Jumppamatto 190x100x1,5cm

-10.34€

26,61 €

Normaalisti:36,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä: 01.01.1970

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

HUOM! Musta, sininen ja keltainen jumppamatto lähetetään Lahden varastolta!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Jumppamatto on loistava valinta kun haluat tehdä harjoitteita parin kanssa. Sen paksuus on sopiva myös joogaharjoitteisiin, ja leveys helpottaa myös tilaa vaativien harjoitteiden tekemiseen.

Jos olet koskaan yrittänyt venytellä pelkästään lattian päällä, tiedät tasan tarkkaan kuinka epämiellyttävää on yrittää istua, polvistua tai kokeilla mitään pilates tai jooga-asentoja. Lattia saattaa myös olla aivan liian liukas tehdessäsi venytyksiä parin kanssa, tai kun koitat tehdä syviä venytyksiä, saatat liukua pois paikaltasi. Muun muassa näistä syistä matto on tärkeä treeniväline myös kotona harjoitellessa.

Matto tulisi valita sen mukaisesti millaisia harjoituksia aiot tehdä, esimerkiksi kapea jumppamatto ei riitä mikäli tarkoitus on tehdä paljon leveitä lattiavenytyksiä tai –harjoitteita. Myöskin parijumpassa leveä jumppamatto on ehdoton.

Yhdessä tehtävien harjoitusten esimerkkejä;

  • Avustetut punnerrukset 
  • Yhteiset venytykset mm. selkä selkää vasten istuen. Toinen alkaa kaartaa selkäänsä eteenpäin, kun pari vastaisesti kaartaa selkäänsä taaksepäin. Pitäkää asento 10sec, ja toisto toiseen suuntaan.
  • Vastapäinenvenyttely; istukaa jalat suorana toisianne vastapäin niin, että jalkapohjanne koskettavat toisiaan. Nojatkaa eteenpäin niin pitkälle, että saatte otettua toisianne käsistä kiinni. Pidä 30sec.
  • Variaatio edeltävästä; asettakaa jalat enemmän haara-asentoon, jalkapohjat vastakkain, ja sama juttu ottakaa toisianne kädestä kiinni.

Yksin tehdessä matolla voi tehdä leveitä jooga-venytyksiä, kuten sivuittain, makuullaan tai venytyksiä eteenpäin. Venytyksiä tehdessä myös kädet mahtuvat matolle. 

Hyvät puolet;

+ Jumppamaton pehmeys suojaa polviasi, kyynärpäitäsi ja häntäluutasi kun teet lattiaharjoituksia.
+ Matto on tarpeeksi pitkä, jotta voit tehdä pitkiä venytyksiä, kuten esimerkiksi ”supersankari”-liike.
+ Matto on tarpeeksi leveä, jotta voit tehdä pari harjoituksia. Voit myös tehdä leveämpiä ja liikkuvampia liikkeitä tämän maton avulla.
+ Pitää hikoilun poissa matoiltasi ja lattioiltasi; otat vain harjoittelumaton esille, käytät sitä treenin ajan ja rullaat takaisin kaappiin!
+ Ei saumoja, jotka voisivat ratketa tai aiheuttaa haittaa tehdessäsi liikkeitä esim. polvillasi. Mukana tulee kaksi kantohihnaa joilla saat kätevästi maton pysymään rullalla matkustaessasi tai säilyttäessäsi
+ Helppo pitää puhtaana

Tuotetiedot;

• Sisältää kaksi nauhaa helppoa säilytystä varten
• Helppo kääriä ja säilyttää kätevästi pienessä tilassa
• Värit: musta, sininen, punainen, vihreä, pinkki, lila
• Todella tukeva ja pehmeä
• 190cm x 100cm x 15mm
• Valmistettu korkealaatuisesta, liukumattomasta, kulutusta kestävästä, ihoystävällisestä vaahtomateriaalista

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Jumppamatto 190x100x1,5cm) :
(5/5

Loistotuote! Iso ja leveä, mahtuu hyvin tälle. Mukavan tuntuista materiaalia

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Jumppamatto 190x100x1,5cm) :
(5/5

Suosittelen tuotetta!