Levypainot 2x15kg, 30mm Vinyylipainot, Musta
Levypainot 2x15kg, 30mm Vinyylipainot, Musta
Levypainot 2x15kg, 30mm Vinyylipainot, Musta
Levypainot 2x15kg, 30mm Vinyylipainot, Musta
Tuotetiedot add

Vinyylilevypainot 2x15kg

Gorilla Sportsin vinyylilevypainot 31mm halkaisijalla. Painot on valmistettu tiivistetystä sementtitäytteestä. Painon ulkoinen muovipinta estää turhat kolinat ja on ystävällinen lattioille. Paino ilmoitettu pinnalla.

Tämän takia sinun kannattaisi ostaa nämä vinyylilevypainot

  1. muovipäällyste on hiljainen ja suojaa lattiaa
  2. vinyylilevypainot soveltuvat monipuolisesti kehonpainoharjoituksiin, tankokäytön lisäksi
  3. muovipäällysteen ansiosta levypainot soveltuvat myös ulkokäyttöön

Levypainot

Levypainomme ovat ihanteellinen lisävaruste tehokkaaseen voimaharjoitteluun. Olipa kyseessä levy-, käsi- tai SZ-painotanko, yksittäiset levypainot ovat helpot ja nopeat kiinnittää. Reiän halkaisijasta riippuen levypainot sopivat meidän kaikkiin vakio- tai olympiatankoihin.

Harjoittelu

Painolevymme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman käyttötarkoituksia. Painot sopivat myös harjoitteluun ilman lisälaitteita. Erityisesti Tri Grip -levypainoihin on helppo tarttua niiden ergonomisella suunnittelulla, jolloin kehonpainoharjoitukset voidaan suorittaa turvallisesti.

Säilytys

Riippumatta painolevyn reiän halkaisijasta, se voidaan säilyttää turvallisesti ja tilaa säästävästi missä tahansa levypainotelineessä. Erilaiset säilytysvaihtoehdot varmistavat järjestyksen kotikuntosalilla tai kuntosalin lattialla.

Ominaisuudet

Levypainon materiaali
Vinyyli

Täytteen materiaali
Tiivistetty sementtisekoitus


Väri
musta

Reiän halkaisija
31mm


Halkaisija
41cm

Paksuus
7cm


Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 19 tuotearvostelua

5 tähteä11 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä4 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Hinta / laatu 5/5 + nopea toimitus

Vinyylipainot ovat isot. Se on hyvä. Voimanostossa voi nostaa nyt tangon ylempää maastavetoliikettä tehdessä. Ne eivät tunnu niin raskailta kuin valurautapainot. Olen kuitenkin tyytyväinen.

Hinta laatu suhde kohdillaan

Levyissä ei ollu oikeaa määrää painoa.

Painot ovat yllättävän isot, kuten muutkin ovat maininneet. Muuten ei valittamista :)

Ei hyvät, sisällä betonia ja murustuu lattialle jo hyvin nopeasti.

Hyvät ja edulliset pinot kotitreeniin.

Hyvältä ja tukevalta tuntuu. Toimitus oli nopeampi kuin odotin ja kaikki tuli samalla kertaa pihaan!

Hyvät peruspainot kotisalille, vähän paksut tosin.

Puolisen vuotta olen näitä 15 kiloisia kotisalillani käyttänyt useaan kertaan viikossa. Painot on edullisia mutta varsinkin tangot joissa on kiertolukko, repivät painon tiivisteet nopeasti irti ja sitä betoniraetta saa sieltä lattialta harjailla jonka seurauksena painotkin varmaan painaa enään 14.5kg. Pienemmillä painoilla ei tätä ongelmaa esiinny (Paitsi 10kg) Käyttäkää varoen ettei repee tiiviste alun perinkään.

Pitkä toimitusaika johtuu tietysti suuresta kysynnästä. Tästä ilmoitettiin kuitenkin etukäteen. Kun levyjä olivat taas saatavilla lähetettiin ne nopeasti.

Olen tilannut tämän jo kaksi kertaa päivittääkseni kotikuntosalia, enkä voi valittaa. Toimii hyvin!

Ajaa asiansa kuten pitääkin. On tosin suhteellisen isokokoiset kiekot, odotin hieman pienempiä. Mutta eipä se menoa haittaa.

Kyllähän näillä sai treeneihin uutta puhtia. Suhteellisen suurikokoiset mutta se oli kyllä tiedossa. Huom, oli muoveista otettuina älyttömän liukkaat ja oli lipsahtaa varpaille..kannattaa siis käsitellä ensalkuun varovaisesti

Very big- much bigger than I thought they would be. However, they work fine- look awesome:) and no complaints. Very quick delivery.

Monella muullakin sivulla pyörii samat mainokset, joissa kahden 15 kilon vinyylikiekon yhteishinnaksi kerrotaan 20 euroa. Eihän tuo 29,95 euroakaan paha hinta ole, mutta ikävä virhe silti.

Youtubessa pyörii mainos kuvia jossa yllä olevalla tuotteella olisi 20€ hintaa... mutta kun sivulle tilee niin hinta onkin 29.95. gorillasports please fix, ok bye.

Peruspainoksi ok.Miksi edes yrittää tällä mavea Hannu?

Toisesta painosta ilmeisesti tiivistetty sementtitäyte levesi jotenkin sisään ja meni montulle. Ei sovellu mave:n kaltaisiin liikkeisiin hajoaa melko helposti vaikka minulla melko pienet painomäärät ollut tangossa. Pettymys, enkä suosittele.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Levypainot 2x15kg, 30mm Vinyylipainot, Musta

100143-00006-0111
TARJOUS
TÄNÄÄN!
64,95 €
49,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 49,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 7-21pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 12- 16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!