Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä
Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä
Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä
Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä
Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä
Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä
Tuotetiedot add

Paranna lihastesi joustavuutta joogavyöllä, ja nauti paremmasta liikkuvuudesta!

Valitettavasti joogavyön käyttöön liittyvät hyödyt usein aliarvioidaan monien aloittelijoiden ja kokeneempienkin lajin harrastajien toimesta. Joogavyö voi auttaa sinua suoriutumaan monista haastavistakin liikkeistä tehokkaammin ja paremmalla ryhdillä. Näistä syistä monet lajin harrastajat pitävätkin joogavyötä lähes pakollisena välineenä. Aloittelevat lajin harrastajat eivät ole ainoita, jotka voivat hyötyä sen tarjoamista hyödyistä. Lukemattomat vuosia lajia harrastaneet joogaintoilijat yllättyvät yhä uudelleen siitä, kuinka paljon oikeanlaiset välineet voivat helpottaa elämää.

Joogavyön hyödyt ja käyttötarkoitukset

Nimensä mukaisesti, voit käyttää tätä vyötä tehostaaksesi jooga osaamistasi. Joogavyön käyttötavat riippuvat olennaisesti siitä, minkä tyyppisiä harjoituksia teet, ja minkälaisia tuloksia haluat harjoittelulta. Haluaisitko esimerkiksi pystyä venyttelemään paremmin, pidempään ja mukavammin? Siinä tapauksessa joogavyötä kannattaa käyttää klassisena kädenjatkeena, ja käyttää sitä joustavuuden kasvattamiseksi pikkuhiljaa.

Etenkin aloittelevat joogit tietävät miten turhauttavaa on, kun ei kykene suorittamaan vaativampia harjoituksia. Joogavyön kanssa sinun ei tarvitse ottaa paineita, vaan vyö auttaa sinua pääsemään haluttuihin asentoihin hellävaraisesti suojaten loukkaantumisilta. Loppujen lopuksi on tärkeää muistaa, että joogan kuuluu olla hauskaa!

Joogavyö voi auttaa sinua suoriutumaan jo hallitsemistasi liikkeistä paremmin. Vyön avulla voit pysyä asennoissa pidempään ja vastaavasti parantaa harjoittelun tehokkuutta. Jos pysyt kärryillä ja hyödynnät joogavyötä harjoittelussasi, siitä tulee epäilyksettä osa jokapäiväistä elämääsi yhdessä paremman ja terveemmän ryhdin kanssa.

Pari hyvää syytä valita joogavyö mukaan harjoituksiin

  1. Auttaa sinua venyttämään kehoasi hellävaraisesti
  2. Kaksi D-muotoista metallisolkea pituuden säätämiseen
  3. Helpottaa asennoista suoriutumista
  4. Helppoa huoltaa: konepestävä

Useita värejä


Meiltä saat joogavyön 11 eri värissä. Piditpä yksinkertaisesta mustasta tai kirkkaasta keltaisesta, valikoimasta löytyy kaikille sopiva väri.

Materiaalit


Vyö on tehty 100% puuvillasta. Laadukkaan materiaalin ansiosta vyö on helppo puhdistaa, ja se on ihoystävällinen.

Säädettävä pituus


Kahden D-muotoisen soljen avulla voit säätää vyön pituuden sopivaksi. Metallista valmistetut soljet ovat erittäin kestävät.

Ominaisuudet

Mitat
260 x 3,8 cm

Materiaali
100% puuvilla


Paino
120 g

Väri
Useita eri värejä


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Pehmeää puuvillaa, riittävän pitkä joogavyö.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Joogavyö 260cm, Puuvilla, 11 Väriä

101048-00033-0219
TARJOUS
TÄNÄÄN!
29,95 €
24,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 24,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!