Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Vinopenkki (Black Edition)
Tuotetiedot add

Huippusuosittu vinopenkki saatavilla asiakkaiden pyynnöstä nyt myös mustana!

Vinopenkki säädettävä on ollut alusta lähtien yksi myydyimmistä tuotteistamme ja asiakkaat ovat tiedustelleet sitä mustana. Asiakkaiden pyyntöihin on vastattu ja olemme ottaneet tämän kestomenestyjän valikoimaan uudella mustanvärisellä ulkoasulla. Vinopenkki säädettävä mahdollistaa kaikki yleisimmät penkkiliikkeet ja sitä voidaan käyttää vinopenkin lisäksi tasapenkkinä.

Vinopenkin ominaisuudet:

Vinopenkin selkänojasta löytyy yhteensä 7 eri asentoa. Eri asentojen ansiosta voit tehdä penkillä harjoituksia juuri sinulle sopivassa kulmassa. Selkänojan pystyy asettamaan pystysuoraan asentoon, jonka ansiosta voit tehdä esim. pystypunnerruksia olkapäille selkä hyvin tuettuna. Vinopenkin istuinosan kulmaa pystyy myös säätämään yhteensä 4 eri asentoon. Tämä säätömahdollisuus on ehdoton vinopenkille. Vinopenkkiä tehdessä istuinosan täytyy olla hieman yläviistossa, että pysyt tukevasti penkin päällä harjoituksen aikana.

Tasapenkin ominaisuudet:

Vaikka nimi on vinopenkki niin pitäähän penkkiä pystyä käyttämään myös tasapenkkinä. Penkin säädöt pystyy asettamaan niin, että vinopenkki muuttuu täysin tasapenkiksi. Tässä asennossa penkin korkeus on noin 49 cm, joka on optimaalinen suorittaakseen yleisimpiä liikkeitä tasapenkillä.

Vinopenkin edut:

Vinopenkki säädettävä on 2in1 penkki, koska sitä voidaan käyttää vinopenkin lisäksi myös tasapenkkinä. Sen avulla voit suorittaa kaikki yleisimmät ylävartaloharjoitteet. Yleisimpiä harjoitteita, jota tällä penkillä voidaan tehdä ovat penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, pystypunnerrus, ojentajapunnerrus sekä hauiskääntö. Suosittelemme kokeilemaan hauiskääntöä hieman kallistetulla penkillä. Tällaisessa asennossa hauikseen kohdistuu tehokas venytys liikkeen alaosassa ja liike menee täydellisesti perille oikeaan lihakseen.

Tämä vinopenkki säädettävä on saatavilla myös valkoisena.

Parhaat ominaisuudet

  1. Säädettävä selkänoja, 7 asentoa
  2. Säädettävä istuinosa, 4 asentoa
  3. Kumitassut antavat lisäpitoa
  4. Vinopenkki on säädettävä 2in1 penkki, koska sitä voidaan käyttää vinopenkin lisäksi myös tasapenkkinä.

Säädettävyys

Penkki on säädettävissä moneen eri asentoon ja sitä voidaan säätää yksittäisen harjoituksen tai kehon koon mukaan. RIippuen penkin asennosta selkänojan saa kahdeksaan eri kallistuskulmaan.

Pehmuste

Mustat pehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, joten mukavuus varmistetaan myös voimaharjoittelun aikana suurilla painoilla. Lisäksi päälliset ovat vettä ja hikeä hylkiviä.

Vakaus

Luistamattomat jalat takaavat tukevan ja vakaan pidon. Jalkojen päädyt on viimeistelty mustilla kumitassuilla. Turvallisen vakauden lisäksi ne suojaavat myös lattiaa ja estävät vaurioita.

Ominaisuudet

Mitat
119cm x 56cm x 48-117cm

Mitat selkänoja
72cm x 25cm x 4,5cm


Mitat istuin
35cm x 25cm x 4,5cm

Paino
19kg


Väri
Musta

Max. kuormitus selkänoja
200kg


Max. kuormitus istuin
200kg

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 12 tuotearvostelua

5 tähteä9 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 15.04.2022

Hinta-laatu hyvin kohdallaan. Oikein hyvä kotikuntoilijalle. Toimiva konsepti kyykkyyelineen kanssa

Kirjoittaja: 13.12.2021

Hyvä perus penkki koti käyttöön.

Kirjoittaja: 15.12.2020

Ostin alennuksesta. Taisin odottaa hieman liikoja tuotteelta, sillä vinopenkki melkoisen kiikkerä ja esim raskaiden painojen nostamisen voi suosiolla unohtaa. Kaikkia tukivarsia ei saa "tarpeeksi tukevasti" kiinni edes kunnon työkaluilla, vaan nelikulmaiset metalliputket painuvat kasaan, kun pultteja kiristää.

Kirjoittaja: 01.12.2020

Ajaa asiansa, mutta aika kevyt ja heiveröinen on penkin rakenne. Myös kahden taittuvan osan väliin jää ikävä rako. Kannaattaa hankkia suosiolla kalliimpi penkki.

Kirjoittaja: 28.05.2020

Hyvä tukeva penkki

Kirjoittaja: 22.05.2020

Tuote oli kuvauksen mukainen

Kirjoittaja: 03.05.2020

Ok penkki, ajanut asiansa käsipainojen kanssa treenatessa. Mahtuu kaappiin kun nostaa pystyyn mistä plussaa. Ostin maaliskuussa 2020, jolloin penkki oli sopiva hintainenkin.

Kirjoittaja: 16.12.2019

Heikkonäppisenä en saanut pultteja tarpeeksi kireälle mukana tulleilla hassuilla pikku reikälevyillä. Hommaan jakoavaimen niin eiköhän penkistä tule tukeva. Kaikki osat ovat jämäköitä ja säädöt hyvät.

Kirjoittaja: 11.08.2019

Yksinkertainen ja tukeva penkki. Pikalukitukset kulman säätöön toimivat hyvin, eikä penkki kolise tai notku mihinkään suuntaan. Tästä kotisalin ensimmäinen palanen!

Kirjoittaja: 18.04.2019

Tilaa säästävä pieni penkki kotikäyttöön. Hinta- laatu suhde on asiamukainen.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Vaikutelma muutaman päivän treenaamisen jälkeen: erittäin vakaa ja helppo käsitellä. Treenaaminen tällä on hauskaa!

Kirjoittaja: 23.01.2018

Toimii hyvin ja on mukava käyttää! Asiakaspalvelukin toimi hyvin ja tilaus tuli ajoissa. Ei valittamista. Pikku vinkkinä, muistathan käyttää mukana tulleita apuvälineitä kun kokoat laitetta ;)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Vinopenkki (Black Edition)

100095-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
244,95 €
169,95 € Säästä 75,00 €

Alkaen 8.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-5pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: