Steppilauta säädettävä iso

100197-00001-0076

-30€

69,95 €

Normaalisti:99,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 9,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Haluatko parantaa kuntoa, voimaa ja koordinaatiota?

Aerobic steppilauta on juuri se mitä tarvitset. Voit treenata koko kehoasi astelemalla ylös ja alas käyttämällä joko omaa kehonpainoasi tai vaihoehtoisesti lisäpainoja. Steppilaudan voit löytää useilta kuntosaleilta tai sen tilalla voi olla myös steppilaatikko. Voit käyttää steppilautaa missä tahansa haluatkin. Tämä steppilauta on tukeva ja kestää jopa 300kg painoa. Korkeutta voidaan säätää palikoiden avulla. Nämä ovet helposti irrotettavissa ja ovat yksinkertainen asentaa tarpeidesi mukaisesti. Joissakin harjoituksissa on parempi olla matalat askeleet, toisissa korkeammat. Steppilaudan päällys on päällystetty liukumattomalla pinnalla. Se estää liukastumista jopa nopeissa askeleissa. Muista, että ympärillä tarvitsee olla tarpeeksi tilaa. Kun olet treenannut, voit taitella steppilaudan säilytystä varten. Tällöin se mahtuu hyvin pieneen tilaan odottamaan seuraavaa kertaa.

Treenaaminen steppilaudalla

Steppilaudalla treenaaminen on erittäin monipuolista. Voit tehdä sillä todella monia erilaisia harjoituksia, myös voimaharjoitteita. Voit käyttää vastuksena joko omaa kehonpainoasi tai ylimääräisiä painoja. Alun perin steppilauta on kehitetty polvileikkauksista kuntoutuville henkilöille ja se on edelleen monien fysioterapeuttien suosima kuntoutusväline. 

Nykypäivänä steppilaudan löytää lähes jokaiselta kuntosalilta. Steppilaudan avustuksella voit saada todella hyvän koordinaatiokyvyn, lisää kestävyyttä sekä voimaa. Katso netistä ohjeita joiden avulla pääset alkuun. Löydät myös netistä kokonaisia treeniohjelmia steppilaudan käyttöön.

Kun vasta aloitat, opettele ensin perusaskeleet. Eli ylös laudalle ja alas laudalta. Tekniikka on tärkeä, mutta ei missään tapauksessa vaikea. Muista pitää selkäsi aina neutraalissa asennossa, olkapäät hiukan takana päin ja alhaalla. Kun nouset laudalle, nosta koko jalkapohjasi sen päälle. Varmista, että olet tukevasti laudalla ja nosta nyt myös toinen jalka sen päälle. Laskeudu alas vastakkaisessa järjestyksessä, varpaat edellä. Pidä polvesi kokoajan rentona ja anna liikkeiden olla pehmeitä. Älä siis lukitse polviasi.

Voit myös treenata vatsalihaksiasi laudan avustuksella; aseta kädet laudalle, koko keho suorana. Pidä asento jännittämällä vatsalihaksia. Tämä on hyvin samantapaista ja vaikuttaa kuin lankuttaminen.

Tekniset tiedot:

  • Liukumaton pinta
  • Helposti säädettävissä kolmeen eri tasoon
  • Tasot: 15cm / 20cm / 25cm
  • Suurin kuorma: 300kg
  • Mitat: 95cm x 38cm x 15cm
  • Väri: Harmaa / musta

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.12.01.2018 (Steppilauta säädettävä iso) :
(5/5

Jämerä lauta, ei vaappumisia, heilumisia eikä nitinöitä. Rahalle saa vastinetta. Tilansäästäjät: huomioikaa, että tämä iso lauta on oikesti jo aika leveä olohuoneen nurkassa.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Steppilauta säädettävä iso) :
(4/5

Hinta ja laatusuhde kohdallaan.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Steppilauta säädettävä iso) :
(5/5

Suosittelen niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Tästä ei steppilauta enää parane! Kaiken huipuksi hinta-laatu on kohdillaan, tätä edullisemmin ei näin hyvää lautaa saa!