Monipuoliset punnerruskahvat

100829-00001-0001

-13.34€

66,61 €

Normaalisti:79,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Monipuoliset punnerruskahvat ovat paras valinta koko kropan treenaamiseen omalla kehonpainolla!

Monipuoliset punnerruskahvat mahdollistavat koko kropan treenaamisen kattavammin kuin normaalit punnerruskahvat. Tuote sisältää kaksi kappaletta 73cm korkeaa punnerruskahvaa, joiden käyttötarkoituksena ainoastaan mielikuvitus on rajana. Voit käyttää niitä normaalien etunojapunnerruksien lisäksi erittäin monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun. Niiden avulla voit tehdä erinomaisesti dippipunnerruksia ja muita kehonpainoharjotteita. Voit tehdä staattisia pitoja, jotka ovat erittäin tehokkaita keskivartalon harjoittamiseen. Tälläisiä staattisia pitoja voidaan tehdä myös voimistelurenkailla. Punnerruskahvojen etuna kuitenkin on, että niitä ei tarvitse kiinnittää seinään tai kattoon.

Monipuoliset punnerruskahvat ovat suunniteltu ammattilaiskäyttöön, mutta soveltuvat myös erityisen hyvin laatutietoisille harrastelijoillekin. Kahvojen laatuun sekä jämäkkyyteen on panostettu erityisesti ja siitä kertoo, että kahvat painavatkin 6 kg / punnerruskahva! Punnerruskahvat ovat mitoiltaan 58 x 38 x 73cm (PxSxK) ja tämä mahdollistaa rajattomat liikevaihtoehdot. 73cm korkeus mahdollistaa niiden käyttämisen erinomaisesti jopa käsilläseisontapunnerruksissa. Punnerruskahvojen maksimikantavuus on huikeat 100kg. Pohjasta löytyvien kumijalkojen ansiosta punnerruskahvat pysyvät tiukasti paikallaan kovemmissakin reeneissä ja ovat erityisen tukevat käytettäessä tasaisella alustalla! Kumiset otekahvat varmistavat, että ote pitää hikisemmässäkin treenissä!

Monipuolisten punnerruskahvojen edut:

Etunojapunnerrus: Normaalien punnerruskahvojen tapaan voit suorittaa myöskin normaaleja etunojapunnerruksia. Punnerruskahvojen korkeuden vuoksi voit tehdä kevennettyjä punerruksia pitäessäsi jalkoja lattialla, koska painopiste jakautuu osittain myös jaloille. Mikäli haluat tehdä tehokkaampia punnerruksia niin kannattaa nostaa jalat esim. penkin päälle. Etunojapunnerrus vaikuttaa etenkin rinta-, ojenta- ja hartialihaksiin.

Dippipunnerrus: Punnerruskahvojen korkeuden vuoksi voit tehdä täydellisen liikeradan dippipunnerruksia. Voit tehdä kevennettyjä dippipunnerruksia pitämällä jalkoja lattialla, painopisteen jakautuen näin osittain myös jaloille. Nostamalla jalat esim. penkin päälle painopiste jakautuu enemmän käsiesi varaan ja liike on tehokkaampi. Jos olet erityisen vahva niin voit pitää jalkoja suorana edessäsi ja tehdä dippipunnerruksia koko painollasi. Tämä liike harjoittaa erittäin tehokkaasti myös staattisesti vatsalihaksia. Dippipunnerrus vaikuttaa etenkin rinta-, ojentaja- ja hartialihaksiin.

Käsilläseisontapunnerrus: Punnerruskahvojen korkeuden vuoksi voit tehdä erityisen syviä ja tehokkaita käsillä seisontapunnerruksia. Lattialla tehdyjen käsilläseisontapunnerruksien liikerata on erittäin lyhyt, koska pää osuu lattiaan. Voit käyttää niitä myös normaalin käsilläseisonnan harjoitteluun ja se kehittää tasapainoasi. Käsilläseisontapunnerrus vaikuttaa erityisesti ojentaja-, hartia- ja vatsalihaksiin.

Voimisteluliikkeet: Monipuolisten punnerruskahvojen avulla pystyt tekemään useat voimistelusta tutut liikkeet ilman voimistelurenkaita. Voit tehdä monipuolisia staattisia pitoja dippipunnerrusasennossa olemalla istumasennossa tai pitämällä jalkoja takana suorana. Nämä staattiset pidot ovat erittäin tehokkaita keskikropan harjoitteluun, koska tukilihakset jännittyvät kuin itsestään.

Punnerruskahvojen harjoitteluvastus perustuu omaan kehonpainoon. Mikäli olet erittäin vahva ja haluat nopeampi tuloksia niin tälle kaveriksi painoliivi tai nilkkapainot.

Tekniset tiedot:

  • Mitat / punnerruskahva: 58 x 38 x 73 cm (PxLxK)
  • Paino / punnerruskahva: 6 kg
  • Max. käyttäjän paino: 100 kg
  • Erittäin tukeva metallirakenne
  • Tukevat ja luistamattomat kumijalat
  • Kuminen otekahva varmistaa pitävän otteen
  • Väri: Musta
  • Toimitetaan pareittain (sis. 2 kpl punnerruskahva)

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.12.03.2018 (Monipuoliset punnerruskahvat) :
(5/5

Todella jämäkät. 182 cm kaverille ihan riittävän korkeat kehonpainotreenille. Soutuliikkeessä selkä osuu ihan ääriasennossa maahan, mutta pystyy silti tekemään. Pultit hiljalleen löystyy ainakin itsellä, vaatii uudelleen kiristämistä silloin tällöin. Ei kuitenkaan haittaa käyttöä. Pehmusteita pystyy liikuttamaan (eivät kuitenkaan treenin aikana hölsky/liiku), ei varsinaisesti huono tai hyvä juttu, huomiona vain. Hinta-laatusuhde kohillaan! Suosittelen.

Kirjoittaja Pvm.11.06.2017 (Monipuoliset punnerruskahvat) :
(5/5

Todella monipuoliset, erilaisia liikevarioita riittää lähes loputtomiin. Kestää jämäkän rakenteensa ansiosta suhteellisen suuriakin kuormia.