Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta
Tuotetiedot add

Harjoituspenkki Heavy-Duty

Oletko etsinyt harjoituspenkkiä kovempaan treenaamiseen? Heavy-Duty harjoituspenkki antaa sinulle mahdollisuuden tehdä useita erilaisia treenejä eri lihasryhmille. Tätä penkkiä voidaan käyttää lähes kaikkien tankojen ja käsipainojen kanssa. Penkin runko on yhtenäinen, ja se kestää jopa 400 kg painoa treenatessa. Rungon väri on neutraalin harmaa, mustilla pehmusteilla. Kokonaisuudessaan penkki ei paina kuin 25 kg. Jalkojen alla on kumitassut, jotka lisää penkin vakautta.

Treenaaminen harjoituspenkin kanssa

Heavy-Duty harjoituspenkki antaa rajattomat mahdollisuudet treenien varioimiseen. Sitä voidaan käyttää erilaisten tankojen ja käsipainojen kanssa, tai voit myös harjoitella niin, että käytät vastuksena omaa kehonpainoasi. Näiden yhdistelmä on tietysti paras, ja sinulle sopiva treeniohjelma muovautuu ajan kanssa. Monimuotoisuutensa vuoksi tämä treenipenkki on hyvä lisä jokaiseen kotikuntosaliin.

Penkillä voi treenata maaten, istuen tai seisten. Tyypillisiä istualtaan tehtyjä harjoituskia on ojentajaharjoitukset tai hauiskäännöt. Maaten voit tehdä esimerkiksi penkkipunnerruksia. Myös omaa kehonpainoa on mahdollista käyttää vastuksena. Tällä penkillä voit tehdä useita eri liikkeitä esim. jalkatreeneistä tai vatsalihastreeneistä. 

Valitse siis Harjoituspenkki Heavy Duty:

 1. Todella tukeva - jopa 400 kg maksimikuormitus
 2. Mahdollisuus treenata useita eri lihasryhmiä monilla erilaisissa harjoituksilla
 3. Kumitassut jaloissa antamassa lisäpitoa penkille
 4. Voidaan käyttää esimerkiksi kyykkytelineiden kanssa

Pehmuste

Mustat pehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, joten mukavuus varmistetaan myös voimaharjoittelun aikana suurilla painoilla. Lisäksi päälliset ovat vettä ja hikeä hylkiviä.

Vakaus

Luistamattomat jalat takaavat tukevan ja vakaan pidon. Jalkojen päädyt on viimeistelty mustilla kumitassuila. Turvallisen vakauden lisäksi ne suojaavat myös lattiaa ja estävät vaurioita.

Erikoisuudet

Eri suunnitteluvaihtoehdot tarjoavat erilaisia kohokohtia. Tässä penkissä on erityisen suuri maksimikuorma sekä paksu pehmuste joka tuo lisämukavuutta.

Ominaisuudet

Mitat
112 x 57,5 x 43 cm

Painokapasiteetti
400 kg


Paino
13 kg

Väri
Musta valkoisella logolla


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä9 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Jämäkkä penkki, Ei huoju eikä heilu. Tuntuu laadukkaalta.

Jämäkkä penkki, kohtuu kapea eli isommalle kaverille voi tuntua epävakaalta. Kyllä tällä punnertaa!

Ihan ok hinta-laadultaan. Täytynee vielä kiristellä ruuveja jos jalkojen klapina lakkaisi siihen siirrettäessä. Kevyt liikuteltava.

Kevyt penkki, joka vaikuttaa jämäkältä kun on ensin vetänyt pultit momenttiavaimella kireiksi. Välyksestä valittavat eivät liene kiristäneet pultteja tarpeeksi kireälle. Putkiprofiili toki antaa periksi melkolailla kiristäessä, sillä pelti on luonnollisesti melko ohutta hintaluokan huomioonottaen. Leveämpien prikkojen käyttäminen on suotavaa. Penkin pehmusteosa näyttää paksulta, mutta on oikeastaan aika miellyttävän jämäkkä. Käytän tämän kanssa Gorilla Sportsin 205€ kyykkytelinettä turvaraudoilla, jonka avulla voin tehdä myös kovat penkkitreenit tämän penkin päällä kotioloissa. Hyvin pienillä modauksilla on kyllä todella hintansa väärti kokonaisuus. 5/5

Penkki on hutero jalkojen ja tassujen kiinnityskohdassa liian suuren välyksen vuoksi. Penkissä on siis suunnitteluvirhe. Laitoin pakkauksesta tulleet metallipalat (työkalut) tueksi metallipalkkien väliin mikä stabiloi penkin heilumista, ja sen jälkeen ruuvit kiinni. Tämän jälkeen penkki olikin hyvin tukeva.

Hyvää materiaalia, täällä myös iso valikoima. Hinta- laatu suhde kunnossa. Hyvä ostos!

Jalkojen kiinnitys hieman hankalaa, mutta Jos käännät kiaikki ruuvit riittävän tiukalle pysyy hyvin kasassa.

Tukeva jalka ja tukeva penkkilevy, mutta jalan kiinnitys levyyn muutamalla hassulla pultilla ja kaikki samassa rivissä. Taisi vääntyä vähän jo ensimmäisellä kertaa, kun kokeilin lantion nostoa tangon kanssa. Painoa käyttäjällä 90kg ja tangossa oli vain 40kg. Eli kestää liikkeissä jossa paino tulee keskelle penkkiä.

Tosi tukeva ja hinta kohdallaan. Helppo kasata ! Suosittelen.

Jämäkkä penkki - ei nitise, natise tai tunnu epävakaalta, vaikka päällä olisi neljättäsataa kiloa ukkoa ja rautaa. Itse penkin pituus lienee kuitenkin haaste, jos käyttäjää on pituudeltaan siunattu korkealla varrella. Tällaiselle 182cm pituiselle sopii kuitenkin vielä hyvin.

Rakenteeltaan tarpeeksi tukeva mutta yli 190 senttiselle aavistuksen liian lyhyt tasapenkki. Hinta vs. laatu ok.

Helvetin hyvä ostos. Kiitos.

Hyvä hinta-laatu-suhde! Hyvä peruspenkki. Helppo koota kasaan.

Parempaa tasapenkkiä et Suomesta saa vastaavaan hintaan.

Hintaansa nähden oikein hyvä penkki. Pehmusteen pinta ei järin kestävä ole, sain toheloitua pintaan viilloln ensimmäisellä viikolla. Penkki on kuitenkin tukeva ja samaan aikaan kevyt. Jalkojen muovisysteemit tekee kotikäytöstä miellyttävää.

Toimitusaika nopea. Kokoaminen helppoa. Ainoastaan leveämmän jalan muovisuojat oli ehkä toteutuksena hankala ja hienoinen repeämä tuli näitä kiinni laittaessa. Kokoaminen muuten sujui mallikkaasti ja osat sopivat toisiinsa hyvin. Kokoamisen jälkeen lopputulos 90kg käyttäjälle erittäin vakaa. Ei minkäänlaista heilumista tai notkumista kuuluvissa. Ensimmäisen treenin aikana ainoaksi päänvaivaksi tuli pituus. Hiukan pidempänä olisi täydellinen. Kehonpainoharjoituksissa erittäin vakaa eikä vielä tullut pahaa sanottavaa. Aika näyttää onko hintansa väärti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Heavy Duty Harjoituspenkki / Tasapenkki 112x57,5x43cm Max. 400kg Musta

100109-00045-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
189,95 €
139,95 € Säästä 50,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 139,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!