Kuminen käsipainosetti 30kg

100093-00008-0032

-11.12€

88,83 €

Normaalisti:99,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Oletko koskaan miettinyt kotona treenaamista? Tämä musta, kumipinnoitettu käsipainosetti antaa sinulle juuri sen haasteen mitä tarvitset. Tässä paketissa on kaikki se mitä tarvitset saadaksesi rahallesi vastinetta. Koko kehosi voidaan treenata käyttämällä tätä painosettiä. Se vie todella vähän tilaa, ja suojaa lattioitasi, kiitos kumipinnoitteen. Mikäli paino tipahtaa käsistäsi, ei lattiaasi tule niin herkällä naarmuja tai jälkiä. Mukana tulee kaksi 35cm pitkää tankoa ja 12 levypainoa. Neljä kappaletta 1,25kg ja 8 kpl 2,5kg. Tangot itsessään painaa 2,5kg per tanko. Tankoja ja levyjä voidaan käyttää myös erillään, mikäli niin haluat. Levypainot on helppo kiinnittää ja irrottaa kiitos kierrelukitusten. Lukittimet ovat turvalliset ja helpot käyttää. Tämä setti sopii sekä aloittelijoille ja kokeneemmille painonnostajille. Mitä enemmän treenaat, sitä painavampia levyjä tarvitset. Voit ostaa tähän tankoon sopivia levyjä meiltä lisää tarvittaessa.

Treenaaminen tällä setillä

Tämä setti antaa sinulle juuri sitä haastetta mitä tarvitset kunnolliseen treeniin. Voit käyttää tätä settiä treenataksesi suuria lihasmassoja, ja jopa alavartaloasi. On tärkeää, että aloittelijat muistavat olla kärsivällisiä ja ymmärtävät aloittaa pienillä painoilla. Kun tekniikka ja voima on kohdallaan, voit aloittaa painojen lisäämisen. Tätä kumipinnoitettua painosettiä voit käyttää lukemattomiin eri harjoitteisiin sekä ylä- että alavartalossasi. Keskivartalolle sopivia harjoitteita ovat kyykyt ja etunojat. Ylävartaloasi voit loistavasti treenata esimerkiksi seuraavilla harjoitteilla; hartiaprässi, soutuliikkeet, rintaprässit. Saattaa myös olla viisasta pyytää apua löytääksesi sinulle sopivat harjoitteet.

Simppeli olkapäille tarkoitettu treeni on hartiaprässi. Se voidaan suorittaa joko istualtaan tai seisten. Jos päätät istua, käytä sellaista tuolia jossa ei ole käsinojia (ruokailupöydän tuoli tai vastaava). Kun istut, selkäsi saa tuen tuolin nojasta. Tämän hyödyntäminen on viisasta varsinkin ollessasi aloittelija. Pidä käsipainoja molemmissa käsissä, leuan korkeudella ja olkapään leveydellä. Venytä käsiäsi ylös, kohti kattoa, niin pitkään että kätesi on suorana. Tämän jälkeen laske käsi takaisin alas rauhallisesti, toista. Pidä kätesi kokoajan niin, että kämmenselkäsi on kasvojasi vasten.

Säädettävillä käsipainoilla ei ole hankalaa treenata alavartaloa. Harjoitteet, kuten kyykyt tai etunojat ovat erittäin hyviä harjoituksia tehdä lisäpainojen kanssa. Harjoitteet tehdään samalla tavoin kuin tekisit ne normaalistikin, mutta käsissäsi on painot. Tehdessäsi kyykkyjä, pidä käsipainoja rintakehääsi vasten. Voit myös kokeilla hyppynarulla hyppimistä niin, että pidät nostamisesta hiukan taukoa, ja sinä aikana hypit hyppynarua.

Paketti sisältää:

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 8 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Tanko 35 cm
• 4 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kumiset levypainot
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000093 

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Kuminen käsipainosetti 30kg) :
(4/5

Muuten laadukas, mutta raakakumi haisee todella voimakkaasti. Nuo kumin valmistuksessa syntyneet yhdisteet saa tiettävästi haihtumaan kumista laittamalla kumin ulos aurinkoon. Jotkut ovat myös ehdottaneet upottamista kissanhiekkaan, joka sitoo noita haihtuvia yhdisteitä. Pitää kokeilla.