Punnerruskahvat

100244-00046-0001

-8.34€

16,61 €

Normaalisti:24,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

2 kpl punnerruskahvoja

Tavallisesti punnerrukset tehdään käsin lattiaa vasten, mutta käyttämällä punnerruskahvoja harjoittelussa, saat muutamia etuja. Jos kärsit rannekivuista, voit punnerruskahvojen avulla harjoitella ilman kipuja. Lisäksi punnerruskahvoilla voit laskea vartalosi lähemmäs lattiaa ja näin lisätä liikkeen venytystä ja lihaksen tekemää työtä.

Kun teet punnerruksia ilman punnerruskahvoja, asetat kämmenesi suoriksi lattialle, joka aiheuttaa ranteille äärimmäisen ylivenytyksen, joka voi johtaa kipuun tai hermosärkyyn. Käyttäessäsi kahvoja, ranteesi pysyvät luonnollisessa asennossa. Käsivarsiesi lihakset joutuvat työskentelemään kovemmin pitääksesi ranteesi suorassa, mutta ne ovat paremmassa asennossa.

Käyttämällä punneruskahvoja, pääset laskeutumaan lähemmäs lattiaa. Tämä lisää vastusta rintalihaksillesi. Jos pidät käsiäsi lattialla, kehosi koskettaa maata aiemmin kuin harjoitellessasi kahvoilla, jotka kohottavat kehoasi. Olkapäidesi nivelet tekevät laajemman vaakasuoran liikeradan, joka tarkoittaa, että ne aukenevat enemmän sivuille.

Tehdessäsi punnerruksia punnerruskahvoilla, saat lisättyä rintalihasten osuutta harjoituksessa, koska ojennat olkapäitäsi vaakasuorasti suuremmassa kulmassa. Tämä äärimmäinen ojennus aiheuttaa voimakasta rasitusta olkapäidesi nivelille. Tee punnerruksia siis varoen ja lihaksiasi kuunnellen, äläkä aloita heti syvillä punnerruksilla koska ne voivat vahingoittaa niveliäsi. Aloita siis kevyesti ja lopeta heti jos tunnet kipua olkapäissäsi.

• Treenaa käsivarret, rinta ja olkapäät
• Väri: Musta / Kromi
• Pehmustettu kädensija antaa vakaan otteen
• Mitat: 270mm pitkä / 175mm leveä / 130mm korkea
• Kädensija-ala: 100mm

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.19.11.2017 (Punnerruskahvat) :
(5/5

Suosittelen, jos etsit halpoja, mutta asiansa ajavia kahvoja. Nopea toimitus!

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Punnerruskahvat) :
(5/5

Näissä kahvoissa ote pysyy varmasti.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Punnerruskahvat) :
(5/5

Todella kätevät kahvat punnerukseen. Monipuoliset koska voit itse valita punnerrusasennon ja saada näin monipuolisuutta. Pitävä ote ja hyvä!!