Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg
Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg
Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg
Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg
Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg
Tuotetiedot add

Pro kiinteä käsipaino nyt uudistuneella ulkonäöllä edulliseen hintaan!

Nautitko siitä, että saat treenata kotona omassa rauhassa? Tällöin on hieman merkitystä, mitkä välineet valitset. Nämä pro-luokan käsipainot sopivat kaikille, ne ovat erittäin laadukkaat ja monipuoliset. Tämän lisäksi paino-osat, eli painojen päät, on pinnoitettu kumilla. Se estää lattiaasi kolhiintumasta tai hajoamasta, mikäli vahingossa satut päästämään käsipainosta irti liian aikaisin. Toki, jos sinulla on kotikuntosali, suosittelemme investoimaan kumimattoon. Myös ne ovat saatavilla verkkokaupastamme. Näitä käsipainoja saa useammassa eri painoryhmissä, aina 2,5 kilosta 32,5 kiloon. Voit tilata niitä erikseen oman kehityksesi mukaan. Nämä käsipainot on tehty kiinteästä raudasta, kromatulla kädensijalla, pituus 15cm. Kädensija on kuvioitu pinnasta, joten se antaa hyvän otteen vaikka kätesi olisivat hikiset. Painon määrä lukee jokaisessa käsipainossa, päädyistä löytyy myös Gorilla Sportin logot printattuna mustalla ja punaisella. Nämä pro-luokan käsipainot antavat sinulle juuri niin paljon mahdollisuuksia kuin mitä sinulla pitäisikin olla. Jos treenaat kotona, kannattaa valita sellaiset painot jotka tukevat kehittymistäsi.

Treenaaminen näillä pro-luokan käsipainoilla

Käsipainojen käyttäminen treenissä antaa sinulle paljon etuja ja mahdollistaa enemmän liikkeitä. Koko kehosi voi saada loistavan treenin, jos valitset oikeat harjoitteet. Jos omistat kuntokeskuksen tai kuntosalin, suosittelemme, että hankit koko sarjan. Se antaa kaikille treenaajille vaihtoehdon valita, mitkä painot ovat heille sopivimmat. Kokeneet ja aloittelijat käyttävät hiukan eri painoluokkia. Kannatta myös olla useampi setti tiettyjä painoja, esimerkiksi todella moni käyttää painoja, jotka ovat 7kg- 15kg.

Koko kehoa voidaan treenata käsipainojen kanssa. Niillä onnistuvat harjoitteet, jotka normaalisti tekisit painonnostotangon kanssa. Kaikkein viisainta olisi käyttää molempia vuorotellen, näin saat lihaksillesi vaihtelua ja haastetta. Käsipainot ovat silti järkevämpi valinta kuin painonnostotanko. Yksi näistä syistä on se, että molempia puolia kehosta pitäisi treenata yhtä paljon. Esimerkiksi jos teet hauiskääntöjä painonnostotangolla, vahvempi käsi auttaa heikompaa. Mutta jos käytät tässä harjoituksessa käsipainoja, ei heikomman apuna ole ketään. Tällä tavoin saat kehostasi tasapainoisesti vahvan eikä toispuoleisen.

Rintaprässi on liike, jota monet treenaajat tekevät. Siinä usein käytetään painonnostotankoa, mutta sen voi tehdä myös käsipainoilla. Tangolla sinä pystyt tekemään ainoastaan pientä liikettä, koska kätesi ovat kokoajan samassa asennossa nostaessasi tankoa. Käsipainoilla saat tehtyä luonnollisempaa liikettä; ranteesi, kyynärpääsi ja olkapääsi pystyvät liikkumaan niille paremmassa kulmassa. Se saattaa estää vahinkoja joita usein sattuu kun käytetään painonnostotankoa.

Jos treenaat kotona käsipainojen kanssa, voit valita todella monesta erilaisesta harjoituksesta. Esimerkiksi ojentajat, hauiskääntö, rintaprässi, soutuliikkeet, kyykyt… Ja vaikka mitä muita. Kaikki on vain kiinni siitä viitsitkö hankkia itsellesi tietoa liikkeistä ja harjoituksista ja rakentaa niiden ympärille sellaisen treenin, joka sopii sinulle.

Tekniset tiedot:

 • Ammattimaiset välineet kuntosalillesi
 • Sisällys on rautaa
 • Päällä paksu kerros kumia
 • Painomäärät painettu käsipainojen päihin
 • Printattu GorillaSports logo 
 • Erittäin kestävä
 • Kahvan pituus: 15cm
 • Halkaisija: 11-19,8cm
 • Painon leveys: 3,5-9,5cm
 • Väri: Musta kumipaino valkoisella logolla ja kromisella tangolla
 • Käsipainot myydään yksittäin
Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.7 /5


Yhteensä 12 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä4 kpl

Kirjoittaja: 06.06.2022

2 x 20kg painot. Näppärästi pakattu kahteen eri laatikkoon. Kohtuu nopsaan saapuivat. Luvattiin neljän viikon sisällä toimitetuiksi ja tulivat kolmessa viikossa.

Kirjoittaja: 20.06.2021

Kotikäyttöön tarvittaisiin 2*30, 2*25, 2*20, 1*15. Odotettu ainakin maaliskuusta asti mutta ei ole, edes useammasta tiedustelusta huolimatta. Onkohan edes tulossa

Kirjoittaja: 20.06.2021

Kotikäyttöön tarvittaisiin 2*30, 2*25, 2*20, 1*15. Odotettu ainakin maaliskuusta asti mutta ei onnistu, ei edes useammasta tiedustelusta huolimatta.

Kirjoittaja: 20.06.2021

2*30kg, 2*25, 2*20, 1*15kg tarvittaisiin kotikäyttöön. Odotettu ainakin maaliskuusta asti, mutta ei näytä tulevan, ei edes useammasta tiedustelusta huolimatta.

Kirjoittaja: 20.06.2021

Millä tässä arvostelet tuotetta kun ei ole. Odottanut jo yli 4kk että tulisi painot jotka ostaa, mutta aina vaan sanotaan ei oo ei saa. Ihme meininki, ja jatkuu aina vaan.

Kirjoittaja: 20.06.2021

Millä tässä arvostelet tuotetta kun ei ole. Odottanut jo yli 4kk että tulisi painot jotka ostaa, mutta aina vaan sanotaan ei oo ei saa. Ihme meininki, ja jatkuu aina vaan.

Kirjoittaja: 31.05.2021

Oli juuri sitä mitä pitikin.

Kirjoittaja: 25.04.2019

Olen todella tyytyväinen Gorilla sportsiin ja itse tuotteeseen! LG Tom :)

Kirjoittaja: 25.04.2019

Erittäin hyvä laatu, mielestäni parempi, kuin mitä joillakin kuntosaleilla.

Kirjoittaja: 18.03.2017

Nämä on paremmat kuin nuo Hexacon malliset. Kädensijan rihlaus on parempi ja eivät ole niin liukkaat. Ennen kaikkea eivät haise uutenakaan paljon. Laadukas ja näyttävä.

Kirjoittaja: 26.02.2016

Olen tutuilla ja kuntosaleilla treenannut Gorilla Sportsin eri kokoisilla käsipainoila ja tykkään siitä miltä ne näyttävät ja miltä ne tuntuvat. Hinta-laatusuhteeltaan hyvät ja näillä tulee lupsakasti treenailtua. Suosittelen, jos haluat halvalla hyvää ja komeaa

Kirjoittaja: 24.02.2016

Jämäkkä ja laadukas käsipaino!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg

100532-00049-0016
TARJOUS
TÄNÄÄN!
46,95 €
44,95 € Säästä 2,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: