Levypaino 7,5kg, 30mm Vinyylipaino, Musta
Levypaino 7,5kg, 30mm Vinyylipaino, Musta
Levypaino 7,5kg, 30mm Vinyylipaino, Musta
Levypaino 7,5kg, 30mm Vinyylipaino, Musta
Levypaino 7,5kg, 30mm Vinyylipaino, Musta
Tuotetiedot add

Vinyylilevypaino 7,5kg

Gorilla Sportsin vinyylilevypaino 31mm halkaisijalla. Paino on valmistettu tiivistetystä sementtitäytteestä. Painon ulkoinen muovipinta estää turhat kolinat ja on ystävällinen lattioille. Paino ilmoitettu pinnalla.

Tämän takia sinun kannattaisi ostaa tämä vinyylilevypaino

  1. Muovipäällyste on hiljainen ja suojaa lattiaa.
  2. Vinyylilevypainot soveltuvat monipuolisesti kehonpainoharjoituksiin, tankokäytön lisäksi.
  3. Muovipäällysteen ansiosta levypainot soveltuvat myös ulkokäyttöön. 

Levypainot

Levypainomme ovat ihanteellinen lisävaruste tehokkaaseen voimaharjoitteluun. Olipa kyseessä levy-, käsi- tai SZ-painotanko, yksittäiset levypainot ovat helpot ja nopeat kiinnittää. Reiän halkaisijasta riippuen levypainot sopivat meidän kaikkiin vakio- tai olympiatankoihin.

Harjoittelu

Painolevymme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman käyttötarkoituksia. Painot sopivat myös harjoitteluun ilman lisälaitteita. Erityisesti Tri Grip -levypainoihin on helppo tarttua niiden ergonomisella suunnittelulla, jolloin kehonpainoharjoitukset voidaan suorittaa turvallisesti.

Säilytys

Riippumatta painolevyn reiän halkaisijasta, se voidaan säilyttää turvallisesti ja tilaa säästävästi missä tahansa levypainotelineessä. Erilaiset säilytysvaihtoehdot varmistavat järjestyksen kotikuntosalilla tai kuntosalin lattialla.

Ominaisuudet

Levypainon materiaali
Vinyyli

Täytteen materiaali
Tiivistetty sementtisekoitus


Väri
Musta

Reiän halkaisija
31 mm


Halkaisija
29cm

Paksuus
5,3cm


Tuotearvostelut

3.4 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Ihan siistit muovipainot

Ihan ok painot kotikäyttöön hintalaatusuhteelta. Kiekkojen painot heittelevät luvatusta. Omasta parista toinen painoi 7 kg ja toinen 7,4 kg

Kyl tää skulaa vallan mainiosti, kuten kaikki muutkin tämän sarjan hollywood-painot. Ei kolise, eivätkä ole liian kalliita ja ovat ihan nättejä paljaalle silmämunalle. Miinuksena pinnan liukkaus ja koko esim. 15-kilosissa, mutta ensimmäiseen pätee varovaisuus, jota pitää aina saliolosuhteissa noudattaa ja jälkimmäiseen tarpeen mukaan pitemmät tangot ja ainakin isommat tilat.

Aivan täyttä paskaa, kaikki vinyylipainot ja todennäköisesti kaikki muutkin tämän paskapuljun painot ovat melkein 10% vajaita ilmoitetusta painosta. En suosittele kenellekkään!

Vinyylipainot ns normaali treenajalle koti käyttöön riittävän hyvät. Putomisia kovaan alustaan tulee välttää

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Levypaino 7,5kg, 30mm Vinyylipaino, Musta

100547-00006-0013
TARJOUS
TÄNÄÄN!
24,95 €
19,95 € Säästä 5,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 19,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 1 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
-10% kevätale Säästä vielä -10% alekoodilla KEVÄT10
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!