Vatsalihasharjoittelu-liinanauhat

100823-00001-0001

-7.78€

22,17 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Vatsalihasharjoittelu-liinanauhojen avulla treenaat vatsalihaksia omalla kehonpainollasi!

Vatsalihasharjoittelu-liinanauhojen käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Liinanauhojen toisessa päässä on suuret karbiinihakaset, jonka voi kiinnittää erittäin nopeasti ja tukevasti mihin tahansa putkeen. Yleisimmin nämä kiinnitetään leuanvetotankoon. Karbiinihaka on pikalukko, joka aukeaa ja sulkeutuu sormen painalluksesta. Karbiinihaka on erityisen jämerä varmistaakseen sen kestävyys. Sen jälkeen, kun olet kiinnittänyt hakaset tukevasti tankoon kiinni - sujauta käsivarret rinkuloista läpi ja varaa painosi ojentajalihaksiaen varaan. Sen jälkeen voit suorittaa tehokkaasti vatsalihasharjoituksia nostamalla joko polviasi tai jalkoja kokonaisuudessaan. Kun paino on jakautunut tasaisesti käsiesi varaan, pystyt erityisen hyvin keskittymään vatsalihaksiesi harjoitteluun. Pystyt olemaan tässä asennossa huomattavasti kauemmin ja helpommin kuin roikkumalla käsilläsi leuanvetotangosta.

Liinanauhat on valmistettu pehmeästä ihoystävällisestä nylonista. Liinanauhat tuntuvat samaan aikaan erityisen pehmeiltä ja jämeriltä. Niistä löytyy erityisen leveä rinkula, jonka vuoksi niitä on miellyttävä käyttää, koska paino jakautuu tasaisesti laajalle alueelle. Tuotteen laatuun on kiinnitetty erityisesti huomiota ja kaikki saumojen ompeleet on tehty erittäin vahvoiksi. Tämän avulla voit luottaa liinanauhoihin täysin 100% ja keskittyä vatsalihaksien treenaamiseen.

Vatsalihasharjoittelu-liinanauhojen käyttäminen:

1. Kiinnitä mukana tulevat karbiinihakaset liinanauhojen päässä olevaan lenkkiin.

2. Kiinnitä karbiinihakaset tarpeeksi korkeaan max. 30mm paksuun putkeen, kuten esim. leuanvetotankoon.

3. Pujota kädet liinanauhojen rinkuloista sisään olkavarren/ojentajalihaksen kohdalle ja roiku käsien varassa (Katso 2. tuotekuva).

4. Tämän jälkeen voit suorittaa haluamasi vatsalihas-/keskivartaloharjoitteita nostamalla polvia tai jalkoja kokonaisuudessaan.

 

Tekniset tiedot:

  • Kiinnitys max. 30mm paksuun tankoon
  • Max. painonkesto: 300kg
  • 2 x Pehmeä liinanauha
  • 2 x Vahva karbiinihaka
  • Liinanauhojen materiaali: Nylon (Ihoystävällinen)

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.01.03.2018 (Vatsalihasharjoittelu-liinanauhat) :
(5/5

Tukevat ja helppo kiinnittää. Sinänsä hyvä lisävaruste ettei vie juuri säilytystilaa, vaikka tosi muhkeet hakaset ovatkin.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Vatsalihasharjoittelu-liinanauhat) :
(5/5

On muuten oikeat järeät hakaset! Näillä voisi hinata vaikka pienempää autoakin!