Säädettävä Kyykkyteline Varmistusraudoilla + Bumper Plate Ø 50mm Levytankosarja 46kg
Tuotetiedot add

Kyykkytelinesetti levytankosarjalla

Tällän jalkakyykkytelineellä sekä 46kg levytankosarjalla saat ensikosketuksesi jalkakyykkyyn edulliseen hintaan. Jalkakyykky on yksi kuntosaliliikkeiden suosituimmista liikkeistä eikä turhaan: sen suora vaikutus reisiin sekä pakaroihin on loistava. Liike pakottaa oikealla tekniikalla sinut myös aktivoimaan muita kehon tärkeitä lihaksia. Kyykkytelineessä on myös integroidut dippikahvat!

Jalkakyykkytelineessä on runsaasti säätövaraa, jotta sen hyöty sinulle on mahdollisimman suuri. Korkeutta on helppo säätää oikeaksi sekä tankotelineessä että varmistusraudoissa mukana tulevilla lukoilla. Tankotelineen korkeuden voit säätää 91cm - 151cm välillä sekä varmistusrautojen korkeuden 63,5cm - 93cm välillä, joten telineet sopivat kaiken kokoisille treenaajille. voi käyttää kaiken kokoiset käyttäjät. Voit myös käyttää telineen kanssa lyhyempiä levytankoja, sillä myös leveys on säädettävissä 65cm - 101cm välillä.

Jalkakyykky

Jalkakyykky on yksi tärkeimpiä ja parhaita liikkeitä, joten tämä jalkakyykkyteline on oiva lisä kotikuntosaliisi. Sen mukana tulevilla levytangolla ja levypainoilla on helppoa aloittaa kotiharjoittelu edullisesti. Jalkakyykky on erittäin tehokas liike kun se tehdään oikealla tekniikalla. Sen vaikutusalue keskittyy pakaroihin ja reisiin, mutta se vaikuttaa myös moniin muihin lihaksiin ympäri kehoa. Myös kehon kontrollointi parantuu jalkakyykkyä tehdessä huomattavasti.

Dipit

Integroiduilla dippikahvoilla voit myös tehdä dippiliikkeet ilman lisälaitteita, joten monipuolinen treeni on taattu! Dippi on haastava liike, mutta sen tuomat edut ovat valtavat. Sen vaikutusalue vaihtelee tekniikasta, mutta oikein tehtynä se vaikuttaa pääasiassa rintaan, ojentajiin sekä olkapäihin. 160kg painonkestolla olevat kahvat mahdollistavat hyvän treenin myös lisäpainojen kanssa!

Penkkipunnerrus

Mukana tuleva painosetti mahdollistaa myös oivan aloituksen penkkipunnerrukseen. Tämä teline on helppo siirtää taikka sen alle voit asettaa vinopenkin taikka tasapenkin jolloin siitä tulee myös erittäin turvallinen vaihtoehto penkkipunnerrustelineelle! Liikke vaikuttaa pääosin rintalihaksiin, mutta liikkeen eri vaiheissa vaikutus leviää myös hartioihin ja ojentajiin. Kyseisellä telineellä voi harjoitella aloittelija taikka vaativakin treenaaja, koska se kestää painoa jopa 272kg asti!

Turvallisuus

Kyseisestä kyykkytelineestä on tehty mahdollisimman turvallinen ja helppo käyttää. Sen painorajat eivät petä painavimpiakaan painoja. Turvarauta on integroitu telineeseen ja se kestää painoa 300kg asti. Mahdolliset tangonpudotukset taikka voiman loppuminen ei pääse vahingoittamaan sinua eikä lattiaa turvaraudan sekä kestävän rakenteensa vuoksi. Myös telineessä olevat säädöt tekevät sen käytöstä käyttäjäystävällisempää sekä turvallisempaa. Levypainoina olevat laadukkaat Bumper Plate- painot ovat kestävällä kumilla pinnoitettuja, joten levypainot eivät pääse vahingoittamaan lattiaa, sekä painojen halkaisija on mahdollisimman suuri, jotta lisäpainoja lisäämällä Bumper Plate- paino on vasten maata.

Levytankosarja


Kyykkytelineen mukana tulee pitkä, suora levytanko sekä todella kestävät Bumper Plate levypainot. Levypainoja on kahdessa eri painossa, 10 kg sekä 5 kg.

Kyykkyteline


Tätä telinettä voidaan käyttää todella monipuoliseen treenaamiseen. Telineessä on integroidut dippikahvat ja teline sopii myös penkkipunnerrukseen.

Säädöt


Kyykkytelineestä saat säädettyä tankotelineiden ja turvarautojen korkeutta, mutta myös koko telineen leveyttä voit säätää. Se sopii siis hyvin kaiken kokoisille treenaajille.

Ominaisuudet

Leveys
65 - 101cm

Korkeus
91 - 151 cm


Turvarautojen korkeus
63,5 - 93cm

Paino
Kyykkyteline: 27 kg


Oteleveys
Max. 134 cm

Levytanko
218 cm, 19 kg


Levytanko painoraja
270 kg

Levypaino 5 kg
2 kpl


Levypaino 10 kg
2 kpl

Max. kuormitus kyykkyteline
300 kg


Max. kuormitus dippiteline
160 kg

Max. kuormitus turvaraudat
280 kg


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Säädettävä Kyykkyteline Varmistusraudoilla + Bumper Plate Ø 50mm Levytankosarja 46kg

100913-00049-0075
TARJOUS
TÄNÄÄN!
824,95 €
399,95 € Säästä 425,00 €

Alkaen 17.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 399,95 €.
Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!