Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta
Tuotetiedot add

Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille

Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (harmaa) on 3in1 painoteline, jonka avulla voit säilyttää kaikki painot samassa telineessä kätevästi. Enää painojen ei tarvitse olla hukassa pitkin lattioita vaan kaikki painot voidaan laittaa samaan telineeseen kilomääräiseen kokojärjestykseen. Telineen rakenteeseen on kiinnitetty huomiota ja se on valmistettu vahvasta metallista tarjoten huikean 300 kg max. kuormituksen.

Levypainot

Teline sisältää 7 x 20 cm pituista levypainopidikettä. Levypainon pidikkeet sopivat 30mm/31mm levypainoille. PIdikkeissä voidaan käyttää myös 50mm levypainoja, mutta suuremman keskireiän vuoksi levypainot ovat pidikkeissä hieman väljästi. Seitsemän pidikkeen ansiosta voit pitää kaikki levypainot oikeassa kilojärjestyksessä.

Käsipainot

Erikoisuutena tästä telineestä löytyy myös käsipainoteline aivan telineen yläosasta. Telineeseen sopivat kaikki käsipainot joiden otekahvan leveys on vähintään 12 cm. Teline sopii säädettäville käsipainoille sekä kiintelle käsipainoille. Käsipainotelineen alusta on pehmustettu, joka ehkäisee kolinaa sekä suojaa samalla käsipainojen pintamateriaaleja. Käsipainojen pysyvyyden telineissä varmistaa päätyihin asennetetut kumistopparit.

Levytangot

Telineen takaosaan on sijoitettu neljä levytangon pidikettä joiden ansiosta voit säilyttää siellä kätevästi yhteensä neljää levytankoa. Levytangon pidikkeet on mitoitettu niin, että telineessä voidaan säilyttää kaikkia yli 120 cm pituisia levytankoja. Levytankotelineen avulla kaikki tangot ovat selkeässä järjestyksessä sekä ennenkaikkea tangot ovat turvallisesti telineessä eikä lattialla pyörimässä.

Vakio- ja olympiapainot

Mallista riippuen painot voidaan jakaa reiän halkaisijan 30/31 mm tai 50/51 mm mukaan.

Olympiapainotelineiden maksimi kuorma on 300-350kg ja vakiolevyjen telineet kestävät 200-300 kg:n painon.

Materiaali

Levypainoteline on valmistettu kestävästä teräsputkesta ja päällystetty tyylikkäällä viimeistelyllä.

Jalat varmistavat vakauden ja keskitetty painonjako estää kaatumisen. Lisäksi kumiset jalanpäädyt suojaavat lattiaa naarmuilta ja vaurioilta.

Suunnittelu

Olipa kyseessä vaaka- tai pystysuuntainen suunnittelu, painotelineet vaikuttavat vankalla rakenteella, nopealla asennuksella ja tilaa säästävällä muotoilulla. Tämä tarkoittaa, että painolevyt voidaan lajitella nopeasti ja helposti voimaharjoittelun jälkeen.

Ominaisuudet

Mitat
119 x 52 x 100 cm

Paino
17 kg


Väri
Musta

Max. kuormitus
400 kg


Yhteensopivat tuotteet
30/31mm levypainot ja tangot

Levypainopidikkeet
7kpl 20 cm pidikkeitä 30/31 mm levypainoille


Tankopidikkeet
4 pidikettä 30/31 mm levytangoille

Käsipainotelineen mitat
108 x 24 cm


Yhteensopivat käsipainot
Käsipainot joissa yli 12cm otekahvan leveys

Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Näppärä lisä kuntosalille painojen säilytystä varten. Monipuolinen, saa tangot ja käsipainot myös. Isot levypainot vie vähän turhan paljon tilaa viereiseltä paikalta. Helpohko kasata.

Painot kätevästi järjestyksessä. Oikein mukavaa kun ei tarvitse lattialla pitää niitä :) Olen tyytyväinen ja suosittelen muillekin tätä.

Erittäin ammattimainen ja käytännöllinen hylly. Voidaan käyttää monipuolisesti.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen painolevy telineeseen. Levytelineessä oli kuitenkin naarmuja ja yhden ylemmin ruuvin kierre oli viallinen. Sain selvitettyä asian asiakaspalvelun kanssa.

Alhaalle mahtuu hyvin pienemmät painot ja ylemmälle tasolle isommat, hyvä ostos! Stabiilius plussaa.

Noniin! Tänään saapui tämä teline omaan kotiin kasattavaksi. Käyn tässä läpi telineen hyvät ja huonot puolet. Hyvät: - Edullinen - Jämäkkä - Helppo koota - Monipuolinen. Saat käsipainot, tangot ja levypainot kaikki siististi järjestykseen. Huonot. - Työnjälki on paikoittain hieman kehnoa (maali ropisee pois, hitsausjälki ei ole tasaista). - Teline on korkea, joka tekee sen, että käsipainoja on hankala asettaa takaisin paikoilleen. Olen itse 185 cm pitkä, ja silti koen että käsipaino teline on aivan liian korkealla. - Vinyylipainoilla tulee tilanpuute kiekkoja asetellessa. Käytin gorilla sportin omia musta/punaisia vinyylipainoja, ja 10kg kiekkoja mahtuu yhteen paikkaan vain 2 peräkkäin. Muilla 30mm kiekoilla voi mahtua enemmän, kuhan leveys ei ole liian paksu. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän tuotteeseen. Sain omat painot siistiin järjestykseen, ja nyt huoneessa on huomattavasti turvallisempi ja helpompi kulkea.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Musta

100053-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
289,95 €
179,95 € Säästä 110,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 179,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
-10% kevätale Säästä vielä -10% alekoodilla KEVÄT10
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!