Tuotearvostelut
Punnerruskahvat
(4,4/5)

Perustuu 31 tuotearvosteluun

Punnerruskahvat 

Tarvitseeko punnerruskahvoja?

Onko punneruskahvojen käyttäminen välttämätöntä? Jos haluat viedä kuntoilusi uudelle tasolle, niin kyllä. Miksi?

Kuten kaikki tietävät, punnerrukset ovat olleet jo vuosien ajan yksi käytetyimmistä harjoitteista, joka kehittää oikein tehtyinä rintaa. Liian moni ihminen luistaa tässä ja ei tee liikettä oikein, varsinkin jos ovat väsyneitä. Jos teet liikkeen oikein, punnerrukset ovat yksi tehokkaimmista rintaa kehittävistä liikkeistä. Yksi loistava asia punnerruksissa on se, että voit tehdä niitä paljon ja voit tehdä eri variaatioita täydellisen rintalihastreenin saamiseksi.

Punnerruksia tehdessä monet asettavat aivan liian paljon painetta ranteille. Tämä saattaa aiheuttaa kipua ja monet miettivätkin miten siitä pääsisi eroon. Punneruskahvat ovat oiva tapa välttää liiallista painetta ranteissa ja vähentää kipua. Sen sijaan, että pakottaisit ranteitasi kääntymään, tangot pitävät ranteesi suorassa ja luonnolisessa asennossa.

Rannekivun poistaminen ei suinkaan ole ainoa hyvä puoli punnerrustangossa. Se myös auttaa sinua saamaan suuremman ja paremman liikeradan ja tällä tavoin siis edesauttaa parempaa treeniä. 

Eli ovatko punnerruskahvat välttämättömät? Eivät, mutta jos haluat saada kaiken mahdollisen irti punnerruksistasi, ne ovat loistava lisä kuntoiluvälineisiisi!

Punnerruskahvat