikkiaan, pienillä modauksilla saisi vielä paremmankin.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Kyykkyteline varmistusraudoilla) :
(4/5

Helppo ja nopea kasata, jostain syystä en saanut keskimmäistä (punaista) rautaa täydellisesti "kiristettyä" joten telineet hieman heiluvat eikä dippi ole siten mahdollista/turvallista.

Lataa