Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Soutulaite kotiin
Tuotetiedot add

Soutulaite kotiin

Kun päätät parantaa kuntoasi, ensiaskeleesi ei tarvitse olla kovalla asfaltilla juokseminen. Jos lähdet salille, säännölliset soututreenit ovat mahtava tapa työskennellä kohti huippukuntoa. Soutulaitteen käyttö voi auttaa sinua kasvattamaan lihasmassaa, vahvistamaan cardiovaskulaarisia toimintoja ja kestävyyttä. Soutulaitteet ovat erityisen tehokkaita vanhemmille fitnessharrastajille, koska ne eivät rasita selkää ja lihaksia.

Laihdutus

Soutu polttaa kaloreita nopeasti, mikä tekee siitä sopivan treenitavan laihduttamiseen. Harvardin terveysjulkaisujen mukaan nopeatempoinen treeni soutulaitteella voi polttaa jopa 377 kaloria 30 minuutissa 84 kiloiselta ihmiseltä. Säännöllinen soututreeni auttaa sinua työskentelemään optimaalista kalorikulutusta kohti, joka pitemmän päälle johtaa laihtumiseen.

Cardiotreenin hyödyt

Soutulaitteen käyttö on kestävyysharjoitus, joka parantaa sydämen toimintaa ja käyttää hiilihydraatteja harjoituksen energiaksi. Matalan vastuksen treenissä nopeutesi on kovempi ja treeni aerobista. Aerobinen liikunta parantaa keuhkojen, sydämen ja verenkierron toimintaa ja on tehokkana treenauksen kulmakivi. 

Lihasten kiinteytys

Soutu harjoittaa lähes jokaista kehon lihasta. Soutulaite toimii erityisesti jalkoihin, lantioon sekä pakaralihaksiin.  Se on nivelystävällistä, koska liikkeessä ei tule tärähtelyä. Useimpia soutulaitteita voi säätää suuremmalle vastukselle sitä mukaa, mitä enemmän lihasta kasvaa.

Stressin lievittäjä

Jos mielummin treenaisit soutulaitteella kotona kuin salilla, voit ostaa itsellesi sopivan laitteen. Niitä saa myös kokoontaitettavana pienen tilan niin vaatiessa. Jos vapaa-aikasi on vähissä, sijoita laite tv:n ääreen, jolloin voit treenata samalla katsoessasi lempisarjojasi. MayoClinic.com sivuston mukaan liikunta aktivoi aivojen hyvänolontunnetta sääteleviä osia. Cardiotreeni erityisesti nostaa kehon endorfiinitasoja, joka vähentää stressiä ja piristää mieltä.

Gorilla Sports soutulaite

Tässä laitteessa yhdistyvät kaikki, mitä voit soutulaitteelta haluta. Siinä on ergonomisesti muotoiltu penkki ja kahva, jotta soutaminen tuntuu mukavalta, eikä rasita tarpeettomasti niveliä. Voit säätää vastusta 8 eri tasoon, tämän ansiosta se sopii niin harjoittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

Sen rakenteen ansiosta se tulee kestämään pitkään ja sillä onkin Gorilla Sportsin 2 vuoden takuu. Lisäksi se on vakaa, joten voit kuntoilla sillä kovaakin ilman huolta että se keikkuu. Mukana tulee jalkatuet, jotka pitävät laitteen tukevasti paikoillaan.

Soutulaitteessa on lisäksi näyttö, josta voit lukea kulutetut kalorit, ajan ja vetojen yhteismäärät.

Käytä soutulaitetta tehokkaaseen treeniin.

Soutulaitetreeni on tehokas ja nivelystävällinen treeni koko keholle. Yhdellä liikkeellä kätesi, vatsalihaksesi ja alakehosi saavat harjoitusta. Valitse laite, joka vastaa tarpeitasi ja sopii hyvin kotiisi. Suosittelemme laitetta, jossa on sisään rakennetut tuulettimet.

Tukeva teräsrunko ja suuret jalkapedaalit säädettävillä hihnoilla on yleisesti paras valinta. Suurinäyttöinen laite helpottaa treenin seurantaa. Monet soutajat seuraavat nopeuttaan, soudetun matkan pituutta, aikaa ja jopa vetomäärää minuutin sisällä.

Laitteen vastus vaikuttaa siihen miten laite liikkuu. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kuten nappeihin ja säätölaitteisiin. Niiden tulisi olla käden ulottuvilla ja helppo käyttää. Etenkin vastuksen säätö on hyvä olla lähellä, että voit vaikuttaa treenin aikana laitteen vastukseen. Ajattele myös mukavuutta laitteen valinnassa. Valitse laite jossa on hyvän tuntuiset kahvat ja muotoilu sekä pehmeä ja mukava istuin. Voit ostaa myös nojalaitteen joka tukee selkääsi soudun aikana.

Ilman ja veden vastus simuloi aidommin ja sopii hyvin kokeneille ja kilpasoutajille. 

Muista huomioida myös jalkojesi pituus laitetta valitessasi. Pieneen tilaan kannattaa valita kokoontaittuva laite, joka on helppo siirtää pois tieltä. Suuremmissa laitteissa on yleensä enemmän varusteita ja vaihtoehtoja kuin pienemmissä.

Soutulaite kotiin parhaimmat ominaisuudet

  1. Kahdeksan säädettävää vastustasoa välillä 8-13kg
  2. Magneettinen jarrujärjestelmä
  3. Luistamattomat jalkatuet remmeillä
  4. Vakaa ja kestävä
  5. Ergonomisesti muotoiltu istuin
  6. Nopea ja helppo asennus

Ominaisuudet

Mitat
169 x 53 x 49 cm

Paino
18,5 kg


Max. käyttäjän paino
120 kg

Max. käyttäjän pituus
130 - 180 cm


Vauhtipyörän paino
2,6 kg

Näyttö
Vetojen määrä, kulutetut kalorit (noin) ja aika


Vetovastus
Kahdeksan vastustasoa välillä 8 - 13 kg

Pakkauksen mitat
107 x 46 x 24 cm


Tuotearvostelut

3.1 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: 27.04.2022

Sunnuntaina tilasin ja tuote toimitettiin ripeästi perille. Asiakaspalvelu ystävällistä, ratkaisukeskeistä ja tuotteet ovat hyvää vastinetta rahalle. Olen ostanut useita Gorilla tuotteita käytettynä sekä uutena. Olen tyytyväinen tähän verkkokauppa ostokseen.

Kirjoittaja: 09.05.2021

Laite on hutera ja heiluva sekä äänekäs ja jalan pidikkeet irtoaa liian helposti sekä nauha kiinitys surkea eikä näytön kiinityskään ole hyvä vaan irtoaa vähän väliä

Kirjoittaja: 20.04.2020

Loistava

Kirjoittaja: 04.08.2019

Parin kuukauden jälkeen on (liian lyhyen) vetokahvan hihna purkautumassa, laitteen osat eivät pysy paikoillaan (jalkapala on irronnut kaksi kertaa, näyttötaulu kerran), laite on hutera ja keikkuva, ja liukuistuimen laakereista lähtevä ääni on jatkuvasti voimistunut niin, ettei laitetta enää ilkene kerrostaloasunnossa käyttää.

Kirjoittaja: 04.03.2017

Kyllä tuo tälläiselle aloittelevalle kotikuntoilijalle on oikein näppärä laite.. Vastusta on riittävästi ja tuntuu kyllä melkeimpä joka lihaksessa..

Kirjoittaja: 10.12.2016

Kyllä tämä kotikuntoilijalle menettelee,

Kirjoittaja: 10.08.2015

Ajattelin kuitenkin kun hyvä soutulaite nähtävästi maksaa yli tuusonin niin kokeilla modata tätä laitetta silleen et poraan isomman reiän tohon etu tapin jälkeisen musta nappula tapon kohdalle jalkatuki putken kokoisen reiän jolloin pitäisi pystyä saamaan enemmän sitä oikeaa fiilistä eli soutamista eikä mitään moottokelkan nykimistä kahdella kädellä :D

Kirjoittaja: 15.04.2015

Näppärä laite kotikuntoilijalle.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Soutulaite kotiin

100617-00029-0001

- Laitteen mitat: 169x53x49cm

- Pakkauksen mitat: 107x46x24cm

- Sopii 130-180cm pituisille käyttäjille

- Laitteen paino: 18,5kg

- Käyttäjän maksimi paino: 120kg

Magneettinen jarrujärjestelmä

- Kahdeksan vastustasoa

TARJOUS
TÄNÄÄN!
444,95 €
309,95 € Säästä 135,00 €

Alkaen 14.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-5pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: