OUTLET! Hexagon Kuminen Käsipaino, Eri painoisia, Valurauta
OUTLET! Hexagon Kuminen Käsipaino, Eri painoisia, Valurauta
Tuotetiedot add

Huom. OUTLET-tuote. Virheettömiä asiakaspalautuksia, jotka eivät ole alkuperäispakkauksissaan.

Hexagon kuminen käsipaino

Hexagon kumipinnoitetut käsipainot ovat täydellinen väline ammattilaisille ja kuntosaleille. Myös aloittelijat voivat luottaa tähän tuotteeseen ja sen laatuun. Hexagon kumipinnoitetut käsipainot voit tilata 2kg-50kg painolla, joten näistä on hyötyä kaikille. Voit tilata kokonaisen sarjan tai yksittäisiä käsipainoja.

Jokaisen käsipainon ydin on patentoitua kiinteää rautaa, joka on käytännössä katsoen rikkoutumatonta. Otekahva on kuvioitu ja kromattu. Tämä mahdollistaa erittäin hyvän otteen ja se näyttää todella hyvältä. Otekahva on 13 cm pitkä ja sopii kaikille. Päädyt ovat hexagonin muotoiset ja ne on päällystetty kumilla. Kumipinta estää lattiaasi naarmuuntumasta, kun taas päätyjen muoto estää käsipainoja vierimästä mihinkään kun ne ovat säilytyksessä.

Treenaaminen Hexagon kumipinnoitetuilla käsipainoilla

On monia hyviä syitä treenata käsipainojen kanssa. On myös viisasta omistaa eripainoisia käsipainoja, ettei edistyminen jää kiinni painojen puutteesta. Kuntosaleilta löytyy yleensä kaikkia mahdollisia kokoja joista valita, jolloin varmasti pystytään täyttämään sekä aloittelijan että kokeneenkin käyttäjän tarpeet. Suosittelemme, että hankit useammat käsipainot niin, että korkein on jonkin verran enemmän kuin ne painot mitä normaalisti käytät.

Hyvän treenin pitäisi haastaa sinut monella eri tavalla. Tässä kohtaa Hexagon kumipinnoitetut käsipainot tekevät itsestään tarpeellisen; saat tehtyä huomattavasti useampia treenejä käsipainoilla kuin mitä saisit tehtyä pelkästään pitkällä tangolla ja painoilla. Parasta on tietysti vaihdella näiden kahden välillä.

HUOM! Hinnat ovat kappalehintoja, ei myydä pareittain!

Hexagon käsipainojen parhaat ominaisuudet

  1. Ammattitason käsipainot kotiin ja kuntosaleille
  2. Valurautaydin kumipinnoitteella, joka suojelee lattioita
  3. Tyylikäs hexagon muotoilu estää painojen pyörimisen
  4. Kromattu ja kuvioitu tanko

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi, valurauta

Kahvan pituus
13 cm


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

OUTLET! Hexagon Kuminen Käsipaino, Eri painoisia, Valurauta

OUTLET_100518-00008-0040
TARJOUS
TÄNÄÄN!
154,95 €
139,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 139,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 12- 16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!