Steppilauta Säädettävä Pieni

100198-00001-0080

-8€

24,95 €

Normaalisti:32,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Tuotekuvaus

Jos tähtäimessä on parempi koordinaatiokyky, kestävyys ja voima, tämä steppilauta voi olla ratkaisu. Loistava treeniväline, joka vie todella vähän tilaa. Treenaa selkää ja jalkoja käyttäen pelkästään omaa kehonpainoa vastuksena. Mahdollisuudet ovat rajattomat, valinta on sinun. Tämä steppilauta on hiukan pienempi, kuin standardikokoiset laudat kuntosaleilla. Steppilautaa voidaan säätää korkeussuunnassa. Alin taso on 12,5cm ja korkeus on maksimissaan 23cm. Tämä säätömahdollisuus tekee treenistä tehokkaamman ja monipuolisemman. Mitä paremmassa kunnossa olet, sitä korkeammalle pystyt steppaamaan. Steppilaatikkoa voidaan käyttää joko steppiharjoituksiin tai osana vastusharjoittelua (kehon painolla tai ylimääräisillä painoilla). Nopeatkaan liikkeet eivät ole ongelma. Liukumaton pinta jalansijoilla varmistaa, ettet liukastu.

Treenaaminen

Treenaaminen steppilaudan avulla on monipuolista; se voi olla myös välineenä monissa voimaharjoituksissa. Voit treenata käyttäen kehonpainoasi ja tarvittaessa sen lisänä käsipainoja/painotankoa.

Steppilauta keksittiin alun perin Yhdysvalloissa. Sitä käytettiin polvien kuntouttamiseen, mutta se sai pian myös monia muita käyttökohteita. Nykyään lautoja löytyy jo monista kotitalouksista ja kuntosaleilta.

Löydät helposti steppilautatreeniesimerkkejä Internetistä. Nämä parantavat kuntoasi, koordinaatiota sekä voimaa. Jos olet aloittelija, opettele ensin perusaskeleet (ylös ja alas). Tekniikka on tärkeässä osassa, jotta et loukkaa itseäsi. Seiso laatikon edessä. Olkapäät takana ja alhaalla, selkä neutraalissa asenossa ja olkapäät hiukan takana. Nosta ensin yksi jalka päälle, sitten toinen. Varmista, että koko jalkapohjasi on laatikon päällä. Sitten, laskeudu takaisin alas, varpaat edellä. Pidä aina polvesi rentona.

Kun osaat tehdä perusaskeleet, huomaat nopeasti, että tämä on pohja muille askelille. Voit joko alkaa tekemään kokonaisia ohjelmia tai tehdä osia jumppaohjelmista. Hyviä ohjelmia löytyy paljon netistä. Läppäristä video pyörimään, steppilauta eteen ja harjoittelemaan. Voit myös käyttää steppilautaa osana voimatreenaamista. Tee sen avustuksella penkkipunnerruksia tai käytä vastuksena omaa kehonpainoasi. Yksi jalka penkillä, toinen lattialla.

Tekniset tiedot:

• Liukumaton pinta
• Helposti säädettävissä kolmeen eri korkeustasoon
• Tasot: 12,5 cm / 18cm / 23cm
• Suurin kuorma: 200kg
• Mitat: 70cm x 28cm x 12,5 cm
• Väri: Harmaa / musta

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.06.10.2018 (Steppilauta Säädettävä Pieni) :
(1/5

Olikin liian pieni

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Steppilauta Säädettävä Pieni) :
(5/5

Hyvä säädettävä penkki,monikäyttöinen ja ei tarvitse pelätä keikahtamista,suosittelen helposti.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Steppilauta Säädettävä Pieni) :
(4/5

Peruskäyttöön hyvä tuote. Eukkokin tykkäs!