Kuntosalitarvikkeet

231 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 231 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -27%
Urheilukassi

Urheilukassi

25,94 € (35,94 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Ojentajaköysi 85cm

Ojentajaköysi 85cm

37,94 € (47,94 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -7%
Lapiokahvatanko

Lapiokahvatanko

49,94 € (53,94 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(16)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -23%
Treenikassi

Treenikassi

31,94 € (41,94 €)

Alkaen 3.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -19%
Ojentajaköysi 100cm

Ojentajaköysi 100cm

41,54 € (51,54 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -11%
Lapiokahva Suora

Lapiokahva Suora

47,82 € (53,94 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(15)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -39%
1

Urheiluliivit

10,91 € (17,91 €)

Alkaen 2.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -30%
Ojentaja V-tanko

Ojentaja V-tanko

9,84 € (14,06 €)

Alkaen 2.95 €/kk

(7)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -9%
Pyörivä suora tanko

Pyörivä suora tanko

37,94 € (41,94 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(14)

date_range Ennakkotilaus 24.09.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -42%
Kinesioteippi 3x5cm

Kinesioteippi 3x5cm

19,95 € (34,95 €)

Alkaen 3.95 €/kk

Heti varastosta

Kuntosalitarvikkeet

Painonnosto, kehonrakennus, fitness, aerobic ja monet muut liikunnan muodot. Kaikkia voi treenata hyvinkin vähällä määrällä tarvikkeita jos vaan perusasiat ovat kunnossa ja tiedossa. Urheilu ei ole mitään ydinfysiikkaa joka vaatisi suuren määrän laitteita tai yliopistokoulutuksen. Toki ammattilaiset ovat erikseen ja he tekevät sitä työkseen, joten jätetään tämä ryhmä pois tästä. Kuten mainittu, kuntoilu vaatii erittäin vähän mitään ylimääräistä. Jos haluat lenkkeillä - juokse. Jos haluat kasvattaa lihasta - nosta painavia esineitä toistuvasti.

Mutta, jos haluat helpottaa näitä edellämainittuja askareita ja harjoitteita, tutustu meidän valikoimaan kuntosalitarvikkeita. Nämä välineet on tehty ja suunniteltu sitä varten, että rankasta painonnostotreenistä saisi hieman mukavamman sekä turvallisemman. Jotta juoksulenkillä ei tarvitsisi kuunnella susien ulvontaa, vaan lempimusiikkia. Mitä ikinä tarvitsetkaan, meillä on tarjota sinulle tuote.

Kuntosalivälineet tuovat mukavuutta, mutta ennenkaikkea turvallisuutta tekemiseen. Hanskat suojaavat käsiäsi, vetoremmit antavat lisäpitoa, kun forkuista loppuu voima. Painonnostovyö tukee keskivartaloa, pitäen ryhdin kasassa koko suorituksen ajan.  Monenlaiset taljakahvat takaavat, että saat treenattua haluttua lihasryhmää halutulla tavalla. Suojamatto suojaa lattiaa kolhiintumiselta. Painotelineet pitävät kotisalisi järjestyksessä painojen osalta. Vastuskuminauhat antavat pientä helpotusta treeniin, tai vaihtoehtoisesti vastusta, riippuen miten niitä käyttää.

1. Taljakahvat

Kaikki kahvat eivät sovellu samoihin käyttötarkoituksiin. Juuri tästä syystä kannattaa hankkia muutama erilainen taljakahva kotiin. Yhden käden ylätaljaliikkeitä on hankala tehdä lapiokahvatangolla, ja yhden käden soutukahvalla kahden käden niskantaa vetoja. Mieti omaa käyttötarkoitusta ja valitse itsellesi sopivimmat kahvat. Taljakahvojen hinnat ovat edullisia, joten niitä voi hankkia useamman kerralla.

2. Painonnostovyöt

Valikoimassamme on useita erilaisia painonnostovöitä. Ihmiset ovat fysiikaltaan erilaisia, joten yksi vyö ei sovi kaikille. Erilaisiin käyttötarkoituksiin on eri vöitä. Toiset haluavat maximaalisen tuen raskaissa painonnostoliikkeissä, kun taas toiset pienen ryhdinkohennuksen. Näitä seikkoja ja käyttötarkoituksia kannattaa miettiä ennen vyön ostamista. Toki kaupallisilla saleilla on mahdollisuus käyttää yhteisiä painonnostovöitä, mutta onhan se mukavampaa kaivaa treenikassista oma vyö, kuin ottaa naulakosta edellisen käyttäjän jäljiltä hikinen ja magnesiumin likaama vyö.

3. Treenihanskat

Treenihanskat antavat tukea ja suojaa, ei ehkä henkistä vaan fyysistä. Jokainen joka on joskus treenannut ilman hanskoja tietää varmasti miksi hanskojen käyttö on suotavaa. Hanskat suojaavat kämmeniä hankaumilta, antaen samalla täydellisen pidon, sillä hiki ei pääse tankoon asti. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että suoritus jää kesken kämmenten hikoilun takia, josta seuraa otteen lipsuminen. Valitsemalla treenihanskat rannetuilla, et tarvitse erillisiä rannetukia työntöliikkeissä, vaan hanskoissa olevat rannetuet pitävät huolen siitä, että suoritusvaiheessa ranne ei pääse vääntymään epätoivottuun asentoon.

4. Levytankopehmusteet

Pehmuste suojaa ja antaa mukavuutta, kun liikuttelet painavaa tankoa niskan päällä. Kyykkääminen on huomattavasti helpompaa, kun tanko ei hierrä tai paina epämukavasti. Levytangon pehmuste on helppo ja edullinen tapa, saada treeniin mukavuutta. Kuljeta omaa pehmustetta treenikassissa, niin et joudu käyttämään muiden treenaajien kanssa samaa pehmustetta.

5. Vetoremmit

Tuntuuko että sarja jää joskus kesken sen takia, kun forkuista loppuu voima? Remmit ovat tähän ratkaisu. Vaikka on olemassa ihmisryhmä, jotka väittävät että remmien käyttöä pitäisi välttää, me olemme eri mieltä. Miksi lopettaa sarja kesken, käsien puutumisen takia jos treenataan selkää? Toki jos treenattava lihasryhmä on kyynärvarret, silloin et tarvitse remmejä. Mutta jos haluat viedä mavesarjan loppuun asti, on vetoremmit oiva apu tähän.

6. Suojamatto

Treenimatto suojaa lattiaasi sekä antaa mukavuutta jalkojen alle. Kun kotisalillasi on suojamatto, et tarvitse erillistä jumppamattoa tehdessäsi lattialla suoritettavia harjoitteita. Mattojen päälle voit asentaa minkä tahansa kuntosalilaitteen. Valikoimassamme on monia erivärisiä suojamattoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sisustukseen sopiva matto.

7 Painotelineet

Kaipaatko salillesi järjestystä? Olipa hakusessa sitten levypainoteline tai teline käsipainoille, meiltä löytyy monia erilaisia malleja. Säilytä levytankoja siististi telineessä. Asettele taljakahva-arsenaali yhteen telineeseen, josta ne on helppo poimia käyttöön. Telineet säästävät kallisarvoista treenitilaasi sekä edistävät hyvinvointiasi, sillä tavarat eivät loju lattialla jossa voit niihin kompastua ja satuttaa itsesi, vaan ovat nätissä järjestyksessä telineissä.

8. Vastusnauhat

Tämä niin yksinkertainen, mutta kuntoilumaailmaa mullistanut keksintö on parasta vastinetta rahoillesi. Vastuskuminauhoja on monia erilaisia, eri käyttötarkoituksiin. Valitse omaan käyttötarkoitukseen sopiva vastusnauha tuomaan helpotusta/vaativuutta treeneihin. Vastusnauhojen avulla treenaat monipuolisesti koko kroppaa. Vastusnauhat sopivat erinomaisesti toiminnalliseen harjoitteluun, jota voit suorittaa missä vain.

9. Hyppynaru

Tämä niin yksinkertainen keksintö on täydellinen väline kun haluat kehittää tasapainoa, nopeutta sekä aerobista kuntoa. Parhaimmassa tapauksessa hyppynarulla voit korvata kuntopyörän tai lenkkeilyn loskakelissä. Kymmenen minuutin hyppiminen hyppynarun avulla on erittäin tehokas jokapäiväinen treeni. Valitse itsellesi sopiva hyppynaru laajasta valikoimastamme.

10. Kuulokkeet

Musiikki ja kuntoilu kulkee käsikädessä. Kun laittaa kuulokkeet korville ja oman lempitreenimusiikin soimaan, saa treenistäkin enemmän irti. Lenkkeily sujuu jouhevasti, kun kuulokkeista kantautuu sopivantempoista musiikkia. Kaikki ihmiset eivät tykkää samasta musiikista, joten kuulokkeiden avulla samassa tilassa treenaavat voivat kuunnella omaa mielimusiikkia.

Mitä tarvitset kotikuntosalisi valmiiksi ja ammattimaiseksi saattamiseen? Mitä tahansa tarvikkeita tarvitsetkaan kotikuntosaliasi varten, löydät kaiken tarvitsemasi Gorilla Sportsilta. Meillä on täysi valikoima fitnesstarvikkeita, jotka auttavat sinua kuntoilemaan turvallisemmin, mukavammin ja kätevämmin. Kaikki tuotteemme voidaan toimittaa suoraan kotiovellesi.

Jos mielestäsi valikoimastamme puuttuu jotain mitä täällä pitäisi olla, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan josko saadaan valikoimaamme lisäystä.

Loukkaantumisia voi tapahtua silmänräpäyksessä kuntoilessasi. Lisätarvikkeet ja suojavälineet kuntoiluun voivat vähentää riskiä pahimman tapahtumiseksi. Kun päätät ostaa kuntoilutarvikkeita Gorilla Sportsilta, tyytyväisyytesi on aina taattu. Asiakaspalvelijamme auttavat mielellään sinua valitsemaan oikeat kuntoiluvälineet tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä tänään tai aloita ostosten teko.

Lue mitkä ovat tärkeimmät varusteet voimaharjoittelussa tästä.

Kuntosalitarvikkeet