Kilpakahvakuula 8-36 kg
Kilpakahvakuula 8-36 kg
Kilpakahvakuula 8-36 kg
Kilpakahvakuula 8-36 kg
Tuotetiedot add

Kilpakahvakuulat 8 - 36 kg

Kahvakuula yhdeksässä eri painossa välillä 8 - 36 kg, kaikki eri väreissä, mitat kansainvälisessä standardissa. Nämä kahvakuulat on valmistettu tositreenaajille!

Mitat ovat samat painosta riippumatta: korkeus on 28 cm, halkaisija 21 cm ja kahvan halkaisija 3,3 cm. Kaikki kilpailustandardien mukaisesti. Kahvakuulat on valmistettu kiinteästä teräksestä, ja yhdeksän eri painon avulla voit koota oman sarjan ja mukauttaa painot harjoittelusi mukaan. Kiinteät muodon ansiosta kahvakuulassa ei ole saumakohtia josta se hajoaisi. Nämä kahvakuulat kestävät käytössä todella kauan!

Kahvakuula-harjoittelun tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä/kuntoa, tasapainoa, koordinaatiota, nopeutta ja refleksejä. Harjoitus haastaa sekä lihas- että sydän- ja verenkiertoelimistön dynaamisilla kokovartaloharjoituksilla, ja se sopii erinomaisesti sekä kotikuntosalille että ulkoilmaan.

Virallisten kilpakahvakuulien parhaat ominaisuudet

  1. Yksiosainen kiinteä valettu teräs, ei heikkoja saumakohtia
  2. Maalattu runko painon mukaan, käsittelemätön otekahva
  3. Erittäin kestävä materiaalinsa ja valmistustapansa ansiosta
  4. Kansainväliset koko standardit - kaikki kahvakuulat saman kokoisia

Materiaali

Kahvakuula on valmistettu kiinteästä valuteräksestä ja valettu yhtenä kappaleena.

Pyöristetty pohja takaa tukevan jalustan. Lisäksi kahvakuula on varustettu kätevällä ja luistamattomalla kahvalla, joten se istuu tukevasti käsissä.

Vaihtoehdot

Kahvakuula voidaan valita 8 eri painovaihtoehdosta:
8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg, 32 kg, 36 kg

Riippumatta painosta kahvakuula on mitoiltaan samanlainen.

Harjoittelu

Harjoittelu kahvakuulalla on tehokasta, monipuolista ja saa koko vartalon kuntoon. Säännöllinen kahvakuulaharjoittelu lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja parantaa koordinaatiota.

Pyöreä paino on erityisen suosittu swing-tekniikan vuoksi, koska se vahvistaa käsivarren, selän ja sydämen lihaksia samanaikaisesti.

Ominaisuudet

Mitat
28 x 21 cm (K x H)

Materiaali
Valettu teräs


Otekahvan paksuus
3,3 cm

Väri
Painon mukaan


Kahvan pituus
14 cm

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 35 tuotearvostelua

5 tähteä22 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä4 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: 28.01.2023

Kaksi kuulaa jo tätä sarjaa kotona. Hyvä tarpeeksi karhea kahva, pinnoitteet kestäneet hyvin, vaikka käyttöä on monta kertaa viikossa.

Kirjoittaja: 30.09.2022

Hyvä kuula. Aikaisemminkin tilannut samanlaisen, hieman kevyemmän ja kestänyt jo useamman vuoden ja niin uskon myös tämän 16kg:n kuulan kestävän aktiivista treeniä

Kauppiaan vastaus 02.11.2022
Kiitos palautteesta ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseen!
Kirjoittaja: 12.09.2022

Nää kilpakahvakuulat on ihan parhaita harrastelijankin käteen.

Kauppiaan vastaus 02.11.2022
Kiitos hyvästä palautteesta ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme! -Gorilla Sports asiakaspalvelu
Kirjoittaja: 02.08.2022

Ostin kolme kuulaa. Yhden 16kg ja kaksi 12kg kuulaa. Rehellinen palaute on, että oli virhe ostos. 16kg kuulan ja toisen 12kg kuulan pohjat ovat pallerot, joten esimerkiksi punnerrus-soutu yhdistelmässä kuulat muljuavat ja niistä ei saa kunnon tukea punnerrettaessa. Toisekseen kuulien maalit varisevat lattialle varsin nätilläkin käytöllä. Minulla on ennestään ATLAS merkkinen 16kg kuula ja näissä kuulissa on huomattavasti kapeampi kahva. ATLAS ja Compact merkkisten kuulien leveämmästä kahvasta saa mielestäni paremmin sellaisen otteen, jossa kuula ei paina kyynärvarteen. Jos on kuulaa ostamassa, niin kannattaa satsata Compact merkkisiin kuuliin. Niitä on salilla jossa käyn ja ovat laadukkaita. Minä onneton muka säästin ja näissä meni se vähäkin raha hukkaan.

