Kyykkyhäkki

100559-00022-0001

-140.2€

299,75 €

Normaalisti:439,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Kyykyhäkki / kyykkyräkki. Kyykkyhäkin ympärille voit koota täydellisen kotikuntosalin! Kyykkyräkkiä voi käyttää mm. kyykkytelineenä ja painonnostopenkkinä tasapenkin tai säädettävän vinopenkin kanssa sekä telineenä pystypunnerrusta, kulmasoutua ja muita liikkeitä tehdessä. Kyykyräkin kanssa onnistuvat myös erikoisliikkeet kuten rajoitetulla liikeradalla treenaminen tai vastuskumien käyttö. Kyykyhäkissä on lisäksi kiinteä leuanvetotanko.

Ennen kyykkyhäkin ostamista, huomioi seuraavat asiat:

Häkin viemä tila. Tila ei tarkoita pelkästään häkin viemää pinta-alaa, vaan huomioi myös erilaisten liikkeiden vaatima tila niin leveys, kuin syvyys suunnassa. Liian ahdas tila vaikuttaa suoritukseen ja voi altistaa vahingoille.

Mieti, mitä lisätarvikkeita tarvitset. Kyykkyhäkki sopii erinomaisesti käytettäväksi muuhunkin kuin kyykkäämiseen. Harkitse siis haluatko käyttää häkkiä myös muissa liikkeissä ja voit ostaa sen seuraksi esimerkiksi säädettävän vinopenkin.

Kyykkyhäkissä on painotelineiden lisäksi sivutuet. Näistä molemmat voidaan säätää usealle eri korkeudelle tehtävän harjoitteen vaatimusten mukaisesti.

Mikäli huomaat, että kyykkyhäkki on kuitenkin hieman liian suuri, niin tällöin parhaat korvaajat ovat kyykkytelineet.

Suosittelemme kiinnittämään kyykkyhäkin lattiaan kiinni, jos mahdollista. Tällöin häkistä tulee äärimmäisen tukeva, eikä se huoju suurienkaan painojen alla.

Tekniset tiedot:

  • Max. painon kesto: 250kg
  • Leuanvetotangon max. painon kesto: 150kg
  • Mitat (LxSxK) 103 x 120 x 212 cm
  • Tuet säädettävissä korkeudelle: 53 - 178 cm
  • Paino: 48kg

TUV

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.01.06.2019 (Kyykkyhäkki) :
(1/5

Reilut 20cm liian kapea, ei saa tangosta tarpeeksi leveää otetta kyykyssä ym. liikkeissä joten periaatteessa käyttökelvoton paitsi kaikkein pienimmille ihmisille.

Kirjoittaja Pvm.23.01.2019 (Kyykkyhäkki) :
(5/5

Positiivinen yllätys vaikka hyvää odotinkin. Erittäin tukeva vaikka ei pulttaisikaan lattiaan kiinni ja säätövaraa painoille ja varmistusraudoille on hyvin. Itselläni myös varmistusraudat pysyvät jämäkästi eivätkä ne kyllä vahingossa tuosta pääse irti pyörähtämään. 10 cm lisää leveyttä olisi ideaali mutta ei tässäkään tarvi kapeutta harmitella.

Kirjoittaja Pvm.10.01.2019 (Kyykkyhäkki) :
(3/5

Vois olla vähän leveämpi+ painonpidikkeet ja varmistusraudat aika huterat, pikku pyöräytyksellä saattavat lipsahtaa pois paikaltaan, joten tarkkana saa olla, muuten tuote erinomainen. Hinta kohdallaan

Lataa