Kyykkyhäkki

100559-00022-0001

-140.2€

259,75 €

Normaalisti:399,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Kyykyhäkki / kyykkyräkki. Kyykkyhäkin ympärille voit koota täydellisen kotikuntosalin! Kyykkyräkkiä voi käyttää mm. kyykkytelineenä ja painonnostopenkkinä tasapenkin tai säädettävän vinopenkin kanssa sekä telineenä pystypunnerrusta, kulmasoutua ja muita liikkeitä tehdessä. Kyykyräkin kanssa onnistuvat myös erikoisliikkeet kuten rajoitetulla liikeradalla treenaminen tai vastuskumien käyttö. Kyykyhäkissä on lisäksi kiinteä leuanvetotanko.

Ennen kyykkyhäkin ostamista, huomioi seuraavat asiat:

Häkin viemä tila. Tila ei tarkoita pelkästään häkin viemää pinta-alaa, vaan huomioi myös erilaisten liikkeiden vaatima tila niin leveys, kuin syvyys suunnassa. Liian ahdas tila vaikuttaa suoritukseen ja voi altistaa vahingoille.

Mieti, mitä lisätarvikkeita tarvitset. Kyykkyhäkki sopii erinomaisesti käytettäväksi muuhunkin kuin kyykkäämiseen. Harkitse siis haluatko käyttää häkkiä myös muissa liikkeissä ja voit ostaa sen seuraksi esimerkiksi säädettävän vinopenkin.

Kyykkyhäkissä on painotelineiden lisäksi sivutuet. Näistä molemmat voidaan säätää usealle eri korkeudelle tehtävän harjoitteen vaatimusten mukaisesti.

Mikäli huomaat, että kyykkyhäkki on kuitenkin hieman liian suuri, niin tällöin parhaat korvaajat ovat kyykkytelineet.

Suosittelemme kiinnittämään kyykkyhäkin lattiaan kiinni, jos mahdollista. Tällöin häkistä tulee äärimmäisen tukeva, eikä se huoju suurienkaan painojen alla.

Tekniset tiedot:

  • Max. painon kesto: 250kg
  • Leuanvetotangon max. painon kesto: 150kg
  • Mitat (LxSxK) 103 x 120 x 212 cm
  • Tuet säädettävissä korkeudelle: 53 - 178 cm
  • Paino: 48kg

TUV

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.04.10.2017 (Kyykkyhäkki) :
(4/5

Erittäin pätevä hankinta turvalliseen treeniin. Käytän penkkaamiseen, kyykkyyn ja vatsoja treenatessa roikkumalla leuanvetotangossa nostamalla jalkoja.. Tukevampiakin markkinoilla tarolla mutta tämä hinta/laatusuhteeltaan paras.. ja saahan tämänkin tukevammaksi pulttaamalla lattiaan. Suosittelen!

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Kyykkyhäkki) :
(4/5

Asiallinen on tuote ainakin kotikäyttöön, Voi suositella monipuolisuutensakin takia sillä varauksella, että käytettäessä penkkipunnerruksen varmistustankoina noita pitkiä rautoja ne voivat pitkäkätisella osua kyynärpäihin. Itse levennän tarvittavat sentit prikoilla ja pitemmillä pulteilla tms. Ainakin näin tarjoushintaan on hinta-laatusuhde hyvä. Itsellä yksin harjoitellessa pidän tuota penkin varmistusmahdollisuutta tärkeänä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Kyykkyhäkki) :
(5/5

Yllättävän tukeva häkki. Monipuolisti omaa treeniäni valtavasti. T'ämän lisäksi ei tarvitse muuta kuin penkin, tangon ja painot.

Lataa