Säädettävät käsipainot valurauta 30kg
Säädettävät käsipainot valurauta 30kg
Säädettävät käsipainot valurauta 30kg
Säädettävät käsipainot valurauta 30kg
Säädettävät käsipainot valurauta 30kg
Säädettävät käsipainot valurauta 30kg
Tuotetiedot add

Tämä on painosarja treenaajalle, joka ei halua täyttää kotiansa fitness-välineillä. Setti on simppeli ja toimiva ja myöskin helppo säilyttää silloin, kun se ei ole käytössä. Rautainen käsipainosarja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tehokkaita variaatioita treeneistä. Kun kehityt treenaamisessa, voit nostaa painojen määrää saadaksesi isommat ja voimakkaammat lihakset. Pakkauksessa on mukana kaksi käsipainotankoa ja 12 painolevyä. Painolevyt painavat 1,25kg – 2,5kg. Monen painolevyn ansiosta sinun on helpompi muuttaa painomäärää, jolla treenaat. Voit treenata koko vartaloasi tällä setillä, jos vain valitset oikeanlaiset treenit sitä varten. Otathan huomioon, että tanko itsessään painaa jo 2,5kg. Rautainen käsipainosetti on sulavalinjainen, ja se on viimeistelty hiomalla.

Treenaaminen valurautaisella käsipainosarjalla

Oletko aina ajatellut, ettei käsipainoilla pysty tekemään kovinkaan monia erilaisia harjoituksia? Olet väärässä. Tässä sinulla on mahdollisuus tehdä erilaisia harjoitteita, erityyppisiä treenejä samoille lihasryhmille. Kaikki on vain kiinni siitä, että teet oikeita harjoituksia.

Jos olet aloittelija, sinun kannattaa aloittaa kevyemmillä painoilla. Varmista myös että sinulla on oikeanlainen tekniikka ennen kuin alat lisäämään painoja. Myös kokeneiden kannattaa tarkastaa tekniikkansa aika ajoin. Varsinkin, jos olet opetellut nostamaan suuria painomääriä. Jos alkaisimme luettelemaan mitä kaikkia harjoituksia voit tehdä näillä käsipainoilla, lista olisi todella pitkä. On siis oikeasti paljon mistä valita. Tässä muutamia mainitaksemme; eteentaivutus, kyykyt, penkkipunnerrus ja pystypunnerrus. Etkö tiedä mitä harjoituksia sinun kannattaisi tehdä? Aloita perusharjoitteista ja pyydä avuksesi, joku jolla on enemmän kokemusta kuin sinulla.

On tärkeää treenata myös selkäpuolen lihaksia. Kyykyt ovat hyvä yleispätevä liike jolla saat treenattua lähes kaikkia kehosi lihaksia. Pitäessäsi itsesi ryhdissä, käytät selkä- sekä vatsalihaksia.

Tuntuuko siltä, että setti loppuu kesken? Älä suinkaan heitä sitä kaappiin pölyyntymään, vaan laajenna sitä ostamalla lisää painoja, tai osta itsellesi vaikka hauispenkki!

Tekniset tiedot

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 8 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Tanko 35 cm
• 4 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Jauhemaalattua valurautaa
• Väri: Vaalea / Harmaa
• Artikkelinumero: 10000064

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 26.04.2019

Erittäin hyvin valmistettu. Painot pitävät hyvin eikä luista, sekä ovat juuri sopivan kokoiset!

Kirjoittaja: 26.04.2019

Painot toimivat hienosti! Pelkkää hyvää palautetta, olen tyytyväinen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Säädettävät käsipainot valurauta 30kg

100064-00002-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
113,94 €
101,16 € Säästä 12,78 €

Alkaen 8 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 14.11.2020
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: