Harjoituspenkki Heavy Duty
Harjoituspenkki Heavy Duty
Harjoituspenkki Heavy Duty
Harjoituspenkki Heavy Duty
Harjoituspenkki Heavy Duty
Tuotetiedot add

Harjoituspenkki Heavy-Duty

Oletko etsinyt harjoituspenkkiä kovempaan treenaamiseen? Heavy-Duty harjoituspenkki antaa sinulle mahdollisuuden tehdä todella useita erilaisia treenejä eri lihasryhmille. Tätä penkkiä voidaan käyttää lähes kaikkien tankojen ja käsipainojen kanssa. Penkin runko on yhtenäinen, ja se kestää jopa 400kg painoa treenatessa. Rungon väri on neutraalin harmaa, mustilla pehmusteilla. Kokonaisuudessaan penkki ei paina kuin 25kg. Jalkojen alla on kumitassut, jotka lisää penkin vakautta. Mitat ovat 112cm * 57,5cm * 43cm; tarpeeksi suuri harjoittelua varten, mutta ei vie paljon tilaa kotona. 

Treenaaminen harjoituspenkin kanssa

Heavy-Duty harjoituspenkki antaa rajattomat mahdollisuudet treenien varioimiseen. Sitä voidaan käyttää erilaisten tankojen ja käsipainojen kanssa, tai voit myös harjoitella niin, että käytät vastuksena omaa kehonpainoasi. Näiden yhdistelmä on tietysti paras, ja sinulle sopiva treeniohjelma muovautuu ajan kanssa. Monimuotoisuutensa vuoksi tämä treenipenkki on hyvä lisä jokaiseen kotikuntosaliin.
Suosittelemme myös hankkimaan hyppynarun, joogamaton ja useita eri painoja jolloin kotikuntosalisi on lähellä täydellinen.
Löydät kaiken tarvittavan verkkokaupastamme.

Penkillä voi treenata maaten, istuen tai seisten. Tyypillisiä istualtaan tehtyjä harjoituskia on ojentajaharjoitukset tai hauiskäännöt. Maaten voit tehdä esimerkiksi penkkipunnerruksia. Käytä penkkiä tukenasi kun teet soutuliikkeitä. Kokeile ja hae itsellesi sopivat tavat, ja ne treenit jotka kohtaavat sinun päämäärät.

Myös omaa kehonpainoa on mahdollista käyttää vastuksena. Tällä penkillä voit tehdä useita eri liikkeitä esim. jalkatreeneistä tai vatsalihastreeneistä. 

Tässä on esimerkki kuntopiiristä, joka sisältää treeniä sekä sydämelle että lihaksille. Tarvitset tangon (joko EZ-tanko tai suora tanko) ja parin käsipainoja, penkin lisäksi. 4 harjoitusta, 8-12 toistoa per harjoitus. Tee tämä 3-4 kertaa. Pidä taukoa ainoastaan harjoitusten välissä välissä. Harjoitukset, joita voit tehdä on deadliftit tangon kanssa ja olkaharjoitukset käsipainoilla. Nosta yksi jalka penkin päälle, nosta myös toinen (Seisot penkillä) ja tule takaisin alas. Viimeiseksi vielä istumaannousuja.

Tämän tyyppinen kuntopiiri on äkkiä kasattu ja voit myös varioida tätä vaihtamalla harjoituksia toisiin omien tarpeiden ja päämäärien mukaisiksi.

Valitse siis Harjoituspenkki Heavy Duty:

  1. Vankka rakenne
  2. Mahdollisuus treenata useita eri lihasryhmiä monilla erilaisissa harjoituksilla
  3. Kumitassut jaloissa antamassa lisäpitoa penkille

Tekniset tiedot:

  • Korkein sallittu paino: 400kg
  • Penkin mitat: 112cm * 57,5cm * 43cm
  • Pehmusteen mitat: 110cm * 25cm  * 8cm
  • Väri: musta (valkoinen Gorilla Sports logo pehmusteessa)
  • Penkin paino: 13kg

Ominaisuudet

Mitat
112 x 57,5 x 43 cm

Painokapasiteetti
400kg


Paino
13 kg

Väri
Musta valkoisella logolla


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 13 tuotearvostelua

5 tähteä7 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 01.11.2020

Kevyt penkki, joka vaikuttaa jämäkältä kun on ensin vetänyt pultit momenttiavaimella kireiksi. Välyksestä valittavat eivät liene kiristäneet pultteja tarpeeksi kireälle. Putkiprofiili toki antaa periksi melkolailla kiristäessä, sillä pelti on luonnollisesti melko ohutta hintaluokan huomioonottaen. Leveämpien prikkojen käyttäminen on suotavaa. Penkin pehmusteosa näyttää paksulta, mutta on oikeastaan aika miellyttävän jämäkkä. Käytän tämän kanssa Gorilla Sportsin 205€ kyykkytelinettä turvaraudoilla, jonka avulla voin tehdä myös kovat penkkitreenit tämän penkin päällä kotioloissa. Hyvin pienillä modauksilla on kyllä todella hintansa väärti kokonaisuus. 5/5

Kirjoittaja: 24.07.2020

Penkki on hutero jalkojen ja tassujen kiinnityskohdassa liian suuren välyksen vuoksi. Penkissä on siis suunnitteluvirhe. Laitoin pakkauksesta tulleet metallipalat (työkalut) tueksi metallipalkkien väliin mikä stabiloi penkin heilumista, ja sen jälkeen ruuvit kiinni. Tämän jälkeen penkki olikin hyvin tukeva.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Hyvää materiaalia, täällä myös iso valikoima. Hinta- laatu suhde kunnossa. Hyvä ostos!

Kirjoittaja: 18.04.2019

Jalkojen kiinnitys hieman hankalaa, mutta Jos käännät kiaikki ruuvit riittävän tiukalle pysyy hyvin kasassa.

Kirjoittaja: 05.11.2017

Tukeva jalka ja tukeva penkkilevy, mutta jalan kiinnitys levyyn muutamalla hassulla pultilla ja kaikki samassa rivissä. Taisi vääntyä vähän jo ensimmäisellä kertaa, kun kokeilin lantion nostoa tangon kanssa. Painoa käyttäjällä 90kg ja tangossa oli vain 40kg. Eli kestää liikkeissä jossa paino tulee keskelle penkkiä.

Kirjoittaja: 06.11.2016

Tosi tukeva ja hinta kohdallaan. Helppo kasata ! Suosittelen.

Kirjoittaja: 14.06.2016

Jämäkkä penkki - ei nitise, natise tai tunnu epävakaalta, vaikka päällä olisi neljättäsataa kiloa ukkoa ja rautaa. Itse penkin pituus lienee kuitenkin haaste, jos käyttäjää on pituudeltaan siunattu korkealla varrella. Tällaiselle 182cm pituiselle sopii kuitenkin vielä hyvin.

Kirjoittaja: 06.05.2016

Rakenteeltaan tarpeeksi tukeva mutta yli 190 senttiselle aavistuksen liian lyhyt tasapenkki. Hinta vs. laatu ok.

Kirjoittaja: 19.10.2015

Helvetin hyvä ostos. Kiitos.

Kirjoittaja: 30.06.2015

Hyvä hinta-laatu-suhde! Hyvä peruspenkki. Helppo koota kasaan.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Parempaa tasapenkkiä et Suomesta saa vastaavaan hintaan.

Kirjoittaja: 03.02.2015

Hintaansa nähden oikein hyvä penkki. Pehmusteen pinta ei järin kestävä ole, sain toheloitua pintaan viilloln ensimmäisellä viikolla. Penkki on kuitenkin tukeva ja samaan aikaan kevyt. Jalkojen muovisysteemit tekee kotikäytöstä miellyttävää.

Kirjoittaja: 07.11.2013

Toimitusaika nopea. Kokoaminen helppoa. Ainoastaan leveämmän jalan muovisuojat oli ehkä toteutuksena hankala ja hienoinen repeämä tuli näitä kiinni laittaessa. Kokoaminen muuten sujui mallikkaasti ja osat sopivat toisiinsa hyvin. Kokoamisen jälkeen lopputulos 90kg käyttäjälle erittäin vakaa. Ei minkäänlaista heilumista tai notkumista kuuluvissa. Ensimmäisen treenin aikana ainoaksi päänvaivaksi tuli pituus. Hiukan pidempänä olisi täydellinen. Kehonpainoharjoituksissa erittäin vakaa eikä vielä tullut pahaa sanottavaa. Aika näyttää onko hintansa väärti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Harjoituspenkki Heavy Duty

100109-00045-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
188,18 €
119,95 € Säästä 68,23 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 1-5pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16