Steppilauta Säädettävä Pieni
Steppilauta Säädettävä Pieni
Steppilauta Säädettävä Pieni
Steppilauta Säädettävä Pieni
Steppilauta Säädettävä Pieni
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Jos tähtäimessä on parempi koordinaatiokyky, kestävyys ja voima, tämä steppilauta voi olla ratkaisu. Loistava treeniväline, joka vie todella vähän tilaa. Treenaa selkää ja jalkoja käyttäen pelkästään omaa kehonpainoa vastuksena. Mahdollisuudet ovat rajattomat, valinta on sinun. Tämä steppilauta on hiukan pienempi, kuin standardikokoiset laudat kuntosaleilla. Steppilautaa voidaan säätää korkeussuunnassa. Alin taso on 12,5cm ja korkeus on maksimissaan 23cm. Tämä säätömahdollisuus tekee treenistä tehokkaamman ja monipuolisemman. Mitä paremmassa kunnossa olet, sitä korkeammalle pystyt steppaamaan. Steppilaatikkoa voidaan käyttää joko steppiharjoituksiin tai osana vastusharjoittelua (kehon painolla tai ylimääräisillä painoilla). Nopeatkaan liikkeet eivät ole ongelma. Liukumaton pinta jalansijoilla varmistaa, ettet liukastu.

Treenaaminen steppilaudalla

Treenaaminen steppilaudan avulla on monipuolista; se voi olla myös välineenä monissa voimaharjoituksissa. Voit treenata käyttäen kehonpainoasi ja tarvittaessa sen lisänä käsipainoja/painotankoa.

Steppilauta keksittiin alun perin Yhdysvalloissa. Sitä käytettiin polvien kuntouttamiseen, mutta se sai pian myös monia muita käyttökohteita. Nykyään lautoja löytyy jo monista kotitalouksista ja kuntosaleilta.

Löydät helposti steppilautatreeniesimerkkejä Internetistä. Nämä parantavat kuntoasi, koordinaatiota sekä voimaa. Jos olet aloittelija, opettele ensin perusaskeleet (ylös ja alas). Tekniikka on tärkeässä osassa, jotta et loukkaa itseäsi. Seiso laatikon edessä. Olkapäät takana ja alhaalla, selkä neutraalissa asenossa ja olkapäät hiukan takana. Nosta ensin yksi jalka päälle, sitten toinen. Varmista, että koko jalkapohjasi on laatikon päällä. Sitten, laskeudu takaisin alas, varpaat edellä. Pidä aina polvesi rentona.

Kun osaat tehdä perusaskeleet, huomaat nopeasti, että tämä on pohja muille askelille. Voit joko alkaa tekemään kokonaisia ohjelmia tai tehdä osia jumppaohjelmista. Hyviä ohjelmia löytyy paljon netistä. Läppäristä video pyörimään, steppilauta eteen ja harjoittelemaan. Voit myös käyttää steppilautaa osana voimatreenaamista. Tee sen avustuksella penkkipunnerruksia tai käytä vastuksena omaa kehonpainoasi. Yksi jalka penkillä, toinen lattialla.

Tekniset tiedot:

• Liukumaton pinta
• Helposti säädettävissä kolmeen eri korkeustasoon
• Tasot: 12,5 cm / 18cm / 23cm
• Suurin kuorma: 200kg
• Mitat: 70cm x 28cm x 12,5 cm
• Väri: Harmaa / musta

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 23.04.2020

Tuote oli moitteeton ja juuri sellainen kuin arvelin sen olevan

Kirjoittaja: 17.01.2020

Paras,sopii huonommallekin harjoittelijalle,kovassa käytössä on

Kirjoittaja: 27.09.2019

Todella hyvälaatuinen steppilauta! Kaikki toimii niin, kuin pitääkin.

Kirjoittaja: 27.09.2019

Laatu on hyvä. Miinuksena on, että voimaharjoittelussani meinaan usein liukastua, koska toisella puolella on liukasta muovia. Se luistaa jopa kengillä. Muuten erittäin vakaa jopa painoilla. Lauta ei taivu edes 200kg painosta.

Kirjoittaja: 06.10.2018

Olikin liian pieni

Kirjoittaja: 12.05.2015

Peruskäyttöön hyvä ja edullinen tuote!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Peruskäyttöön hyvä tuote. Eukkokin tykkäs!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä säädettävä penkki,monikäyttöinen ja ei tarvitse pelätä keikahtamista,suosittelen helposti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Steppilauta Säädettävä Pieni

100198-00001-0080
TARJOUS
TÄNÄÄN!
39,54 €
31,54 € Säästä 8,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: