Voimaköysi 3,8cm
Voimaköysi 3,8cm
Voimaköysi 3,8cm
Voimaköysi 3,8cm
Voimaköysi 3,8cm
Tuotetiedot add

Köydet eivät ole vain purjeveneilyyn. Ne ovat pakkotarvike jokaiselle joka haluaa laihduttaa. Niiden tehokkuuden A ja O on siinä, että ne työstävät jokaista kättä erikseen, eliminoiden voiman epätasapainon lihaksissa. Ne myös tekevät treenistä tehokkaan.

Meiltä löydät kaksi eri paksuutta. Suosittelemme aloittelijan ottamaan 3,8cm köyden ja kokeneemman treenajan 5cm köyden. Huomaa, että köysillä treenaaminen on hyvin erilaista normaaliin saliin, joten sinun kannattaa ehkä alottaa kevyemmällä köydellä.

Monipuolinen treeni

Älä vain heiluta köysiä ylös ja alas. Esimerkiksi sivulta toiselle liikkuminen painottaa lonkkaasi ja ydintäsi, rakentaen koko-vartalo-tasaisuutta. Köysien liikuttaminen ympyröinä parantaa olkapäiden liikkuvuutta ja notkeutta, edistäen atleettisuutta ja vähentäen vahingoittumisen riskiä. Vaihtelemalla eri liikkeitä treenisessioidesi aikana tulet muovaamaan itsellesi oikeaa käytännöllistä voimaa.

Käytä köysiä mahdollisimman usein

Monet ihmiset käyttävät taisteluköysiä lopetuksena tai yhtenä harjoituksena osana treenausrataa. Voisit tehdä tämän sivun harjoituksia vaikka 10 minuutin ajan, tai tehdä pelkkiä aaltoja 20 minuutin verran. Yhden asian tekeminen pitkän aikaa opettaa mielellesi keskittymiskykyä ja auttaa ruumistasi maitohappojen huuhtomisessa. Se myös pidentää aikaa jolloin lihaksesi ovat jännittyneitä, auttaen sinua voiman rakentamisessa samalla kun karistat liikakiloja.

Valitse oikea vastus

Köyden löysyys määrittää kuorman. Ankkurin luota liikkuminen vähentää harjoituksen intensiteettiä ja ankkurin luokse liikkuminen taas lisää sitä. Säädä vastusta jotta olet valmiina haastamaan itsesi hoitamaan koko setin. Jos teet taisteluköysi-treeniä, vaihtele 2 minuuttia ankkurin lähellä oloa minuutin kaukana olon kanssa. Aika jonka kulutat kauempana ankkurista on aktiivista palautumista.

Tärkeimmät köysitreenit:

1. Taisteluköysiaallot

Tämä on klassinen taisteluköysiharjoitus. Se työstää kumpaakin kättä erikseen ja pitää lihaksesi jännittyneinä pitkän ajan.

Ohjeet: Pidä köyden kumpaakin päätä käden päässä lonkastasi, kättesi ollessa olkapäiden leveyden päässä toisistaan. Tue vartalosi ja ala nostelemaan kumpaakin kättä ylös ja laskemaan niitä vuorottain, nopeasti ja tanakasti. Jatka tätä vuorottelua yhdestä 20 minuuttiin.

2. Taisteluköysisekoitukset

Sen sijaan että tekisit aaltoja, mäiskäise köysi lattiaan. Näin saat enemmän voimaa ja myös keskikropan lihakset kehittyvät.

Ohjeet: Pidä kummatkin jalat maassa samalla kun liikutat köyden päät pääsi vasemmalle yläpuolelle ja mäiskäiset ne alas oikealle, minkä jälkeen toistat toiseen suuntaan. Jatka vaihtelua minuutista 20 minuuttiin.

Tekniset tiedot:

  • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
  • 100% Nylonia
  • Päät suojattu kutisteletkulla
  • Pituus 15 metriä
  • Paino: Ø 3,8 / 13kg ja Ø 5cm / 22kg

 

Voimaköysi

Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä10 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 27.04.2020

Hyvä tuote, ei valittamista. Kaikki toimi mallikkaasti

Kirjoittaja: 03.10.2019

Köysi on niin, kuin kuvauksessa ja toimii hyvin!

Kirjoittaja: 19.04.2019

Voimaköysi tilattiin.. 1.4.2019 Tilaus onnistui helposti ja rahat meni maksukuittauksen mukaan perille heti ja tilaus vahvistettiin heti. Toimitukseen luvattiin 5-10 päivää ja postiin otin tuotteen toimituksen koska se on meitä lähellä. No.. Näin se ei sitten mennytkään. Tuli tilausvahvistus missä luki että toimitus postiin mikä oli oikein. Kun tuli sähköposti että tuote lähetetty (4.4) niin tässäpäs lukikin että tuote toimitetaan schenkerin noutopisteeseen. Juu kyllä.. ei siis postiin vaan jonnekin noutopisteeseen. No se noutopiste oli sitten 30 kilsan päässä meistä kun posti olisi ollut tuossa kävelymatkan päässä. Kymmenen päivän toimitus aika tuli ja meni ja soiteltiin gorillaan niin kävi ilmi että paketti tulee saksasta. Mitä ei tilatessa nähnyt mistään kohtaa. Ja samalla sieltä kerrottiin että saksan toimituksissa on pidempi toimitusaika kuin suomen varastolta tulevissa. Tässä kohtaa alkoi vituttaa kyllä. Paketti tuli 18.4 NOUTOPISTEESEEN ja tänään me sitten ajeltiin 60 kilsaa että saatiin paketti kotiin. Eli ei 5-10 päivää, ei 5-14 päivää, vaan 18 päivää ja itse noudettuna. Oli ensimmäinen ja viimeinen tilaus tästä firmasta.. Toivottavasti köysi on ehjä.

Kirjoittaja: 19.01.2018

köysi (5cm): haastava ja raskas treeniköysi. Vastaa täydellisesti treenitavoitteisiin. Helöpoa käyttää sekä sisällä että ulkona.

Kirjoittaja: 19.12.2017

5cm köysi on hyvä mutta köysi on sen verta paksu että otetta joutuu parantamaan hetkittäin kun ei pysy pienessä kädessä niin hyvin.

Kirjoittaja: 09.12.2017

Voimaköysi 3,8cm erinomainen lisä treeneihin. Paksuuden vuoksi sopii myös naisille

Kirjoittaja: 19.06.2016

Loisto tuote! Ostin paksumman köyden (5cm) ja on hiukan hankalampi saada pitävä ote. Otetta on korjattava välillä, muuten lipsuu. Raskas mutta tehokas. Tätä voi toki käyttää myös yksi köydenpää kerrallaan, jolla saa myös ihan tarpeeksi tehokkaan treenin. =)

Kirjoittaja: 19.07.2015

Jos aiot käyttää köyttä kiipeämiseen, suosittelisin ohittamaan tämän tuotteen. Käsillä ote pitää todella huonosti ja jaloilla ei saa minkään näköistä otetta, materiaali on todella liukasta. Vertailukohtana ollut roguen köysi. Muuhun tarkoitukseen varmasti pätevä laitos, jos aiot kiivetä, tulet pettymään.

Kirjoittaja: 17.05.2015

Pätevä naru

Kirjoittaja: 17.04.2015

Asiallinen.. :)

Kirjoittaja: 15.04.2015

Paksuus erittäin hyvä, sidotut päät pitää huolet ettei köysi purkaudu, loistava kotitreeneihin lisäksi kotipihalle.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä tuote. Paksuus tuottaa ensin hankaluuksia mut siihen tottuu

Kirjoittaja: 15.04.2015

Mahtava tuote!

Kirjoittaja: 19.05.2014

Tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta 5cm köysi oli itselleni ehkä hieman liian raskas, joten suosittelen valitsemaan 3,5cm paksun köyden 5cm sijaan. Olen siis 88-kiloinen, 185 senttiä pitkä, sekä hyväkuntoinen 22-vuotias mies. Köysi on rakenteellisesti aivan loistava crossfit-treeniin, sillä se taipuu erittäin hyvin, vaikka painoa ja paksuutta siitä löytyy. Jaksan tehdä köydellä maksimissaan 30 sekunnin pitkiä jaksoja, mutta uskon että jatkossa tulokseni parantuu. Jos et ole erittäin isokokoinen ja erittäin vahva kehonrakentaja, valitse 3,5cm paksu köysi jos vähänkin epäilet kumpi olisi sinulle parempi. Itse olen käyttänyt tuotetta noin 3 viikkoa ja tuloksia on tullut jo paljon. Tämä treeni on fyysisest erittäin raskasta ja se korvaa raskaudellaan tunnin pituisen treenin jopa mielestäni 15 minuutissa. Ja suosittelen katsomaan youtubesta ohjeita erilaisiin liikkeisiin, joilla saat hankittua monipuolisuutta treenaamiseen. Suosittelen tuotetta niille henkilöille jotka haluavat rasvanpolttoon vaihtelua.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimaköysi 3,8cm

100558-00019-0052
TARJOUS
TÄNÄÄN!
205,82 €
98,82 € Säästä 107,00 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: