Vinopenkki ja vatsapenkki
Vinopenkki ja vatsapenkki
Vinopenkki ja vatsapenkki
Vinopenkki ja vatsapenkki
Vinopenkki ja vatsapenkki
Vinopenkki ja vatsapenkki
Tuotetiedot add

Vino- ja vatsapenkki - Kaikki penkit yhdessä paketissa!

Treenaamisen helpottamiseksi, on kehitetty erilaisia monitoimipenkkejä, jotta voisit treenata mahdollisimman monia lihasryhmiä.

Ohessa on hiukan kerrottu erilaisia treenimuotoja, joita voit tällä säädettävällä penkillä tehdä.

Vatsalihakset:

 1. Lannenostot

Nosta lantiosi niin korkealle kuin saat. Mitä korkeammalle kehosi nostat, sitä paremman jännityksen saat aikaiseksi. Jalkasi pitää venyä ja pysyä suorassa. Älä heilu. Tee liike käyttäen ainoastaan vatsalihaksiasi.

 1. Lannenostot yhdistettynä jalkanostoihin

Sama kuin yllä, mutta nosta samalla myös jalkojasi.

 1. Istumaan nousut

Muista pitää selkäsi suorassa ja hyvässä ryhdissä. Kun lasket jalat alas, laske ne hitaasti saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen.

Rintalihakset:

Rintalihasharjoitteet penkin kanssa pääsääntöisesti vaativat myös käsipainoja tai tankoa. Oheiset vinkit tarvitsevat molempia.

 1. Tankoharjoite vinopenkissä

Käytä sellaisia painoja jotka ovat sinulle sopivia. Muista aina varmistaa, että apu on lähellä mikäli tanko pääsee putoamaan.

 1. Käsipainopunnerrukset

Näihin tarvitset itsellesi sopivat käsipainot, riippuen sinun kuntotasostasi. Ajattele nämä kuin tekisit punnerruksia ”väärään suuntaan”, eli kun makaat selkä penkkiä vasten, ja nostat painoja ylöspäin, se on sama asento kuin mitä tekisit peruspunnerruksia maata vasten.

 1. Käsipainoharjoite ”perhonen”

Makaa penkissä kuten aiemminkin, selkä suorana, pidä painoja rintakehäsi päällä. Nosta kätesi ylös suoraksi niin, että kyynäresi ovat hiukan taivutettuna. Hengitä sisään samalla kun lasket kätesi alaspäin ja sivuille niin, että kyynäresi jäävät 45 asteen kulmaan. Hengitä ulos kun nostat kätesi samalla liikeradalla ylös ja takaisin keskelle rintakehäsi päälle.

 Selkälihakset:

 1. Selkäsoutu

Makaa penkissä vatsallasi, painot käsissäsi. Pidä painoista kiinni normaalilla otteella, älä purista liikaa. Aloita kädet suorana. Käytä lapojasi nostaaksesi painot ylös kuin soutaisit. Pidä asento hetken ylhäällä, ja palaa takaisin alkuasentoon. Toista.

 1. Lepakonsiivet

Ota sama alkuasento kuin yllämainitussa. Nosta kätesi ylös lapojen avulla niin, että jätät kädet sivuille suorina. Pidä asento hetken aikaa, ja palaa takaisin alkuasentoon. Toista.

 1. Käsipainon nostot

Aseta penkki vaakatasoon. Aseta penkin päälle oikea jalkasi koukkuun niin, että polvesi ja sääresi on penkin päällä, jalkaterä penkin ulkopuolella. Aseta vasen jalka penkin viereen suoraksi. Aseta oikea kätesi penkille niin, että sivusta katsottuna näytät olevasi puoliksi kontallaan. Vasemmassa kädessäsi on paino. Aloitusasennossa anna painon roikkua lähes maassa asti. Lähde hitaasti nostamaan kättäsi ylöspäin siihen asentoon, että kätesi on samassa linjassa selkäsi kanssa. Toista sama myös toiselle puolelle.

Vino- ja vatsapenkin parhaat ominaisuudet

 1. Vankka runko ja kumijalat
 2. Asento säädettävissä lukituspultilla
 3. Selkänoja on säädettävissä 8 eri asentoon
 4. Max. kulma -30 astetta 
 5. Monipuoliset treeni mahdollisuudet

Pehmuste

Mustat pehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, joten mukavuus varmistetaan myös voimaharjoittelun aikana suurilla painoilla. Lisäksi päälliset ovat vettä ja hikeä hylkiviä.

Säädettävyys

Penkki on säädettävissä moneen eri asentoon ja sitä voidaan säätää yksittäisen harjoituksen tai kehon koon mukaan. Riippuen penkin asennosta selkänojan saa kahdeksaan eri kallistuskulmaan.

Erikoisuudet

Eri suunnitteluvaihtoehdot tarjoavat erilaisia kohokohtia. Tässä penkissä on laajat säätö mahdollisuudet ja sekä jalkatuet treenien monipuolistamiseen.

Ominaisuudet

Mitat
138cm x 55cm x 20-100cm

Mitat selkänoja
83cm x 38cm x 4,5cm


Mitat istuin
39cm x 37cm x 4,5cm

Paino
20kg


Max. kuormitus
113kg

Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 27.02.2022

Penki oli juuri sellainen kuin halusinkin. Hintalaatusuhde on hyvä. Riittävän tukeva ja mahtuu pieneenkin tilaan. Materiaalit hyvät.

Kirjoittaja: 23.04.2019

Hyvä tuote tähän hintaan. Penkki on bähän lyhyt ja lemmät jalkapidikkeet voisivat olla hieman pidemmät. Kuitenkin aloittelijalle hyvä tuote hyvään hintaan.

Kirjoittaja: 23.04.2019

Penkillä pystyy treenaamaan hyvin vatsaa ja toimii myös hyvin vinopenkkinä :) Rakentaminen oli myös todella helppoa, vain ohjeet olivat hieman monimutkaiset, mutta eise penkin kokoaminen niin monimutkaista ollut, haha

Kirjoittaja: 25.05.2016

Hinta ok pitää muistaa kiristellä pultit löystyessä pysyy tukevana

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hintalaatu kohdallaan, eli halpa ja hieman rempula

Kirjoittaja: 11.04.2015

Istuinosan alle on tehtävä kolmiotuenta. Alle 80kg kaveri ja ensimmäisen treenin aikana murtunut hitsisauma. Varmaan kevyessä käytössä menettelee noinkin. Hintansa puolesta ihan ok.

Kirjoittaja: 16.06.2014

Pääasiassa käyttänyt vinopenkkinä ja yllättävän tukeva! Pojille ostin vatsalihaspenkiksi jossa se toimii hyvin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Vinopenkki ja vatsapenkki

100328-00049-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
314,95 €
219,95 € Säästä 95,00 €

Alkaen 10.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: