Steppilauta säädettävä iso
Steppilauta säädettävä iso
Steppilauta säädettävä iso
Steppilauta säädettävä iso
Steppilauta säädettävä iso
Ominaisuudet add

OMINAISUUDET:Steppilauta tarjoaa turvallisen ja luistamattoman alustan harjoituksillesi. Steppilauta voidaan säätää kolmeen eri korkeuteen: 15, 20 ja 25 cm. Liukumaton jalusta tarjoaa vakautta ja suojaa samalla lattiaa. Steppilaudan mukana tulee harjoitusopas, jossa on vinkkejä ja erilaisia harjoituksia.

MONIKÄYTTÖISYYS: Steppilauta sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Sen avulla voidaan harjoittaa kestävyyttä, voimaa ja kohottaa yleiskuntoa. Steppilautoja on saatavilla sini-harmaana ja musta-vaaleanpunaisena.

TOIMINNALLISUUS: Voit käyttää steppilautaa monipuolisesti voiman lisäämiseen ja kestävyyden parantamiseen. Sen avulla voit lisätä treenien intensiivisyyttä ja näin polttaa enemmän kaloreita ja laihtua.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Paransimme isoa säädettävää steppilautaa jälleen 2019 ja sen kunniaksi tarjoamme tuotteelle 24kk täystakuun! Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen isoon säädettävään steppilautaan, mistä tahansa syystä, on sinulla 14 päivän palautusoikeus! Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä :)

KOKO: Pituus 95 cm, leveys 38 cm & korkeus 15 cm. Suurin sallittu kokonaiskuorma 300 kg.

Tuotetiedot add

Haluatko parantaa kuntoa, voimaa ja koordinaatiota?

Aerobic steppilauta on juuri se mitä tarvitset. Voit treenata koko kehoasi astelemalla ylös ja alas käyttämällä joko omaa kehonpainoasi tai vaihoehtoisesti lisäpainoja. Steppilaudan voit löytää useilta kuntosaleilta tai sen tilalla voi olla myös steppilaatikko. Voit käyttää steppilautaa missä tahansa haluatkin. Tämä steppilauta on tukeva ja kestää jopa 300kg painoa. Korkeutta voidaan säätää palikoiden avulla. Nämä ovet helposti irrotettavissa ja ovat yksinkertainen asentaa tarpeidesi mukaisesti. Joissakin harjoituksissa on parempi olla matalat askeleet, toisissa korkeammat. Steppilaudan päällys on päällystetty liukumattomalla pinnalla. Se estää liukastumista jopa nopeissa askeleissa. Muista, että ympärillä tarvitsee olla tarpeeksi tilaa. Kun olet treenannut, voit taitella steppilaudan säilytystä varten. Tällöin se mahtuu hyvin pieneen tilaan odottamaan seuraavaa kertaa.

Treenaaminen steppilaudalla

Steppilaudalla treenaaminen on erittäin monipuolista. Voit tehdä sillä todella monia erilaisia harjoituksia, myös voimaharjoitteita. Voit käyttää vastuksena joko omaa kehonpainoasi tai ylimääräisiä painoja. Alun perin steppilauta on kehitetty polvileikkauksista kuntoutuville henkilöille ja se on edelleen monien fysioterapeuttien suosima kuntoutusväline. 

Nykypäivänä steppilaudan löytää lähes jokaiselta kuntosalilta. Steppilaudan avustuksella voit saada todella hyvän koordinaatiokyvyn, lisää kestävyyttä sekä voimaa. Katso netistä ohjeita joiden avulla pääset alkuun. Löydät myös netistä kokonaisia treeniohjelmia steppilaudan käyttöön.

Kun vasta aloitat, opettele ensin perusaskeleet. Eli ylös laudalle ja alas laudalta. Tekniikka on tärkeä, mutta ei missään tapauksessa vaikea. Muista pitää selkäsi aina neutraalissa asennossa, olkapäät hiukan takana päin ja alhaalla. Kun nouset laudalle, nosta koko jalkapohjasi sen päälle. Varmista, että olet tukevasti laudalla ja nosta nyt myös toinen jalka sen päälle. Laskeudu alas vastakkaisessa järjestyksessä, varpaat edellä. Pidä polvesi kokoajan rentona ja anna liikkeiden olla pehmeitä. Älä siis lukitse polviasi.

Voit myös treenata vatsalihaksiasi laudan avustuksella; aseta kädet laudalle, koko keho suorana. Pidä asento jännittämällä vatsalihaksia. Tämä on hyvin samantapaista ja vaikuttaa kuin lankuttaminen.

Tekniset tiedot:

  • Liukumaton pinta ja jalat
  • Helposti säädettävissä kolmeen eri tasoon
  • Tasot: 15cm / 20cm / 25cm
  • Suurin kuorma: 300kg
  • Mitat: 95cm x 38cm x 15cm
  • Väri: Harmaa / musta
  • Tuotteen paino: 9,5kg

Tuotearvostelut

4.8 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 27.09.2019

Erittäin hyvä steppilauta. Suosittelen.

Kirjoittaja: 27.09.2019

Hyvä treeniväline esim. askelkyykkyihin painon kanssa. Lauta kestää hyvin myös hyppyjä.

Kirjoittaja: 12.01.2018

Jämerä lauta, ei vaappumisia, heilumisia eikä nitinöitä. Rahalle saa vastinetta. Tilansäästäjät: huomioikaa, että tämä iso lauta on oikesti jo aika leveä olohuoneen nurkassa.

Kirjoittaja: 18.03.2017

Parasta mitä tähän hintaan saa. Vaikuttaa oikein tukevalta ja steppialustan pinnoitus on sopivan jämäkkä ja kitka on hyvä.

Kirjoittaja: 17.06.2016

Suosittelen niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Tästä ei steppilauta enää parane! Kaiken huipuksi hinta-laatu on kohdillaan, tätä edullisemmin ei näin hyvää lautaa saa!

Kirjoittaja: 23.04.2015

Hinta ja laatusuhde kohdallaan.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Steppilauta säädettävä iso

100197-00001-0076
TARJOUS
TÄNÄÄN!
182,29 €
127,29 € Säästä 55,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: