Selkäkippi
Selkäkippi
Selkäkippi
Selkäkippi
Selkäkippi
Selkäkippi
Selkäkippi
Selkäkippi
Tuotetiedot add

Selkäkippi

Selkäkippiä käytetään usein osana ammattimaista kuntoutusta. Sen tarkoituksena on auttaa selkäongelmien kanssa, kuten esimerkiksi huonossa ryhdissä, väärien liikkeiden poisoppimisessa, selkäkivun helpotuksessa ja paineen purkamisessa. Tässä on sinulle mahdollisuus hankkia selänhoitolaite kotiisi ehkäistäksesi selkäkipuja. Selkäkippi säädetään sopivaksi siirtämällä jalkatuki sinun pituudellesi. Laite on ergonomisesti suunniteltu. Rakenne on vankka ja tukeva, ja se on suunniteltu kestämään jopa 200kg. Kun lopetat laitteen käyttämisen, voit helposti pistää sen varastointiin seuraavaa kertaa varten.
Laite itsessään painaa 30kg ja on väriltään musta/hopea/oranssi. Tämä ei ole varsinaisesti treeniväline vaan enemmänkin kuntoutusväline. Tästä huolimatta se on hyvä lisäys treeneihisi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkäkippi saattaa olla juuri se mitä sinä tarvitset helpottaaksesi tulevia selkäkipuja, vaikka sinulla ei niitä juuri tällä hetkellä olisikaan.

Treenaaminen selkäkipillä

Selkäkipin käyttöä ei ehkä voida lukea treenaamiseksi, mutta säännöllisellä käytöllä voit vaikuttaa tuleviin treeneihisi. Kippiä käyttäessä selkäsi nikamat ja lihakset venyvät, jotka edesauttavat selkääsi rentoutumaan. Painovoima tekee tästä mahdollista.

Laitteella sananmukaisesti kippaat itsesi nurin. Seiso jalkatukien päällä tukevasti, käytä käsiäsi kääntämään alustaa kallelleen. Kannattaa aloittaa vaakatasoisesta asennosta, jos et ole täysin varma omasta kehostasi. Emme suosittele roikottamaan itseään erityisen kauaa, varsinkaan jos et ole koskaan ennen tällaista laitetta käyttänyt. Kokeile mikä on sinulle hyvä asento (muista oikea tekniikka). Venytys auttaa selän niveliä venymään oikeille paikoilleen.

Jos sinulla on selkäongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin ja kysymään häneltä ohjeita kuinka sinun kannattaisi selkäkippiä käyttää kotona. Saattaa myös olla viisasta pyytää jotakuta avuksi kun käytät laitetta ensimmäisiä kertoja. Tämä siksi, että jos jotain sattuu, sinulla on apu lähellä.

Selkäkipin lisäksi sinun tulisi treenata. Harjoitusten tulisi olla koko vartalolle. Päämäärä olisi saada sinut vapautumaan fyysisistä ongelmia joita kohtaat päivittäisessä elämässäsi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkälihasten ja vatsalihasten vahvistaminen on tärkeä osa tätä kuntoutumista.

Tekniset tiedot:

  • Tehokas selkäkipuja vastaan
  • Haluttu kääntökulma voidaan asettaa erikseen oranssilla tangolla
  • Tuotteen paino 30kg
  • Korkein sallittu käyttäjän paino: 110kg
  • Mitat: 98 x 65,5 x 152,5 cm, selkätyynyn mitat: 48 x 110 cm
  • Mitat taitettuna: 65,5 x 40 x 180 cm
  • Säädettävissä pituuksille 147cm – 183cm
  • Säädettävä jalkatuki
  • Pehmusteen mitat: 48cm * 110cm

Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 11 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 17.04.2020

Hinta/laatusuhde kohdillaan, hyvin toimii.

Kirjoittaja: 12.12.2019

Toimitus todella ei toimi millä tavalla mainostaa en tule kuin pyytämällä toimitus koodi

Kirjoittaja: 30.09.2018

Nopea toimitus, pari päivää tilauksesta tuli jo kotiovelle. Kaverini suositteli tällaista selkäkippiä välilevyongelmiin. Tänään vasta kunnolla kokeiltu, joten en tiedä vielä auttaako. Kokoaminen tuotti miehelle harmaita hiuksia ja aluksi olikin väärin koottu käsinojien osalta. Nyt korjattu ja hyvin näyttää laite toimivan ainakin näin 80 kiloiselle. Ei ole portaaton säätö kallistuskulmalle, mutta löytyy kolme eri kohtaa. Laite näyttää toimivan hyvin ja pystyn myös yksin käyttämään sitä eli käsien avulla saan kipattua itseni alas ja takaisin ylös.

Kirjoittaja: 02.02.2018

Kippausmekanismi ei toimi kuten pitäisi, joutuu käsivoimin kippaamaan, samaten nostamaan itsensä ylös. Eli tasapainopiste on väärässä kohdassa Jokatapauksessa tukeva ja ajaa asiansa, eli pääsee ylösalaisin.

Kirjoittaja: 30.01.2018

Hyvä ja tukeva. Laudan korkeussäätö (kippiakselin ja laudan etäisyys) puuttuu.´Se tekee liikkeestä palauttavan voiman pienemmäksi.

Kirjoittaja: 27.12.2017

Hyvin toimiva ja tukeva laite. Ajaa asiansa. Kokoaminen oli helppoa -- ruuvit yms. olivat kaikki omissa numeroiduissa paikoissa. Koska olen yli 180cm, niin säädöistä huolimatta i) vaatii hieman käsivoimia kaataessa selälleen ja ii) pää tuppaa olemaan tuen ulkopuolella. Kompromissin hakeminen vie hetken ja sitä kautta voi helpottaa takaisin pystyyn nousua. Hifistelyä tämän hintaisen laitteen kohdalla olisi useampi kuin nykyiset kolme kaltevuusvaihtoehtoa. Kolme kaltevuutta kyllä minulle riittävät.

Kirjoittaja: 26.04.2017

Odotettua helpompi koota. Muutaman viikon käytön jälkeen käyttö ja esilleottaminen kokoontaitosta rutiinia. Fysiatrini suositteli loppuelämäksi selkäkippiä päivittäiseen käyttöön akuutin välilevynpullistuman, hermojuurikivun, selän nikamakulumien ja madaltumien yms. vuoksi ja mielestäni tuote on siihen hintaansa nähden kelpo väline.

Kirjoittaja: 02.02.2017

Tuntuu auttavan. Olemme siinä mieheni kanssa 2xpvä. Hyvin toimiva ja tukeva laite. Kokoaminenkin oli helppoa, koska ruuvit olivat kohta kerrallaan kaikki omissa numeroiduissa paikoissa.

Kirjoittaja: 12.10.2016

Painopiste on liian alhaalla jaloissa jos on pitempi henkilö, käytän arvoa 188 cm jolloin pää jää levyn yli ja silti pitää kippi kääntää käsivoimin

Kirjoittaja: 04.07.2016

Hyvää: tukeva rakenne ja helposti pääsee omin avuin ylös ainakin loivimmasta asennosta (muuta en ole kokeillut). Petrattavaa: suomenkieliset ohjeet selkeillä piirroskuvilla ehdottomasti mukaan tai toimitettava esim. sähköpostilla automaattisesti. Pulttien ja ruuvien pakkausmerkinnät (pituudet) tulisi vastata ohjeissa olevia pituuksia, jotta kokoaminen olisi helpompaa eikä tulisi virheitä/vahinkoja. Kaikkia vaiheita/ruuvinpaikkoja ei ollut edes merkitty englanninkielisiin ohjeisiin.

Kirjoittaja: 27.11.2014

Selkäkipuiselle voi olla hyödyllinen. Oma käyttö jäänyt vähäiseksi alkuinnostuksen jälkeen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Selkäkippi

100330-00050-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
239,95 €
160,77 € Säästä 33%

Alkaen 8.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: