Painotelineet

28 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 28 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -38%
Kahvakuulateline

Kahvakuulateline

134,17 € (219,95 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Teline levytangoille

Teline levytangoille

116,95 € (159,95 €)

Alkaen 6.95 €/kk

(1)

date_range Ennakkotilaus 05.12.2021

TARJOUS
TÄNÄÄN -29%
Squat Rack -Teline

Squat Rack -Teline

189,95 € (269,95 €)

Alkaen 9.95 €/kk

(7)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -12%
Käsipainoteline

Käsipainoteline

348,95 € (399,95 €)

Alkaen 15.95 €/kk

(2)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -27%
Taljakahvateline

Taljakahvateline

79,95 € (109,95 €)

Alkaen 5.95 €/kk

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Painotankoteline

Painotankoteline

229,95 € (314,95 €)

Alkaen 11.95 €/kk

Loppu varastosta

painoteline

Painoteline säilytysongelmiin

Treenaaminen autotallissasi voi olla hauskaa! Ainoa asia, joka sinun tarvitsee ymmärtää kun jätät kuntosalijäsennyytesi menneisyyteen ja alat kuntoilemaan autotallissasi on se, että tästä lähin olet itse omien laitteidesi huoltomies. Ei, se ei kuulosta niin pahalta, mutta tosissaan olet itse vastuussa painolevyistäsi. Muutaman kuukauden aikana painojen pinoaminen lattialle ja niiden jatkuva siirtäminen alkaa tympiä.

Varmista siis, että painolevysi ja painotankosi ovat oikealla tavalla säilytyksessä painotelineessä. Meiltä löytyy laaja valikoima tarvikkeita levypainoille säilytystä varten aina käsipainotelineistä levypainorekkeihin, sekä myös olympiapainoille ja kahvakuulille.

On olemassa monia erilaisia painotelineitä, joita voidaan käyttää treenivälineiden säilyttämiseen. Jotkin ovat leveämpiä ja matalia, näitä yleensä käytetään suurille määrille levypainoja tai käsipainoja. Toiset ovat kolmion mallisia ja toiset enemmän laatikkomaisia. Painolevytelineet ovat yleensä moni piikkisiä, mutta on olemassa myös suorakaiteenmallisia telineet heille, jotka haluavat säilyttää myös tankonsa telineessä.

Kun investoit hyviin ja laadukkaisiin painolevyihin, haluat että painot ja telineet myös näyttävät hyvältä jatkossakin ja ovat helposti saatavilla sekä hyvin organisoituja treenin aikana. Meidän painotelineemme ja rekkimme auttavat sinua pitämään levypainot, käsipainot ja kahvakuulat hyvässä järjestyksessä, organisoidusti sekä siististi.

Meillä on sellaisia telineitä, jotka sopivat joko kotikäyttöön tai yleiselle kuntosalille. On tärkeää pitää harjoittelualue siistinä ja turvallisena: käyttämällä painotelinettä vähennät riskiä siitä, että ketään ei kompastu tai kaadu lattialla oleviin ylimääräisiin treenivälineisiin.

Kun yhdistetään toimivuus ja tyyli, teline on suunniteltu olemaan visuaalisesti kaunis ja pitämään välineesi ammattimaisesti ja organisoidusti esillä. Kuuden piikin kanssa teline pitää minkä tahansa kotikuntosalin tai yleisen salin hyvännäköisenä ja turvallisena.

Kun haet sopivaa painotelinettä, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

Haluatko pitkän vai puumallisen painotelineen. Klassiset painotelineet ovat pitkän mallisia ja kuntosaleilta löytyy yleensä puumalliset painotelineet.

Mikä malli sinun pitäisi valita, riippuu tietenkin henkilökohtaisesta maustasi, mutta myös käytettävissä olevasta tilasta. Jos sinulla ei ole ongelmia nostaa suurempia painoja lattiatasoon, voit valita tilaa säästävän puumallin!

Pitkät painotelineet tarjoavat useita painon laskemisvaihtoehtoja, joten jos haluat toimia lantio korkeudella on pitkän malliset painotelineet sinulle!

Paino- ja tankoteline samassa mallissa

Yleensä kotikuntosalilta löytyy levypainot sekä useita tankoja. Tässä tapauksessa paras ratkaisu on levypainoteline, johon voit laittaa levypainot sekä tangot. Saat tälläisellä painotelineellä tilaa säästävän ja siistin ratkaisun. Yhdistelmä telineestä on myös helppo operoida painoja ja tankoja, jolloin saat treenistä enemmän irti!

Teline seinälle on tilaa säästävä ja tyylikäs ratkaisu

Painotelineen ei välttänättä tarvitse olla lattialla! Voit pikemminkin asentaa teline seinälle, mikä säästää tilaa ja tekee kotikuntosalistasi entistä tyylikkäämmän.

Seinätelineessä kannattaa kuitenkin huomioda seinän kantavuus. Telineesee ei voi ladata ”äärettömän” paljon painoa. Maksimikuormitusta ei missään nimessä tule ylittää seinämallisessa telineessa. Mikäli painorajan ylittää on mahdollista, että itse levypainoteline vahingoittuu, mutta pahinta on tässä tapauksessa että seinä saattaa vaurioitua ja joudut korjaamaan seinän.

painoteline hinta

Mitä muuta tulisi huomioda painoteline ostoksessa?

Suurimman kuormituskapasiteetin lisäksi huomio omat levypainosi, että ne ovat yhteen sopivat painotelineen kanssa. Monet kuitenkin päättävät ostaa painotelineen sen jälkeen, kun ovat ostaneet levypainot

Painotelineen paras ominaisuus on, että harjoittelun ohessa sinun ei tarvitse alkaa etsimään painoja vaan tiedät tarkalleen ( yleensä ) missä lisättävä paino tai tanko on. Voit tehdä niin, että säilytät painavimmat alhaalla tai sitten säilytät sinulle parhaalla korkeudella painot, joita käytät eniten.

Käsipainot järjestykseen!

Käsipainoilla harjoitellessa on tärkeää löytää harjoitukseen sopiva käsipaino, joten käsipainoteline avustaa sinua, jotta tiedät missä mikäkin paino on! Kuntosaleilla näet käsipainot siistissä rivissä ja nyt se on myös mahdollista saada kotiin käsipainoteline. Sinun ei välttämättä tarvitse ottaa kaikille painoille telinettä, mutta käsipainoteline tarjoaa sinulle tyylikkään ratkaisun käsipainoille. Käsipainoteline valikoimastamme löydät eri kokoiset telineet erilaisille käsipainoille.

Gorilla Sportsin painotelineiden ominaisuuksia

- Kumiset suojat telineiden alaosassa(suojaa lattiaa)
- Kompakti suunnittelu auttaa käyttämään”kuollutta” tilaa hyödyksi antaen enemmän kuntoilutilaa salillesi
- Visuaalisesti kaunis ulkonäkö
- Auttaa pitämään lattian puhtaana ja vaarattomana
- Laadukas viimeistely pitää tuotteen kauniina vuosi toisensa jälkeen

Levypainoteline ja käsipainoteline on täydellinen lisä mille tahansa kuntosalille ja ideaali kaikille, jotka haluavat siistimmän, turvallisemman ja tyylikkäämmän kuntoiluympäristön. Täydellinen sekä kokeneille että aloittelijoille, painopuu sopii muiden laitteiden joukkoon loistavasti.

painoteline tarjous