Säädettävä kahvakuula

100344-00004-0007

-10€

19,95 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Mikä on säädettävä kahvakuula?

Perinteiset kahvakuulat tulevat tietyn painoisia, yleensä 0,5kg-30kg. Ne ovat erittäin yksinkertaisia, niissä ei ole liikkuvia osia ja ne toimivat hyvin – olet vain rajoitettu käyttämään ainoastaan tietyn painoisia kahvakuulia.

Säädettävässä kahvakuulassa on tanko, johon voit kiinnittää erilaisia painoja. Tämän johdosta voit tehdä juuri sen painoisen kahvakuulan kuin mitä haluat.

Miksi valita säädettävä kahvakuula?

Yksi todella positiivinen puoli säädettävässä kahvakuulassa on juurikin sen säädettävyys. Voit helposti vaihtaa painon määrää ostamatta monia eri painoisia kahvakuulia. Luonnollisestikin se on myös ekologinen valinta ja myös mukava, jos treenisi kuluu eri painoilla tehtäviä harjoitteita.  

Luonnollisestikin, tämä on suositeltava valinta, kun on kyse pienestä budjetista ja kun säilytystilat ovat rajalliset.

Säädettävän kahvakuulan korkein paino on 22,5kg! Voit viedä treenisi seuraavalle tasolle tällä mahtavalla kompaktilla treenivälineellä, sen sijaan että ostaisit neljä tai viisi erillistä kahvakuulaa. Säästät tilaa, rahaa ja aikaa ostamalla yhden GorillaSportin säädettävän kahvakuulan. Tässä kahvakuulassa on leveä kädensija, jotta kaikki käyttäjät voivat käyttää sitä ilman ongelmia. Kuula toimii koko keholle. Kahvakuulatreenit ovat suunniteltu parantamaan voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta, treenaten sekä lihaksia että vahvistaen sydäntä. Kahvakuulatreeni on dynaamista ja se vaikuttaa koko kehoon. Kahvakuula käyttää hyödykseen sen liikerataa ja nopeutta jotta pystyt treenaamaan vapaammin sen sijaan että tekisit samaa liikettä uudelleen ja uudelleen kuten tavallisella kahvakuulalla joutuisit tekemään. Painoja voidaan säätää, joten voit tehdä todella monia erilaisia harjoitteita aina hauiskäännöistä koko kehoa treenaaviin kyykkyihin. Tämä on loistava treeniväline myös crossaajille, urheilijoille, sotilaille tai kenelle tahansa, joka haluaa haastavaa treeniä. Loistava väline ensikertalaisille tai kuntoilun veteraaneille.

Tekniset tiedot:

  • Paino 2,5 - 22,5 kg
  • Kokonaispituus 36cm
  • Säädä kätevästi haluamasi paino levypainojen avulla
  • Säästää tilaa!
  • Tangon oma paino: 2,5kg (sisältäen kierrelukot)
  • Sopii kaikille 30mm levypainoille
  • Paino-osan halkaisija: 30mm

 

Huom! Painot eivät sisälly pakettiin. Voit tilata ne suoraan täältä.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Säädettävä kahvakuula) :
(4/5

Toimiva kahvakuula, kunhan muistaa tarkastaa aina alimman lukon kireyden ettei painot pääse tippumaan varpaille!

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Säädettävä kahvakuula) :
(4/5

Kätevä rahan ja tilan säästö, jos sinulla on levypainoja sopivaan painon säätöön. Ainut missä tämä on heikompi tavallisiin kahvakuuliin nähden on se, että nyt pohjassa törröttää lukko ja mahdollisesti pätkä tankoa, joten sen kanssa täytyy olla hieman varovaisempi kolhimisen kanssa.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Säädettävä kahvakuula) :
(4/5

Itselle tuli tuo kahvakuula vain yhdellä lukolla mutta toimiihan se jos vetää alimmaisen tiukkaan
niin pysyy paketti kasassa.Hiukan on väljä lukko mutta kuitenkin toimiva paketti ja näppärä idea
tämä säädettävyys.