Kirjoittaja: 05.06.2022

Tilasin kaksi kuulaa samaan aikaan. Molempia näytti, että nopea tilaus mahdollista. Toinen tuli 3 päivään. Toinen tuli 3viikkoa myöhemmin. Toimitus ei ihan sujuva ollut, olisi kaivannut infoa että toinen tulee myöhemmin Saksasta olisi voinut tilata muutakin samalla siihen.. Kahva karhea ja hyvän otteen saa. Oikein hyvät kuulat kyllä siinä ei mitään.

Kirjoittaja: 22.05.2022

Tuote ok! Toimitus turhan hidas.

Kirjoittaja: 09.03.2022

Hyvä laatu, toimitettiin nopeasti ja fiksusti pakattuna joten kahvakuulan sai kannettua postista 500m kotiin ilman paketin repimistä.

Kirjoittaja: 05.03.2022

Tykkään gorillan kuulien karheasta kahvasta, ostin jo viidennen eri kokoisen. 5 tähtee

Kirjoittaja: 02.03.2022

Hyvä hinta-laatusuhde. Kuulia oli ilmeisesti kotimaan varastolla ja toimitus oli todella nopea. 20kg kuulassa paino ainakin ok, hyvä, hieman "karhea" kahva, saa hyvän otteen.

Kirjoittaja: 20.02.2022

Laadukas ja odotuksien mukainen kahvakuula.

Kirjoittaja: 19.02.2022

Laadukas ja todella hyvä kahvakuula!

Kirjoittaja: 03.02.2022

Ostin kaksi 24kg kuulaa. Verrattuna normaaleihin kahvakuuliin ja joihinkin toisen valmistajan kilpakahvakuuliin, tämän kilpakuulan kahvan ja kuulan väliin jäävä tila on huomattavasti ahtaampi, mikä vaati itsellä sen, että rinnallevedoissa yms jouduin hiomaan tekniikkaa siten, ettei kuula laskeudu ja paina kyynärluun pään/lisäkkeen päälle ikävästi. Maalipinnan rapistumista en ole itse huomannut eikä sillä itselle edes olisi väliä. Kahva on hiottu juuri sopivan karheaksi. Toisen kuulan kahva tosin pitää rapisevaa tai ratisevaa ääntä heilautuksien yhteydessä, mutta on ainakin vielä pysynyt kiinni kuulassa eikä ulkoa ole havaittavissa rikkinäistä saumaa.

Kirjoittaja: 10.01.2022

Hyviä kuulua.. Parhaita

Kirjoittaja: 13.12.2021

20 kg kuula saapui kotiin vaikka luulin tilanneeni sen noutopisteseen. Kivempi toki näin päin. Tuote oli hyvin pakattu ja ihan sitä mitä pitääkin. Aiempiin neopreenipäällysteisiin ja eri muotoisiin kuuliin verrattuna kilpakahvakuula on parempi käsiteltävä. Pinta nyt abt 1 kk jälkeen aivan kunnossa eikä tuotteessa valittamista. Tuotteen saapumisen jälkeen tapahtunut sähköpostivika Gorilla Sportsin päässä oli tosi harmillinen mutta ilmeisesti kertaongelma jonka jälkeen spämmiä ei ole tullut.

Kirjoittaja: 27.08.2021

Saapui valitun noutopisteen sijaan ovelle. Sekavaa toimituksen seurantaa en saanut tästä johtuen toimimaan, vasta kuin ensimmäisen toimitusyrityksen jälkeen. Schenker ei ensimmäisellä kerralla ilmoittanut etukäteen tulosta. Kahden päivän päästä soittelivat, että olisivat tulossa seuraavana päivänä. Toimitus tässä tapauksessa venyi 15 arkipäivään. 20kg kuula oli hyvin pakattu, pahvilaatikkoon ja muotoon valettuun styroksiin, toisin kuin aikoinaan tilaamani vinyylikuulat pelkissä murjoutuneissa pahvilaatikoissa. Kuula ulkoisesti siisti, eikä ao. kommentoijien kaltaista maalin murenemista havaittavissa tässä tapauksessa. Kahva sopivan karhea. Henkilövaaka näytti epätieteelliseksi painoksi 19,5KG,

Kirjoittaja: 24.06.2021

Erinomainen palvelu ja nopea toimitus, tuote on niin kuin kuvassa ja kuten kuvattu verkkosivustolla.

Kirjoittaja: 24.06.2021

Kahvakuula on suhteellisen iso, mutta siinä on hyvä pito. Valitettavasti maali kuluu helposti - mutta niin luultavasti kaikista kahvakuulista. Väri on kuvan mukainen, upea!

Kirjoittaja: 20.05.2021

Täydellinen

Kirjoittaja: 11.02.2021

Jatkuvasti mainostatte että nyt kahvakuulia tarjouksessa. Verkkokaupassa on tarjolla vain pienintä kuulaa, muut 15 kokoa loppu. Surkeaa toimintaa!

Kirjoittaja: 24.11.2020

Ostin näitä kahvakuulia hyvän ulkonäön takia. Pienessä asunnossa kahvakuulat ovat aina esillä. Huomasin parin viikon jälkeen että maali irtoaa epätasaisesti lastuina pois. Ala-arvoinen pintakäsittely. Nyt ovat rumia, mutta ajavat asiansa treenissä.

