Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (musta)
Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (musta)
Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (musta)
Tuotetiedot add

Huippusuosittu teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille saatavilla nyt myös mustana!

Valikoimamme monipuolisin 3in1 painoteline, joka soveltuu levypainoille, käsipainoille sekä levytangoille. Telineen avulla voit mitää kaikki tarvikkeet siistissä ja selkeässä järjestyksessä. Kaikki ovat nopeasti ja helposti käden ulottuvilla eivätkä ne makaa lattialla pitkin poikin. Telineen jalkoihin on asennettu kumijalat, jotka varmistavat että teline seisoo tukevasti paikallaan liikkumatta. Teline on vahvistettu vahvasta metallista, jonka ansiosta sen maksimikuormitus on huikeat 300 kg!

Levypainoteline:

Telineestä löytyy yhteensä 7 kpl levypainon pidikkeitä ja jokaisen pituus on 20 cm. Pidikkeiden halkaisija on mitoitettu niin, että 30mm/31mm levypainot sopivat siihen täydellisesti. Telineessä voi tottakai myös käyttää 50mm levypainoja, mutta levypainot asettuvat pidikkeisiin hieman väljästi. Useiden pidikkeiden ansiosta voit pitää levypainot siistissä kilomääräisessä järjestyksessä.

Käsipainoteline:

Telineen yläosasta löytyy myös oma teline käsipainoille. Telineessä voidaan käyttää kaikkia käsipainoja joiden otekahvan leveys on vähintään 12 cm. Näin ollen telineessä voidaan käyttää kiinteitä käsipainoja sekä myös säädettäviä käsipainoja. Käsipainotelineen alustasta löytyy pehmike, joka ehkäisee kolinaa sekä suojaa käsipainojen pintaa. Telineen päädyistä löytyy kumistopparit, joiden avulla käsipainot pysyvät varmasti telineessä.

Levytankoteline:

Telineen takaosasta löytyy myös yhteensä 4 kpl levytangon pidikkeitä. Levytankotelineessä voidaan säilöä kaikkia yli 120 cm mittaisia levytankoja. Telineiden ansiosta tangot ovat aina helposti saatavilla eikä niiden tarvitse pyöriä enää lattialla.

Tämä painoteline on saatavilla myös hopeana.

Tekniset tiedot:

 • Tukeva metallirunko
 • Telineen kokonaismitat: 119 x 55 x 96 cm (PxLxK)
 • Käsipainotelineen mitat: 108 x 24 cm (soveltuu käsipainoille joissa yli 12cm otekahvan leveys)
 • Levypainon pidikkeiden määrä: 7 kpl
 • Levypainon pidikkeiden pituus: 20 cm
 • Levypainon pidikkeiden etäisyys toisistaan: 36 cm
 • Soveltuu 30mm/31mm levypainoille
 • Tankopidikkeiden määrä: 4 kpl
 • Telineen paino: 30kg
 • Max. kuormitus: 300 kg
 • Väri: Musta

Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 21.06.2021

Erittäin ammattimainen ja käytännöllinen hylly. Voidaan käyttää monipuolisesti.

Kirjoittaja: 21.06.2021

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen painolevy telineeseen. Levytelineessä oli kuitenkin naarmuja ja yhden ylemmin ruuvin kierre oli viallinen. Sain selvitettyä asian asiakaspalvelun kanssa.

Kirjoittaja: 20.03.2020

Alhaalle mahtuu hyvin pienemmät painot ja ylemmälle tasolle isommat, hyvä ostos! Stabiilius plussaa.

Kirjoittaja: 17.05.2019

Noniin! Tänään saapui tämä teline omaan kotiin kasattavaksi. Käyn tässä läpi telineen hyvät ja huonot puolet. Hyvät: - Edullinen - Jämäkkä - Helppo koota - Monipuolinen. Saat käsipainot, tangot ja levypainot kaikki siististi järjestykseen. Huonot. - Työnjälki on paikoittain hieman kehnoa (maali ropisee pois, hitsausjälki ei ole tasaista). - Teline on korkea, joka tekee sen, että käsipainoja on hankala asettaa takaisin paikoilleen. Olen itse 185 cm pitkä, ja silti koen että käsipaino teline on aivan liian korkealla. - Vinyylipainoilla tulee tilanpuute kiekkoja asetellessa. Käytin gorilla sportin omia musta/punaisia vinyylipainoja, ja 10kg kiekkoja mahtuu yhteen paikkaan vain 2 peräkkäin. Muilla 30mm kiekoilla voi mahtua enemmän, kuhan leveys ei ole liian paksu. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän tuotteeseen. Sain omat painot siistiin järjestykseen, ja nyt huoneessa on huomattavasti turvallisempi ja helpompi kulkea.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (musta)

100053-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
223,47 €
189,95 € Säästä 33,52 €

Alkaen 9.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16