Kyykkyteline varmistusraudoilla

100574-00049-0001

-80€

139,95 €

Normaalisti:219,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 14.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Turvallinen teline kyykkäämiseen. Telineen leveyttä ja korkeutta on helppo säätää. Säätämällä telineet kapeaan asentoon, voit tehdä myös dippejä painotelineen takaosassa olevilla kahvoilla.

  • Sopii apuvälineeksi kaikkiin levytangolla tehtäviin harjoituksiin
  • Sopii kyykkyihin, penkkipunnerruksiin, dippeihin
  • Säädettävä teline ja turvaraudat
  • Säädettävä korkeus (103-163cm) ja leveys (72,5-115cm)
  • Syvyys 95cm
  • Erittäin tukeva
  • Varmistusrautojen korkeussäätö (63 - 93cm)
  • Sopii 30 mm ja 50 mm tangoilleSuurin sallittu kuormitus:
Teline ja varmistusraudat = 270kg
Dippikahvat = 180kg

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.22.07.2017 (Kyykkyteline varmistusraudoilla) :
(5/5

Edistetäänhän myyntiä. Yllättävän tukeva, joskin momentti suurilla painoilla alas poikittaistuen lattoihin on melkoinen, jos sattuu sivuttaista kuormaa tulemaan, eli kannattaa huomioida nostoja tehdessä että pyrkii laskemaan painot suoraan alas. Suosittelen myös tarkistamaan pulttien kireyden silloin tällöin. Pulttien prikat ovat muuten liian pienet, kuten tämän puljun myymissä vekottimissa yleensäkin. Eipä nuo paljoa maksa kaupasta ja putkiprofiilin painuminen kirittäessä vähenee huomattavasti. Tämä soveltuu myös butterfly-telineillä varustetun monitoimipenkin kanssa yksiin varmistusraudoiksi, joskin butterfly-telineet ei mahdu luonnollisesti samaan aikaan paikalleen. Leveyttä riittää kapeaharteiselle kaverille enemmän kuin hyvin, 170 cm suoralla tangolla (kierteinen versio) nuo varmistusraudat yltää kierreosan alkuun saakka, eli jos 170 cm tanko on passeli penkkaukseen, niin pitäisi onnistua myös leveällä otteella penkkipunnerrus tällä telineellä. Tähän hintaan ihan kelpo tuote kaiken kaikkiaan, pienillä modauksilla saisi vielä paremmankin.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Kyykkyteline varmistusraudoilla) :
(2/5

Liian heppoinen teline tosi raudoille.
Miksi ei ole rakennettu niin, että kestäisi yli 300 kg painot?

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Kyykkyteline varmistusraudoilla) :
(3/5

Tuote oli loppunut varastosta jotenka se tuli Nordplusin kautta. Toimitusaika oli about viikon ja Nordplus toimittaa paketteja arkipäivinä klo 8-16 välillä. Itse satuin olemaan paikalla kyseiseen aikaan, koska olen opiskelija, mutta töitätekevä joutuu tod.näk sopimaan uuden toimitusajan (Ilmeisesti maksuton). Mitä tulee telineeseen, mikäli muoviosat haluaa saada pysymään, joutuu ne luultavasti liimaamaan. Raudat on hitsattu vain kahdelta puolelta, eikä ympäri. Mikäli ei halua kuunnella rautojen kolinaa, joutuu liimaamaan jotkut muoviläpyskät noihin poikkirautoihin. Telineessa oli jonkun verran kolhuja kun saapui, mutta vauriot lähinnä esteettisiä. Hinta-laatu kohtaa hyvin, mutta enemmän joutuu maksamaan mikäli haluaa jotain laadukkaampaa.

Lataa