Hexagon Kuminen Käsipaino 2kg - 50kg Valurauta
Hexagon Kuminen Käsipaino 2kg - 50kg Valurauta
Tuotetiedot add

Hexagon kuminen käsipaino 2kg - 50kg

Hexagon kumipinnoitetut käsipainot ovat täydellinen väline ammattilaisille ja kuntosaleille. Myös aloittelijat voivat luottaa tähän tuotteeseen ja sen laatuun. Hexagon kumipinnoitetut käsipainot voit tilata 2kg-50kg painolla, joten näistä on hyötyä kaikille. Voit tilata kokonaisen sarjan tai yksittäisiä käsipainoja.

Jokaisen käsipainon ydin on patentoitua kiinteää rautaa, joka on käytännössä katsoen rikkoutumatonta. Otekahva on kuvioitu ja kromattu. Tämä mahdollistaa erittäin hyvän otteen ja se näyttää todella hyvältä. Otekahva on 13 cm pitkä ja sopii kaikille. Päädyt ovat hexagonin muotoiset ja ne on päällystetty kumilla. Kumipinta estää lattiaasi naarmuuntumasta, kun taas päätyjen muoto estää käsipainoja vierimästä mihinkään kun ne ovat säilytyksessä.

Treenaaminen Hexagon kumipinnoitetuilla käsipainoilla

On monia hyviä syitä treenata käsipainojen kanssa. On myös viisasta omistaa eripainoisia käsipainoja, ettei edistyminen jää kiinni painojen puutteesta. Kuntosaleilta löytyy yleensä kaikkia mahdollisia kokoja joista valita, jolloin varmasti pystytään täyttämään sekä aloittelijan että kokeneenkin käyttäjän tarpeet. Suosittelemme, että hankit useammat käsipainot niin, että korkein on jonkin verran enemmän kuin ne painot mitä normaalisti käytät.

Hyvän treenin pitäisi haastaa sinut monella eri tavalla. Tässä kohtaa Hexagon kumipinnoitetut käsipainot tekevät itsestään tarpeellisen; saat tehtyä huomattavasti useampia treenejä käsipainoilla kuin mitä saisit tehtyä pelkästään pitkällä tangolla ja painoilla. Parasta on tietysti vaihdella näiden kahden välillä.

HUOM! Hinnat ovat kappalehintoja, ei myydä pareittain!

Hexagon käsipainojen parhaat ominaisuudet

  1. Ammattitason käsipainot kotiin ja kuntosaleille
  2. Valurautaydin kumipinnoitteella, joka suojelee lattioita
  3. Tyylikäs hexagon muotoilu estää painojen pyörimisen
  4. Kromattu ja kuvioitu tanko

Painot


Pro käsipainoja on saatavilla 21 eri painossa välillä 2-50 kg, joista voit valita itsellesi sopivan painoiset käsipainot ja voit aina lisätä haastetta isommilla painoilla.

Materiaali


Käsipainojen kahva on valmistettu teräksestä ja niiden päät ovat kumilla päällystetyt valurautaytimet. Kumipäällyste vaimentavat lattiaan kohdistuvia iskuja ja mahdollistaa äänettömän harjoittelun.

Kahvat


Kahvojen pinta on kuvioitu otekohdista, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana paino ei pääse lipsumaan otteesta.

Ominaisuudet

Materiaali
Kumi, valurauta

Kahvan pituus
13 cm


Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Erittäin laadukkaan oloinen. Saa hyvän otteen. Ei pyöri lattialla eikä vahingoita lattioita. Haisee uutena, mutta haju katoaa ajan kuluessa.

Nämä on parhaan malliset käsipainot mitä markkinoilla on

Erittäin asialliset painot. Itsellä useammat parit. Ainoa että kahdessa painossa toinen kahva on selkeästi karheampi, yhtä piti ihan hioa ettei uppoa nahkaan. Muuten erittäin hyvät ja suosittelen painoja jos etsit hyviä painoja kohtuuhinnalla.

Jämäkät käsipainot. Kuntosali-laatua ja vielä todella edullisesti. Suosittelen!

Tuotetiedoista ei saa selvää onko hinta yhdelle käsipainolle vai parille?

Laadukkaat ja tyylikkäät painot. Suurena miinuksena kumissa toimitettaessa jonkinlainen öljy pinnassa ja valtava kumin haju ! Eivät sovi hajuste allergisille ! Sain suurimmat hajut pois etikka pesulla ja pesuaineella, haisevat kuitenkin edelleen joskin siedettävästi. Kädensijan rihlaus saisi olla aavistuksen pidempi, ovat hieman liukkaat.

Erittäin hyvät painot. Muotonsa ansiosta eivät kieri pitkin lattiaa, ja muodon+kumipinnan ansiosta eivät myöskään luista. Varmasti tulee hankittua saman sarjan painoja lisää kun tarve tulee. Ja GorillaSportsille kiitokset nopeasta kotiintoimituksesta!

Näillä on tullut saleilla ja kaverien kotona treenattua ilolla. Hyvät kädessä. Jämäkännäköiset ja kokoiset. Tykännyt näillä tehdä hammereita. Suosittelen jos halluut ostoo halvalla hyvvee ja tyylikästä!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Hexagon Kuminen Käsipaino 2kg - 50kg Valurauta

100518-00008-0014
39,95 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!