Kirjoittaja: 24.05.2020

Ostin kaksi samanpainoista (28kg) kuulaa. Muuten ei valittamista, mutta kotivaaka näytti kuulille painoeroa 400g. Prosentuaalisesti pienehkö painoero, mutta silti vähän harmitti.

Kirjoittaja: 15.05.2020

Tilaamani tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja olleet jo kovassa käytössä ;). Ymmärrettävistä syistä tilaus oli myöhässä ja ilokseni huomasin että otitte hankalan tilanteen hyvin haltuun mm. kohentamalla tiedotusta asiakkaiden suuntaan.

Kirjoittaja: 15.05.2020

kahvakuula 20 kg 5/5. Tuote vastasi odotuksia, hyvä kahva ei liian liukas.

Kirjoittaja: 01.04.2020

Maalikerros on ohutta, jo paketista otettaessa ropissut sieltä täältä pois. Kahvan viimeistely asiallinen, budjettimallin kuulaksi täysin ok. Kyllä tällä kotijumpat hoitaa!

Kirjoittaja: 19.03.2020

Hajosi ulkotreenissä. Ei kuulemma kuulu takuuseen, kun ei semmosta kuulu näiden kestää.

Kirjoittaja: 09.10.2019

Kahvakuula vastaa täysin nettisivun kuvaa, loistava tuote.

Kirjoittaja: 09.10.2019

Olen enemmän kuin tyytyväinen! Hinta ja laatu ehdottomasti huippuluokkaa.

Kirjoittaja: 09.02.2018

Nämä on kunnon kahvakuulia joilla on hyvä ja turvallista treenata.

Kirjoittaja: 05.02.2018

Tilasin 12, 16 ja 32 kg kuulat, ja heti ensimmäiseksi kiinnitin huomiota ohueen maalipintaan, joka jo paketista purettaessa rapisi mm. kahvan juurelta pois. Ehkä joku näkee kuulan puolikkaat yhdistävän ja kahvojen hitsausjäljet epäesteettisenä, kun ne ovat hieman epätasaiset. Siinäpä ne varsinaiset huonot puolet sitten olivatkin, eivätkä ne onneksi vaikuta käyttöön mitenkään. Huomattavasti tärkeämpää on se, että kahvalla on juuri oikean tuntuinen karheus, se ottaa mankkua hyvin vastaan, eikä hitsauksista ei ole jäänyt roiskeita kahvaan. Kuulat ovat myös juuri oikean painoisia. Omissa taisi olla korkeintaan 100 g heitto liikaa, ja sekin 32 kg mallissa. Kyllä näitä voi suositella, jos olet kunnon kuulaa vailla, ja tahdot hieman edullisemman kilpamallin hankkia.

Kirjoittaja: 08.12.2017

Hinta-laatusuhde 5/5. Maalipinta vähän huonompi kuin aiemmissa kuulissani (Titan), mutta tämä ei ainakaan itseä haittaa. Kahva sopivan karhea.

Kirjoittaja: 13.04.2017

Nyt noin kuukauden aktiivisesti käyttäneenä pakko sanoa, että aivan loistava tuote! Aiemmin käyttänyt muita ei-kilpakuulia ja kyllä mielestäni eron huomaa heti, kun tämän käsiinsä saa! Liikkeet on mukava tehdä oikeasti hyvän kokoisella kuulalla, jolloin esim. tempauksissa ei kohdistu ranteille liikaa painetta. Kahva on juuri sopivan karheaksi jätetty, ei rispaa ja hierrä liikaa kämmeniä ja kahden käden liikkeissä tilaa on sopivalti, joskin vähän pikkurillit jää ulos kaaresta. Lapiokourille varmasti liian pienet kädensijat... 5/5 tuote kaikenkaikkiaan. Omassa kuulassani oli jo maali lähtenyt lohkeilemaan, kun sen paketista kuorin, mutta eipä se maali siinä tule pysymäänkään, kun sitä oikein tullaan maahan paiskomaan ja heittämään. :) Hinta-laatusuhde erinomainen, toimitus nopea ja vaivaton. Näillä näkymin tilaan seuraavankin kuulani täältä!

Kirjoittaja: 15.03.2017

Aluksi painaa kuin synti...päivä päivältä kevenee silti. Laatu 5/5 niin sanotusti.

Kirjoittaja: 19.02.2017

Todella hyvä hinta/laatusuhde. Kahvan viimeistely hyvä, ei liiaksi asti kiillotettu. Maalissa vähän läiskiä, mutta sehän on puhtaasti kosmeettinen haitta.

Kirjoittaja: 27.04.2016

Erittäin jämäkkä kahvakuula, halpa hinta ja kestää kovempaakin käyttöä!

Kirjoittaja: 25.02.2016

Muuten toimiva, mutta maali lähtee irti helposti

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kilpakahvakuula 8-36 kg

100557-00038-0034
TARJOUS
TÄNÄÄN!
189,95 €
159,95 € Säästä 30,00 €

Alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua oli 159,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 7-21pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 09- 17

Yhteensopivat tuotteet: