Pro Kiinteä Käsipaino 2,5kg - 40kg Valurauta/Kumi
Pro Kiinteä Käsipaino 2,5kg - 40kg Valurauta/Kumi
Pro Kiinteä Käsipaino 2,5kg - 40kg Valurauta/Kumi
Pro Kiinteä Käsipaino 2,5kg - 40kg Valurauta/Kumi
Tuotetiedot add

Pro kiinteä käsipaino nyt uudistuneella ulkonäöllä edulliseen hintaan!

Nautitko siitä, että saat treenata kotona omassa rauhassa? Nämä pro-luokan käsipainot sopivat kaikille, ne ovat erittäin laadukkaat, monipuoliset ja sopivat täydellisesti myös kotisalille. Tämän lisäksi paino-osat, on pinnoitettu kumilla. Se estää lattiaasi kolhiintumasta tai hajoamasta, mikäli vahingossa satut päästämään käsipainosta irti liian aikaisin.

Näitä käsipainoja saa useammassa eri painoryhmissä, aina 2,5 kilosta 32,5 kiloon. Voit tilata niitä erikseen oman kehityksesi mukaan, tai kerralla suuremman erän täydellisen kotisalin saavuttamiseksi. Käsipainot on tehty kiinteästä raudasta, ja niissä on kromattu otekahva. Kädensija on kuvioitu pinnasta, joten se antaa hyvän otteen vaikka kätesi olisivat hikiset. Painon määrä lukee jokaisessa käsipainossa, päädyistä löytyy myös Gorilla Sportin logot printattuna mustalla ja punaisella. Jos treenaat kotona, kannattaa valita sellaiset painot jotka tukevat kehittymistäsi.

Käsipainot myydään yksittäin.

Pro käsipainojen parhaat ominaisuudet

  1. Ammattimaiset välineet kuntosalillesi
  2. Päällä paksu kerros kumia joka suojaa lattiaa
  3. Kumipäällysteen ansiosta hiljainen käsipaino
  4. Painomäärät painettu käsipainojen päihin
  5. Erittäin kestävä

Painot


Pro käsipainoja on saatavilla 16 eri painossa välillä 2,5-40 kg, joista voit valita itsellesi sopivan painoiset käsipainot ja voit aina lisätä haastetta isommilla painoilla.

Materiaali


Käsipainojen kahva on valmistettu teräksestä ja niiden päät ovat kumilla päällystetyt valurautaytimet. Kumipäällyste vaimentavat lattiaan kohdistuvia iskuja ja mahdollistaa äänettömän harjoittelun.

Kahvat


Kahvojen pinta on kuvioitu otekohdista, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana paino ei pääse lipsumaan otteesta.

Ominaisuudet

Leveys
Painot: 3,5 - 9,5cm

Materiaali
Valurauta, kumi


Halkaisija
Painot: 11 - 19,8 cm

Kahvan pituus
15 cm


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.9 /5


Yhteensä 11 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Hyvä otetuntuma, mukavan kompaktit verrattuna saadettaviin painoihin sopii erinomaisesti kotitreeneihin. Aikeissa vielä hankkia lisää.

2 x 20kg painot. Näppärästi pakattu kahteen eri laatikkoon. Kohtuu nopsaan saapuivat. Luvattiin neljän viikon sisällä toimitetuiksi ja tulivat kolmessa viikossa.

Kotikäyttöön tarvittaisiin 2*30, 2*25, 2*20, 1*15. Odotettu ainakin maaliskuusta asti mutta ei ole, edes useammasta tiedustelusta huolimatta. Onkohan edes tulossa

Kotikäyttöön tarvittaisiin 2*30, 2*25, 2*20, 1*15. Odotettu ainakin maaliskuusta asti mutta ei onnistu, ei edes useammasta tiedustelusta huolimatta.

2*30kg, 2*25, 2*20, 1*15kg tarvittaisiin kotikäyttöön. Odotettu ainakin maaliskuusta asti, mutta ei näytä tulevan, ei edes useammasta tiedustelusta huolimatta.

Oli juuri sitä mitä pitikin.

Olen todella tyytyväinen Gorilla sportsiin ja itse tuotteeseen! LG Tom :)

Erittäin hyvä laatu, mielestäni parempi, kuin mitä joillakin kuntosaleilla.

Nämä on paremmat kuin nuo Hexacon malliset. Kädensijan rihlaus on parempi ja eivät ole niin liukkaat. Ennen kaikkea eivät haise uutenakaan paljon. Laadukas ja näyttävä.

Olen tutuilla ja kuntosaleilla treenannut Gorilla Sportsin eri kokoisilla käsipainoila ja tykkään siitä miltä ne näyttävät ja miltä ne tuntuvat. Hinta-laatusuhteeltaan hyvät ja näillä tulee lupsakasti treenailtua. Suosittelen, jos haluat halvalla hyvää ja komeaa

Jämäkkä ja laadukas käsipaino!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Pro Kiinteä Käsipaino 2,5kg - 40kg Valurauta/Kumi

100532-00049-0013
TARJOUS
TÄNÄÄN!
62,47 €
57,47 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 57,47 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!