Painonnostopenkki ja 100kg painosarja

100299-00019-0048

-140€

249,95 €

Normaalisti:389,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Painonnostopenkki ja yhteensä 100kg painosarja vinyylisistä levypainoista kattaa aloittelijan ja pitempäänkin harjoitelleen tarpeet. Telineiden korkeutta voidaan säätää, joten löydät varmasti sopivan nostoasennon. Penkin telineiden takaosassa on myös dippikahvat, joten saat tehtyä kokonaisvaltaisen rintaharjoituksen penkkipunnerruksen ja dippien yhdistelmällä. Painonnostopenkin saa taitettua kokoon, jolloin sitä voidaan säilyttää pienessäkin tilassa. Tämä setti sopiikin erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi kotioloissa.

Vinyylinen painosarja sisältää pitkän suoran levytangon, 120cm pitkän EZ-mutkatangon, kaksi käsipainotankoa ja levypainoja.

Painonnostopenkin edut:

Tämän penkin avulla voit suorittaa ehdottomasti suosituimman treeniliikkeen suoraan kotona - eli penkkipunnerruksen. Penkkipunnerrusta pidetään koko yläkropan kuningasliikkeenä. Penkkipunnerrus harjoittaa koko yläkroppaa, kuten rintalihaksia, käsilihaksia, hartioita ja jopa tukena olevia selkälihaksia epäsuorasti. Penkin takaosasta löytyy dippikahvat, joiden avulla voidaan täydentää täydellisesti yläkropan treenaamista. Painonnostopenkin penkkiosan pystyy näppärästi taittamaan kasaan treenin jälkeen ja säilytysasennossa penkki ei vie tilaa juuri lainkaan!

Painonnostopenkin tankotelineiden korkeuden pystyy säätämään helposti juuri sinulle sopivaksi. Tankotelineen sijainnin ansiosta pystyt valitsemaan tangosta juuri sinulle sopivan oteleveyden ja pystyt harjoittamaan rintalihaksia sekä ojentajalihaksia täydellisen monipuolisesti.

Painonnostopenkin ominaisuudet:

 • Paksusti pehmustettu istuin, joka voidaan myös taittaa alas istumaannousuja varten
 • Levytankotelineen korkeutta voidaan säätää
 • Penkki on helppo taittaa kokoon ja säilyttää pienessäkin tilassa
 • Pituus: 125cm
 • Leveys: 57cm
 • Levytankotelineen enimmäiskorkeus: 99cm
 • Levytankotelineen minimikorkeus: 78cm
 • Suurin sallittu kuorma: 200kg
 • Paino: 30kg
 • Pehmusteen mitat: 111 x 25 x 4cm

 

100kg vinyylinen painosarja sisältää:

 • 4 x 1,25kg levypaino
 • 4 x 2,5kg levypaino
 • 2 x 5kg levypaino
 • 2 x 10kg levypaino
 • 2 x 15kg levypaino
 • 1 x 120cm EZ mutkatanko
 • 1 x 170cm suora levytanko
 • 2 x 35cm käsipainotanko
 • 8 x kierrelukko
 • Reiän halkaisija: 31mm

 

Treeni Painonnostopenkki ja 100kg painosarjalla:

1. Lämmittele huolellisesti lihakset:

Aloita lämmittely pyörittelemällä käsiäsi kevyesti ja ravistele myöskin käsiäsi. Sen jälkeen voit tehdä lämmittelyksi punnerruksia omalla kehonpainollasi tai tehdä penkkipunnerruksia kevyellä kuormituksella. Penkkipunnertaminen on aina hyvä aloittaa tekemällä keskittyneitä toistoja pelkällä tangolla. Tämä auttaa sinua valmistautumaan harjoitukseen ja voit hioa liikerataa. Tämän jälkeen kannattaa lisätä hieman kuormaa lisää ja jatkaa liikeratojen hakemista sekä tuntumaa lihaksiin. Tee sarjoja pienillä painon korotuksilla niin kauas, kunnes olet päässyt haluttuun painomäärään jota haluat käyttää itse harjoituksessa.

2. Penkkipunnerrusharjoitus:

Kun olet saanut lämmiteltyä lihaksesi sopivan lämpimäksi - on aika käydä itse treenin kimppuun. Aseta painoksi sellainen määrä, jolla saat n. 12-15 toistoa tehtyä peräkkäin. Tee tällä painolla kuitenkin ainoastaan 10 toistoa keskittyneesti. Tämän jälkeen lepää n. 2-3 minuuttia. Sen jälkeen toista jälleen kerran 10 toistoa. Pidä jälleen n. 2-3 minuutin lepo. Viimeisellä eli kolmannella kerralla tavoitteena on saada myöskin 10 toistoa. Mutta se ei haittaa vaikka saisitkin n. 8 tai 9 toistoa. Mikäli saat kaikilla kerroilla suoritettua 10 toistoa - seuraavalla harjoituskerralla voit asettaa tankoon 2,5kg lisää painoa. Tämä tarkoittaa, että lihaksesi ovat kasvaneet ja olet saanut lisää voimaa. Mikäli et saa 10 toistoa tehtyä jokaisella kolmella kerralla, voit tehdä seuraavalla harjoituskerralla samalla painolla.

3. Supersarjaharjoitus edistyneemmille treenaajille:

Kun haluat saada maksimaalisesti irti rintalihaksien harjoittelusta - voit siirtyä käyttämään ns. supersarjaharjoitusta. Supersarjassa on tarkoitus harjoitella kahta eri liikettä vuorotellen. Ensimmäisenä teet yhden sarjan penkkipunnerrusta painolla, jolla saat 10 toistoa suhteellisen kevyesti. Sen jälkeen lepää n. 1-3 minuuttia ja tee penkin dippikahvoilla dippipunnerruksia 10 toistoa tai niin monta kuin mahdollista. Toista nämä liikkeet vuorotellen kolme kertaa. Lepää sarjojen välillä niin kauan kuin koet tarpeelliseksi palautuaksesi seuraavaa liikettä varten. Harjoituksen jälkeen rintalihaksistasi on puristettu viimeiset mehut pois ja tunnet kuinka harjoitus on mennyt perille oikeaan paikkaan! Erilaisten liikkeiden suorittaminen samalle lihakselle on erityisen tehokas metodi saada lihas treenattua täydellisesti.

TUV

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.16.04.2019 (Painonnostopenkki ja 100kg painosarja) :
(5/5

Olen erittäin tyytyväinen. Penkillä treenaaminen on mukavaa ja hita- laatusuhde on kohdallaan. Penkki on hyvä! :)

Kirjoittaja Pvm.25.09.2018 (Painonnostopenkki ja 100kg painosarja) :
(3/5

Penkki kapea ja lukkoja saa kiristää koko ajan, mutta ei hintakaan päätä huimaa. Ihan semi tyytyväinen olen ollut muuten tuotteeseen. 3 1/2*

Kirjoittaja Pvm.10.06.2018 (Painonnostopenkki ja 100kg painosarja) :
(4/5

Muuten hyvä setti mutta lukot vaatii tuotekehitystä. Aukee melkeen joka harjoittelen jälkeen