Tuotearvostelut
Kuntosalitarvikkeet
(4,3/5)

Perustuu 409 tuotearvosteluun

Kuntosalitarvikkeet

Suosituimmat Kuntosalitarvikkeet:

Kuntosalitarvikkeet

Mitä tarvitset kotikuntosalisi valmiiksi ja ammattimaiseksi saattamiseen? Mitä tahansa tarvikkeita tarvitsetkaan kotikuntosaliasi varten, löydät kaiken tarvitsemasi Gorilla Sportsilta. Meillä on täysi valikoima fitnesstarvikkeita, jotka auttavat sinua kuntoilemaan turvallisemmin, mukavammin ja kätevämmin. Kaikki tuotteemme voidaan toimittaa suoraan kotiovellesi.

Loukkaantumisia voi tapahtua silmänräpäyksessä, kun kuntoilet. Lisätarvikkeet kuntoiluun voivat vähentää riskiä pahimman tapahtumiseksi. Harjoitteluhanskat voivat parantaa pitoa ja vähentää rakkojen ja hiertymien kehittymistä, kun olet nostamassa raskaita painoja. Suojataksesi selkääsi ja pitääksesi vatsalihaksesi tuettuna jokaisessa toistossa, katso painonnostovyävalikoimamme. Vöitä on saatavilla monissa koissa miehille ja naisille, kaikenkokoisille ja tyyppisille vartaloille. Meillä on jopa suojamattoja, jotka turvaavat kuntoilupaikkasi lattiaa vahingoilta, jotka johtuvat kulumisesta.

Tehokkaiden, korkealaatuisten ja turvallisten kuntosalitarvikkeiden lisäksi Gorilla Sportsilla on lukuisia käytännöllisiä lisätarvikkeita kotikuntoilusi tarpeita varten. Tee kuntoilusta helpompaa taljakahvojemme ja tankopehmusteidemme avulla, jotka parantavat pitoa ja suojaavat kuntoiluvälineiden ja levytankojen pintaa. Pitääksesi painosi helposti saatavilla harjoittelusi aikana, voit hankkia jonkun ammattitasoisista telineistämme. Löydät myös kuntoiluvälineitä, kuten hyppynaruja, voimaköysiä ja vastusnauhoja, joita voit käyttää saadaksesi vaihtelua kuntoiluusi.

Kun päätät ostaa kuntoilutarvikkeita Gorilla Sportsilta, tyytyväisyytesi on aina taattu. Asiakaspalvelijamme auttavat mielellään sinua valitsemaan oikeat kuntoiluvälineet tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä tänään tai aloita ostosten teko.

Tästä kategoriasta löydät harjoittelua täydentävät välineet, joilla teet treenaamisesta monipuolisempaa ja mielenkiintoisempaa. Todella laajasta taljakahva valikoimasta löytyy kahvoja erilaisilla oteleveyksillä ja –asennoilla, joilla saat harjoitettua lihaksia eri tavoilla. Erilainen ote muuttaa harjoitteen liikerataa, kohdistaen rasituksen lihaksen eri kohtiin.

Painonnostovyö tukee keskivartaloa ja auttaa ehkäisemään selkäkipuja. Valikoimassamme on vöitä rankkoihin painonnostoliikkeisiin, kuten maastavetoon tarkoitettu leveä painonnostovyö ja kapeampi yleistä tukea antava painonnostovyö. Treenihanskat puolestaan suojaavat käsien ihoa vaurioilta. Painoliivillä saat lisättyä vastusta kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin kuten leuanvetoon, dippeihin ja punnerruksiin ja niitä voi käyttää myös juostessa.

Suureen suosioon nousseet crossfit ja street workout treenimuodot ovat nostaneet voimistelurenkaiden yleisyyttä harjoittelussa. Gorillasportsilta saat myös voimistelurenkaat todella edulliseen hintaan.

Kuntosalitarvikkeet