Kiinteä Kuminen Käsipaino 5kg - 15kg Valurauta
Tuotetiedot add

Ammattitason laatua urheiluun

Kumilla varustettu käsipaino on täydellinen harjoitteluväline salilla tai kotona tapahtuvaan harjoitteluun. Voit käyttää sitä käsien ja ylävartalon lihasten vahvistamiseen. Tämä käsipaino soveltuu hyvin niin koti- kuin ammattikäyttöön. Siinä on paksu kumikerros, joka tekee siitä hiljaisen ja hellävaraisen.

Käsipainon tangossa on liukumaton profiili. Se sopii täydellisesti käteen ja kuvioitu tanko on hyvin pitävä. Voit tilata käsipainot eri painoluokissa aina 15 kiloon asti. Käsipainojen erinomainen laatu takaa hyvän kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Se soveltuu hyvin intensiiviseen käyttöön kotona ja kuntosalilla.

Käsipainot myydään pareittain.

Kumisten käsipainojen parhaat ominaisuudet

  1. Käsipainojen ydin on valurautaa
  2. Paksu kumikerros on hiljainen ja suojaa lattioita
  3. Sopii erinomaisesti kuntosalikäyttöön
  4. Muodoltaan erittäin käyttäjäystävällinen ja kestävä
  5. Paino lukee jokaisessa käsipainossa

Painot


Pro käsipainoja on saatavilla 4 eri painossa välillä 5-15 kg, joista voit valita itsellesi sopivan painoiset käsipainot ja voit aina lisätä haastetta isommilla painoilla.

Materiaali


Käsipainojen kahva on valmistettu teräksestä ja niiden päät ovat kumilla päällystetyt valurautaytimet. Kumipäällyste vaimentavat lattiaan kohdistuvia iskuja ja mahdollistaa äänettömän harjoittelun.

Kahvat


Kahvojen pinta on kuvioitu otekohdista, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana paino ei pääse lipsumaan otteesta.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi, valurauta

Kahvan pituus
15 cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Ollut jo monta vuotta käytössä kyseiset käsipainot, löytyy useita eri painoisia, ovat laadukkaat eivätkä ole kuluneet edes vuosien saatossa miksikään. Kestävät ja huippulaatua. Ja hyvät käteen eri treeneissä. Ihan parhaat ja todella tyytyväinen.

Voin suositella! On hyvät

Vaikuttaa laadukkailta, toimitus oli ripeä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kiinteä Kuminen Käsipaino 5kg - 15kg Valurauta

101088-00008-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
192,95 €
162,95 € Säästä 30,00 €

Alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 162,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!