×

gorillasports logo

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tiedon vaihtuvista erikoistarjouksista ja tuoteuutuuksista!

×
OK

Kategoriat

BLACK FRIDAY ALKAA LUVASSA HUIKEITA TARJOUKSIA

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

39,95 €

29,95 €

10000120

Saatavuus: Heti

Kysy lisää tuotteesta

Toimitus suoraan kotiovelle

Toimituskulut 4.90€

Toimitusaika 1-3 pv

  • Lisätiedot

Leuanvedot ovat yksi helpoimmista ja tehokkaimmista liikkeistä yläkehon lihasten harjoittamiseen. Liikkeeseen ei tarvita muita välineitä kuin tanko ja oma itsesi – kehonpainosi toimii vastuksena liikkeessä.

Leuanvetoihin saa vaihtelevuutta käyttämällä erilaisia otteita. Seinään kiinnitettävässä leuanvetotangossa on kahvat kolmelle erilaiselle otteelle – leveä, kapea ja kämmenet vastakkain. Myös vaihtelemalla myötä- ja vastaotetta vedoissa saa liikkeen rasituksen painottumaan hieman eri lihaksiin.  

Seinään kiinnitettävän leuanvetotangon hyötyjä ovat sen vankka rakenne ja painon kesto: tanko kestää 350kg painon, joten voit huoletta käyttää lisäpainoja treeneissä! Saat myös kiinnitettyä tangon juuri haluamallesi korkeudelle, toisin kuin oveen kiinnitettävän tai kattoon kiinnitettävän tangon. Mikäli huonekorkeus on riittävä, voi seinään kiinnitettävällä tangolla tehdä myös suosittuja muscle-up liikkeitä.

Tanko kiinnitetään kiviseinään tai seinän tukipalkkeihin. Tangon mukana tulee kaikki kiinnitystä tarvittavat tarvittavat välineet. Kiviseinään asennettaessa tarvitset avuksi lisäksi poraa.

• Leveys 101cm
• Syvyys 51cm
• Asennuslevyn korkeus 20cm
• Kehyksen halkaisija 32mm
• Suurin kapasiteetti 350kg
• Väri: Musta
• Mukana seinäänkiinnityssarja

Arvostele tuote

Tekijä Jake November 2015 :

Kommentti : Hyvä ja laadukkaan oloinen paketti, minulla ei ollut myöskään ongelmia kiinnikkeiden kanssa.

Tekijä Jukka August 2015 :

Kommentti : Hinta- / laatusuhde kohdallaan. Kiinnikkeiden mukana tullut avain oli turha ja kiinnityspultit vaihdoin toisiin.

Tekijä Tero August 2015 :

Kommentti : Hyvä tanko ja kestää myös hienosti tälläistä isompaakin miestä. Ainoa miinus oli paketissa tulleet kiinnikkeet. Ne eivät kestäneet seinässä kuin ekan vedon. No kaupasta paremmat kiinnikkeet seinään niin alkoi treeni maistumaan.

Tekijä Sami May 2015 :

Kommentti : Hyvä tanko monipuoliseen käyttöön!

Tekijä Bova April 2015 :

Kommentti : Tilasin tämmösen itselle ja olen jälleen tyytyväinen tästä ostosta, hyvin suunniteltu ja treenit etenevät suurella ilolla!