Säädettävä kahvakuula
Säädettävä kahvakuula
Säädettävä kahvakuula
Säädettävä kahvakuula
Tuotetiedot add

Mikä on säädettävä kahvakuula?

Perinteiset kahvakuulat tulevat tietyn painoisia, yleensä 0,5kg-30kg. Ne ovat erittäin yksinkertaisia, niissä ei ole liikkuvia osia ja ne toimivat hyvin – olet vain rajoitettu käyttämään ainoastaan tietyn painoisia kahvakuulia.

Säädettävässä kahvakuulassa on tanko, johon voit kiinnittää erilaisia painoja. Tämän johdosta voit tehdä juuri sen painoisen kahvakuulan kuin mitä haluat.

Miksi valita säädettävä kahvakuula?

Yksi todella positiivinen puoli säädettävässä kahvakuulassa on juurikin sen säädettävyys. Voit helposti vaihtaa painon määrää ostamatta monia eri painoisia kahvakuulia. Luonnollisestikin se on myös ekologinen valinta ja myös mukava, jos treenisi kuluu eri painoilla tehtäviä harjoitteita.  

Luonnollisestikin, tämä on suositeltava valinta, kun on kyse pienestä budjetista ja kun säilytystilat ovat rajalliset.

Säädettävän kahvakuulan korkein paino on 22,5kg! Voit viedä treenisi seuraavalle tasolle tällä mahtavalla kompaktilla treenivälineellä, sen sijaan että ostaisit neljä tai viisi erillistä kahvakuulaa. Säästät tilaa, rahaa ja aikaa ostamalla yhden GorillaSportin säädettävän kahvakuulan. Tässä kahvakuulassa on leveä kädensija, jotta kaikki käyttäjät voivat käyttää sitä ilman ongelmia. Kuula toimii koko keholle. Kahvakuulatreenit ovat suunniteltu parantamaan voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta, treenaten sekä lihaksia että vahvistaen sydäntä. Kahvakuulatreeni on dynaamista ja se vaikuttaa koko kehoon. Kahvakuula käyttää hyödykseen sen liikerataa ja nopeutta jotta pystyt treenaamaan vapaammin sen sijaan että tekisit samaa liikettä uudelleen ja uudelleen kuten tavallisella kahvakuulalla joutuisit tekemään. Painoja voidaan säätää, joten voit tehdä todella monia erilaisia harjoitteita aina hauiskäännöistä koko kehoa treenaaviin kyykkyihin. Tämä on loistava treeniväline myös crossaajille, urheilijoille, sotilaille tai kenelle tahansa, joka haluaa haastavaa treeniä. Loistava väline ensikertalaisille tai kuntoilun veteraaneille.

Tekniset tiedot:

  • Paino 2,5 - 22,5 kg
  • Kokonaispituus 36cm
  • Säädä kätevästi haluamasi paino levypainojen avulla
  • Säästää tilaa!
  • Tangon oma paino: 2,5kg (sisältäen kierrelukot)
  • Sopii kaikille 30mm levypainoille
  • Paino-osan halkaisija: 30mm
  • Kahvan leveys 13cm
  • Kahvan pituus 17cm

 

Huom! Painot eivät sisälly pakettiin. Voit tilata ne suoraan täältä.

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 09.10.2019

Kaikki meni hyvin ja myös puuttuvat painot toimitettiin heti.

Kirjoittaja: 06.06.2018

Olipa kiva yllätys kun tuli pelkkä tanko. Painolevyjä ei ollenkaan. Hienoa! Palautukseen meni. Eikä auta näin jälkeenpäin viisastella että tilaa painot erikseen. Myöhäistä!

Kirjoittaja: 22.04.2017

Ihan hyvä vekotin. Kahva saisi olla hieman leveämpi, että mahtuu ottamaan kiinni kahdella kädellä. Huomioikaa hieman paksumpi tanko kuin normaaleissa käsipainoissa, niin ei tarvitse painoja käyttää sorvin kautta.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Vedän tällä lämmöt alkuun joka kerta. Toimii. Ei oikein voi käyttää vinyylipainoja koska ovat fyysisesti isoja.

Kirjoittaja: 26.04.2014

Itselle tuli tuo kahvakuula vain yhdellä lukolla mutta toimiihan se jos vetää alimmaisen tiukkaan niin pysyy paketti kasassa.Hiukan on väljä lukko mutta kuitenkin toimiva paketti ja näppärä idea tämä säädettävyys.

Kirjoittaja: 17.01.2014

Toimiva kahvakuula, kunhan muistaa tarkastaa aina alimman lukon kireyden ettei painot pääse tippumaan varpaille!

Kirjoittaja: 18.10.2013

Näppärä ja toimii!

Kirjoittaja: 05.09.2013

Kätevä rahan ja tilan säästö, jos sinulla on levypainoja sopivaan painon säätöön. Ainut missä tämä on heikompi tavallisiin kahvakuuliin nähden on se, että nyt pohjassa törröttää lukko ja mahdollisesti pätkä tankoa, joten sen kanssa täytyy olla hieman varovaisempi kolhimisen kanssa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Säädettävä kahvakuula

100344-00004-0007
TARJOUS
TÄNÄÄN!
35,94 €
28,16 € Säästä 7,78 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: