Selkäpenkki, taitettava (Black Edition)

100772-00019-0001

-14.92€

65,03 €

Normaalisti:79,95 €

Saatavuus: Ennakkotilaus

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Erittäin pieneen tilaan mahtuva selkäpenkki on saatavilla nyt myös mustana versiona!

Selkäpenkki on erinomainen kodin kuntoilulaite, joka treenaa monipuolisesti lähes koko kropan lihaksia. Yleinen harhaluulo on, että selkäpenkki harjoittaa ainoastaan alaselän lihaksia, mutta tämä ei pidä paikkaansa alkuunkaan. Selkäpenkki harjoittaa alaselän lisäksi erittäin tehokkaasti myös mm. pakaroita, takareisiä, pohkeita, kylkiä ja vatsalihaksia. Nämä lihakset ovat erittäin tärkeitä hyvän ryhdin kannalta.

Selkäpenkin pystyy nimensä mukaisesti taittamaan kasaan. Selkäpenkistä löytyy pikalukitus laitteen taittamiseen ja tämän ansiosta penkin pystyy taittamaan kasaan pieneen tilaan aivan kädenkäänteessä. Voit säilyttää selkäpenkkiä esimerkiksi kaapissa taikka sängyn alla ja ottaa sen esille ainoastaan käyttöä varten. Reilun pehmusteosan ansiosta tuotteen käyttäminen on mukavaa. Sivulta löytyvät käsiosat helpottavat harjoittelun aloittamisessa ja lopettamisessa toimien tukena. Selkäpenkki on monipuolisesti muunneltavissa ja pystyt säätämään penkin pituuden lisäksi myös jalkatukien sijaintia. Näiden ominaisuuksien ansiosta selkäpenkki soveltuu kaikenkokoisille henkilöille ja voit säätää niitä myös omien mieltymyksien mukaan.

Selkäpenkki, taitettava on erinomainen valinta kodin kuntoiluvälineeksi ihmiselle, joka haluaa pitää huolta erityisesti selkänsä hyvinvoinnista ja ylläpitää sen toimintakykyä. Selkäpenkillä treenaaminen harjoittaa myös epäsuorasta selkälihaksien vastalihaksia - eli vatsalihaksia!

Tekniset tiedot:

  • Paino: 10kg
  • Max. kantavuus: 120kg
  • Mitat koottuna: 100 x 49 x 71 - 80 cm (PxLxK)
  • Otekahvaosan leveys: 76,5 cm
  • Mitat taitettuna: 124 x 76,5 x 36 cm (PxLxK)
  • Pikalukitus taittamiseen
  • Pehmusteosan mitat: 30 x 45 x 4.5 - 7 cm (PxLxK)

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.31.10.2017 (Selkäpenkki, taitettava (Black Edition)) :
(4/5

Hyvin pelaa, joskin ihan aavistuksen kenkkana keveytensä ja taittomahdollisuuden vuoksi. Tuntuu kuitenkin luotettavalta eikä häiritse treeniä.

188cm pitkänä epäilin vähän etukäteen koon riittävyyttä (näyttää pieneltä), mutta paljon pitemmällekin menisi vielä.

Lataa