Fascia hierontapallo ø 6 cm Premium
Tuotetiedot add

Gorilla Sportsin Fascia hierontapallo - pieni pallo, isot vaikutukset

Fascia pallon avulla voit pienentää lihastesi kipuilua, esimerkiksi raksaan voimatreenin jälkeen! Tai voit käyttää sitä myös ennalta ehkäisevästi, jo ennen lihaskipuja. Kun hierot pallolla lihaksiasi, palaudut samalla treenistäsi nopeammin. Erityisesti, jos jokin lihas on jumissa voit fascia pallolla hieroa hellävaraisesti kipupistettä ja poistaa sen.

Fascia eli peitinkalvo on elinten välissä ja niiden ympärillä, eli se on sidekudoslevy. Elimien lisäksi se on lihaksien, lihaskimppujen ja -säikeiden ympärillä. Rakenteeltaan peitinkalvo on kelmumainen, mutta kun sitä lämmittää(esim. venyttelemällä) se muuttuu venyvämmäksi, jopa vetiseksi. Kun venytys tapahtuu ihmiselle, ensimmäisenä se tuntuu sidekudoksissa ja samalla myös fasciassa. Yleisesti venyttelyssä sidekudostenvenytys tapahtuu noin 15 sekunnissa ja vasta tämän jälkeen alkaa itse lihas venymään(joka on tietysti itse tarkoitus).

Miten fascia palloa käytetään?

Pyöritä palloa kriittisillä alueilla. kuten selässä ja lanteilla. Näitä alueita kutsutaan kriittisiksi alueiksi, koska ne ovat erityisen alttiita jännitykselle. Näihin kuuluvat myös selkäranka ja olkapäät. Hierontapallolla hierominen kannattaa toteuttaa niin, että laitat pallon selkäsi ja seinän väliin ja aloitat pyörivällä liikkeellä. Voit tehdä liikkeestä  kovemman, kun nojaat enemmän seinään päin.

Fascia hierontapallo on oiva väline kun täytyy päästä käsiksi syviin lihaksiin kuten niskan, hartioiden, rinnan ja pakaralihaksiin. 6cm halkaisijan ansiosta on helppo kohdentaa hierontakohtaa juuri sinne, missä jännitys on.

Miksi fascia palloa kannatta käyttää

  1. Ihanteellinen palautumiseen kuntosaliharjoituksen jälkeen: itsehierontaan ja vyöhyketerapiaan
  2. Vahvistaa syviä lihaksia, poistaa lihaskipua ja avaa lihaskalvoja

Ominaisuudet

Materiaali
Silikoni

Paino
140 g


Väri
Musta

Halkaisija
6 cm


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Fascia hierontapallo ø 6 cm Premium

100849-00019-0156
TARJOUS
TÄNÄÄN!
39,95 €
24,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16