Kyykkyhäkki
Kyykkyhäkki
Kyykkyhäkki
Kyykkyhäkki
Kyykkyhäkki
Kyykkyhäkki
Kyykkyhäkki
Tuotetiedot add

Kyykkyhäkki

Kyykyhäkki / kyykkyräkki. Kyykkyhäkin ympärille voit koota täydellisen kotikuntosalin! Kyykkyräkkiä voi käyttää mm. kyykkytelineenä ja painonnostopenkkinä tasapenkin tai säädettävän vinopenkin kanssa sekä telineenä pystypunnerrusta, kulmasoutua ja muita liikkeitä tehdessä. Kyykyräkin kanssa onnistuvat myös erikoisliikkeet kuten rajoitetulla liikeradalla treenaminen tai vastuskumien käyttö. Kyykyhäkissä on lisäksi kiinteä leuanvetotanko.

Ennen kyykkyhäkin ostamista, huomioi seuraavat asiat:

Häkin viemä tila. Tila ei tarkoita pelkästään häkin viemää pinta-alaa, vaan huomioi myös erilaisten liikkeiden vaatima tila niin leveys, kuin syvyys suunnassa. Liian ahdas tila vaikuttaa suoritukseen ja voi altistaa vahingoille.

Mieti, mitä lisätarvikkeita tarvitset. Kyykkyhäkki sopii erinomaisesti käytettäväksi muuhunkin kuin kyykkäämiseen. Harkitse siis haluatko käyttää häkkiä myös muissa liikkeissä ja voit ostaa sen seuraksi esimerkiksi säädettävän vinopenkin.

Kyykkyhäkissä on painotelineiden lisäksi sivutuet. Näistä molemmat voidaan säätää usealle eri korkeudelle tehtävän harjoitteen vaatimusten mukaisesti.

Mikäli huomaat, että kyykkyhäkki on kuitenkin hieman liian suuri, niin tällöin parhaat korvaajat ovat kyykkytelineet.

Suosittelemme kiinnittämään kyykkyhäkin lattiaan kiinni, jos mahdollista. Tällöin häkistä tulee äärimmäisen tukeva, eikä se huoju suurienkaan painojen alla.

Tekniset tiedot:

  • Max. painon kesto: 200kg
  • Leuanvetotangon max. painon kesto: 150kg
  • Mitat (LxSxK) 103 x 120 x 212 cm
  • Tuet säädettävissä korkeudelle: 53 - 178 cm
  • Reikien halkaisija 26,5 mm
  • Teräs varsien halkaisija 25mm
  • Reikiä 9 cm välein
  • Paino: 48kg

Kyykkyhäkki – sopii sekä kohdennettuun harjoitteluun että koko kehon harjoittamiseen

Haluatko harjoitella tilaa säästävällä tavalla? Sinun kannattaa tutustua voimahäkkien maailmaan. Voit harjoitella mallista riippuen erittäin monipuolisesti niin ylävartaloasi sekä muita kehonosia. Kyykkyhäkkien rakennusmenetelmät ovat eittäin monipuolisia ja ne on helppo mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiin sopivaksi. Mihin tulisi siis kiinnittää huomiota voimahäkkiä ostettaessa?

Pieni opas voimahäkkeihin

Syyt voimahäkin valintaan ovat todella monipuoliset. Ne vievät vähän laittiatilaa, mutta täyttävät todella korkeat vaatimukset. Monipuoliset harjoitukset onnistuvat pienessä tilassa. Voimähäkillä voit harjoitella mm.:

  • Ylävartaloa ja jalkoja
  • Hauiksia ja rintaa

Ja lisäksi paljon muuta. Löydät varmasti sinulle oikean version nopeasti. Varmista, että valitsemasi voimahäkki vastaa tarpeitasi ja kotikuntosalisi vaatimuksia. Kotikuntosalia ei kannata suunnitella millimetrin tarkkuudella, sillä on tärkeää valita malli, joka tarjoaa liikkumisvapautta myös asennuksen jälkeen.

Kyykkyhäkki treeni ja parhaat vinkit

On olemassa monia lisävarusteita, jotka ovat hyödyllisiä voimahäkillä harjoitellessa. Painotelineestä on suuri hyöty, sillä voit säilyttää sen avulla levypainot kätevästi ja ne ovat aina käden ulottuvilla. Treenihanskoja kannattaa harkita hieman käytetyistä painoista ja harjoitustyylistä riippuen. Niiden avulla saat turvallisen otteen ja voit keskittyä täysin harjoittelemiseen.

Kyykkyhäkki listävarusteet, mitä tarvitsen?

Henkilökohtaisesta kuntotavoitteestasi riippuun, kuinka voimahäkki kannattaa varustaa. Jos lattiatilaa on käytettävissä, kannattaa valita mahdollisimman monikäyttöinen malli. Näin voit siirtyä helposti jalkojen harjoittelusta yläkropan harjoitteluun. Monikäyttöisestä mallista on hyötyä myös silloin, kun harjoitellaan porukalla, esimerkiksi perheenjäsenten kesken. Näin jokaisella on mahdollisuus harjoitella yksilöllisesti oman kuntotasonsa mukaan. Voimahäkin kasaaminen ei ole vaikeaa, mutta osa ovat suhteellisen painavia, joten asennukseen kannattaa ottaa kaveri mukaan. Laitteen alle kannattaa hankkia harjoitusmattoja, sillä ne suojaavat lattiaa kulumiselta.

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 32 tuotearvostelua

5 tähteä15 kpl

4 tähteä11 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: 17.08.2020

Hintaansa nähden juuri mitä odotinkin. Olen aikaisemmin omistanut vastaavanlaisen niin ainoa ikävämpi yllätys oli että varmistusrautojen kiinnitys on tässä huomattavasti huterampi kuin aikaisemmassa. Eivät kuitenkaan ole kesken treenin ole karkuun lähteneet niin ihan ok.

Kirjoittaja: 20.02.2020

Hinta/laatu erittäin hyvä, olen tyytyväinen!

Kirjoittaja: 15.02.2020

Valitettavasti itselleni liian kapea myös. Penkissä ei saa tarpeeksi leveää otetta eikä kyykyssä.

Kirjoittaja: 01.06.2019

Reilut 20cm liian kapea, ei saa tangosta tarpeeksi leveää otetta kyykyssä ym. liikkeissä joten periaatteessa käyttökelvoton paitsi kaikkein pienimmille ihmisille.

Kirjoittaja: 23.01.2019

Positiivinen yllätys vaikka hyvää odotinkin. Erittäin tukeva vaikka ei pulttaisikaan lattiaan kiinni ja säätövaraa painoille ja varmistusraudoille on hyvin. Itselläni myös varmistusraudat pysyvät jämäkästi eivätkä ne kyllä vahingossa tuosta pääse irti pyörähtämään. 10 cm lisää leveyttä olisi ideaali mutta ei tässäkään tarvi kapeutta harmitella.

Kirjoittaja: 10.01.2019

Vois olla vähän leveämpi+ painonpidikkeet ja varmistusraudat aika huterat, pikku pyöräytyksellä saattavat lipsahtaa pois paikaltaan, joten tarkkana saa olla, muuten tuote erinomainen. Hinta kohdallaan

Kirjoittaja: 04.10.2017

Erittäin pätevä hankinta turvalliseen treeniin. Käytän penkkaamiseen, kyykkyyn ja vatsoja treenatessa roikkumalla leuanvetotangossa nostamalla jalkoja.. Tukevampiakin markkinoilla tarolla mutta tämä hinta/laatusuhteeltaan paras.. ja saahan tämänkin tukevammaksi pulttaamalla lattiaan. Suosittelen!

Kirjoittaja: 18.04.2017

Hinta-/laatusuhteeltaan erittäin hyvä. Riittävän jykevä leukoihin ja säädöt ovat tarpeeksi hyvät.

Kirjoittaja: 01.04.2017

Kyykkyhäkki sopii kerrostaloon täydellisesti. Lattian ja häkin väliin kannattaa laittaa normaalimatto tai suojamatto. Häkki on tarpeeksi tukeva n. 170kg asti. Jos kyykkäät tai penkkaat tämän yli niin mene salille. Hinta-laatu paras mahdollinen. 5/5 tuote.

Kirjoittaja: 09.12.2015

Onko tuolle leuanvetotangolle mitään painorajaa? Uskaltaako +90kg mies käyttää rohkeasti lisäpainoja?

Kirjoittaja: 10.09.2015

hyvä häkki, ainoo mitä voisi olla lisää ois dippikädensijat ja 1 prikka puuttui setistä. tukevan tuntuinen, 4.5/5.

Kirjoittaja: 25.08.2015

Hyvä tuote, hinta ja laatu kohillaan

Kirjoittaja: 03.08.2015

Hyvä perus häkki! hinta laatu kohdallaan

Kirjoittaja: 02.08.2015

En suosittele. Ostin tuotteen pelkästään leuanveto tangon vuoksi, kovin kevyt tekoinen, kippaa nurin helposti jos ei ole varovainen juuri keveytensä vuoksi. Pultti liitokset natisee ja nitisee, voi häiritä jos äänen tuottaminen ei ole sallittua. Kevyelle ihmiselle voi olla passeli tuote. 90Kg ja yli painavalle ihmiselle en suosittele.

Kirjoittaja: 30.06.2015

Hyvä ja tukevasti seisova perusräkki, riittävillä säätöväleillä. Melko helppo koota ohjeiden avulla ja koonti onnistui yksinkin. Olen tosi tyytyväinen tämän hankintaan, nyt onnistuu kotona peruspenkkauksen lisäksi myös kunnon syväkyykkäyskin (turvarautojen vahtimana) ja leuanveto! :)

Kirjoittaja: 28.05.2015

Aivan älyttömän hyvä. Pesee monet ns ammattilaitteet. Ostan toisen mökille. Ny jumpataa!

Kirjoittaja: 12.05.2015

Jämäkkä häkki, joka siirtyy helposti paikasta toiseen. Ei kippaa leuanvedoissa ja vastuskuminauhoja käyttäessä.

Kirjoittaja: 17.04.2015

Hyvä ostos, tekee minkä lupaa. Helppo kasata ja liikuttaa, mutta silti tukeva. Seinään voi silti kiinnittää pikku fiksauksilla jos haluaa. Itse pidän liikuteltavuudesta. Esim leuanvedossa ei ole pelkoa telineen kaatumisesta kun vetotanko ei ole telineen reunassa.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvä räkkiteline pienille raudoille.Sopivalla etäisyydellä reijät.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Todella hyvä räkki hyvin pystyy turvallisesti kyykyt tekemään ja leuanvedot suosittelen. :)

Kirjoittaja: 16.04.2015

Kelpo kompakti häkki kotioloihin, pitkäkätisenä toki leveyttä vaatis enemmän jos ote leveä senkin varmasti voi prikoilla ja pulteilla hoitaa.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Toimiva häkki..

Kirjoittaja: 15.04.2015

Tukeva ja moni puolinen kyykky häkki

Kirjoittaja: 15.04.2015

Huippuhankinta kotiin, riittävän tukeva isommallakin painolla tehtäviin kyykkyihin yms. Leuanvetotangon toivoisi olevan aavistuksen paksumpi. Helppo koota.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan pätevä laite on.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hinta ja laatu kohtaa! Must jokaiselle kotitreenaajalle..

Kirjoittaja: 15.04.2015

erittäin jämäkät telineet! eiku kyykkäämää!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Suosittelen!

Kirjoittaja: 29.01.2015

Asiallinen on tuote ainakin kotikäyttöön, Voi suositella monipuolisuutensakin takia sillä varauksella, että käytettäessä penkkipunnerruksen varmistustankoina noita pitkiä rautoja ne voivat pitkäkätisella osua kyynärpäihin. Itse levennän tarvittavat sentit prikoilla ja pitemmillä pulteilla tms. Ainakin näin tarjoushintaan on hinta-laatusuhde hyvä. Itsellä yksin harjoitellessa pidän tuota penkin varmistusmahdollisuutta tärkeänä.

Kirjoittaja: 08.08.2014

Yllättävän tukeva häkki. Monipuolisti omaa treeniäni valtavasti. Tämän lisäksi ei tarvitse muuta kuin penkin, tangon ja painot.

Kirjoittaja: 17.06.2014

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen! Tällä laitteella saa monipuolisen treenin aikaiseksi. Tukeva ja helppo koota. Miinusta yli viikon toimitusajasta.

Kirjoittaja: 16.06.2014

Tukeva ja hintaisekseen muutenkin erinomainen hankinta! Myös helppo koota!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kyykkyhäkki

100559-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
464,95 €
299,95 € Säästä 165,00 €

Alkaen 13.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 22.01.2022
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: