Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Valkoinen
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Valkoinen
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Valkoinen
Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Valkoinen
Tuotetiedot add

Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille

Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (harmaa) on 3in1 painoteline, jonka avulla voit säilyttää kaikki painot samassa telineessä kätevästi. Enää painojen ei tarvitse olla hukassa pitkin lattioita vaan kaikki painot voidaan laittaa samaan telineeseen kilomääräiseen kokojärjestykseen. Telineen rakenteeseen on kiinnitetty huomiota ja se on valmistettu vahvasta metallista tarjoten huikean 300 kg max. kuormituksen.

Levypainot

Teline sisältää 7 x 20 cm pituista levypainopidikettä. Levypainon pidikkeet sopivat 30mm/31mm levypainoille. PIdikkeissä voidaan käyttää myös 50mm levypainoja, mutta suuremman keskireiän vuoksi levypainot ovat pidikkeissä hieman väljästi. Seitsemän pidikkeen ansiosta voit pitää kaikki levypainot oikeassa kilojärjestyksessä.

Käsipainot

Erikoisuutena tästä telineestä löytyy myös käsipainoteline aivan telineen yläosasta. Telineeseen sopivat kaikki käsipainot joiden otekahvan leveys on vähintään 12 cm. Teline sopii säädettäville käsipainoille sekä kiintelle käsipainoille. Käsipainotelineen alusta on pehmustettu, joka ehkäisee kolinaa sekä suojaa samalla käsipainojen pintamateriaaleja. Käsipainojen pysyvyyden telineissä varmistaa päätyihin asennetetut kumistopparit.

Levytangot

Telineen takaosaan on sijoitettu neljä levytangon pidikettä joiden ansiosta voit säilyttää siellä kätevästi yhteensä neljää levytankoa. Levytangon pidikkeet on mitoitettu niin, että telineessä voidaan säilyttää kaikkia yli 120 cm pituisia levytankoja. Levytankotelineen avulla kaikki tangot ovat selkeässä järjestyksessä sekä ennenkaikkea tangot ovat turvallisesti telineessä eikä lattialla pyörimässä.

Vakio- ja olympiapainot

Mallista riippuen painot voidaan jakaa reiän halkaisijan 30/31 mm tai 50/51 mm mukaan.

Olympiapainotelineiden maksimi kuorma on 300-350kg ja vakiolevyjen telineet kestävät 200-300 kg:n painon.

Materiaali

Levypainoteline on valmistettu kestävästä teräsputkesta ja päällystetty tyylikkäällä viimeistelyllä.

Jalat varmistavat vakauden ja keskitetty painonjako estää kaatumisen. Lisäksi kumiset jalanpäädyt suojaavat lattiaa naarmuilta ja vaur

Suunnittelu

Olipa kyseessä vaaka- tai pystysuuntainen suunnittelu, painotelineet vaikuttavat vankalla rakenteella, nopealla asennuksella ja tilaa säästävällä muotoilulla. Tämä tarkoittaa, että painolevyt voidaan lajitella nopeasti ja helposti voimaharjoittelun jälkeen.

Ominaisuudet

Mitat
119 x 52 x 100 cm

Paino
17 kg


Väri
Valkoinen

Max. kuormitus
400 kg


Yhteensopivat tuotteet
30/31mm levypainot ja tangot

Levypainopidikkeet
7kpl 20 cm pidikkeitä 30/31 mm levypainoille


Tankopidikkeet
4 pidikettä 30/31 mm levytangoille

Käsipainotelineen mitat
108 x 24 cm


Yhteensopivat käsipainot
Käsipainot joissa yli 12cm otekahvan leveys

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 10 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Väri oli lähempänä harmaata kuin valkoista. Lisäksi tuotteessa oli paikoin maalipinta valmiiksi kolhiintunut. Toiminnallisesti kuitenkin hyvä ja helppo koota.

Vakaa, helppo koota - erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Valitettavasti muutama hilseilevä maali kohta - todennäköisesti saanut kolhuja kuljetuksen aikana. Lisäsin myös alumiinikotelon pienille osille (tähtilukot jne.).

Levypainopidikkeiden halkaisija on 33 mm, mutta sitä ei mainita tuotteen kuvauksessa. Jos sinulla on painoja joiden reiän halkaisija on tätä pienempi - kuten minulla - joudut rakentamaan ohuemmat jatkoviritykset. Ellet halua käyttää telinettä pyykin kuivaamiseen.

Todella hyvä painoteline kotisaliin. Tukeva ja tilaa säästävä. Käsipainoille tarkoitetussa tasossa olisi hyvä olla stopparit molemmissa päädyissä, varmistaisi ettei perheen pienokaiset saa pyöriteltyä käsipainoja pois telineestä.

Tukeva ja tilava teline kotigymille. Suosittelen. Yhdestä painotapista oli kierteet hävinneet mutta hyvän asiakaspalvelun ansiosta uusi tappi tuli pikimiten postissa. Kiitoksia!

Todella tukeva teline, soveltuu hyvin myös 50mm levyille. Harmittava miinus kuljetuspakkauksessa olleista rikkoutumista jotka rahtifirmassa myönnettiinkin ja reikiä oli teipattu, ei tosin kaikkia, kasaustarvikkeita kuten prikkoja oli heilunut pakkauksen sisällä muttei onneksi ollut kadonnut, vaikka onhan noita useimmilla itelläkin hyllyssä. Harmillisin kuljetusvaurio on käynyt itse telineille joista oli lohjennut pieniä paloja kaikkien tarvikkeiden hilluessa pahvilaatikossa edes takaisin kun mitään fyllejä ei oltu käytetty, osa vaurioista toki peittyy levyjen taakse mutta kuitenkin kun priimaa on ostamassa.. Toki näitä voisi vaihdella uusiin ja toivoa seuraavan rahtauksen onnistuvan mutta kun toimitusaika on päiviä ja lomat sekä aikaa vähemmän niin enpä viitsinut ronklata. Tukeva ja hyvä teline kaikesta huolimatta ja erittäin hyvä hintalaatusuhde kun katselin mm. käytettyjä ja muiden myyjien tuotteita.

Tukeva ja käytännöllinen teline. Hieman lyhyet tapit levypainoille jos on paljon painoja, mutta paksummalla putkella voi pituutta vähän jatkaa. :)

Tukeva ja käytännöllinen teline. Kokoaminen oli helppoa. Teline on yllättävän kestävä. Omassani ollut ajoittain ylipainoa ja hyvin on kestää nököttänyt romut niskassaan toista vuotta. Tangoille on riittävän monta paikkaa. Pintahan tästä valkoisesta kuluu käytössä, etenkin noista painotapeista, mutta se lienee itsestään selvyys, eikä itseäni haittaa tippaakaan.

ok

Todella hyvä teline, varsinkin hintaansa nähden. On tukeva ja siihen saa kyllä riittävästi painoja ja tankoja mahtumaan. Jokaisen kotisaliin lähes pakko-osto. Suosittelen lämpimästi!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoteline, Levy- ja Käsipainoille sekä Levytangoille, Ø 30mm, 400kg, Valkoinen

100194-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
249,95 €
129,95 € Säästä 120,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 129,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!