Kuntopyörä kotiin
Kuntopyörä kotiin
Kuntopyörä kotiin
Kuntopyörä kotiin
Kuntopyörä kotiin
Kuntopyörä kotiin
Tuotetiedot add

Kuntopyörä on monipuolinen ja tehokas kuntoiluväline - voit käyttää sitä suoraan olohuoneessasi!

Kuntopyörä on yksi monipuolisimmista kuntoiluvälineistä. Se harjoittaa erityisesti hapenottokykyä, kestävyyskuntoa ja jalkojen lihaksia. Kuntopyörän istuin on säädettävissä korkeus- ja pituussuunnassa, jonka vuoksi se soveltuu kaikenkokoisille käyttäjille. Kuntopyörästä löytyy erittäin monipuolinen elektroninen mittaristo, jonka avulla pystyt seuraamaan mm. sykettäsi harjoittelun aikana!

Kuntopyörän jalat on valmistettu kumista, joka varmistaa että kuntopyörä pystyy paikallaan tukevasti harjoituksen aikana. Etuosaan on sijoitettu myöskin kätevät renkaat, joiden avulla voit liikutella kuntopyörää helposti yksin ilman selälle raskasta nostelemista. Kuntopyörän polkimista löytyy tukevuuden varmistavat lenkit, jotka ovat säädettävissä. Jalkalenkkien avulla jalkasi pysyvät polkimien päällä tukevasti ja voit keskittyä pelkästään harjoitteluun.

Kuntopyörän edut:

Kuntopyörä on varmasti yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista kuntoiluvälineistä. Kuntopyörän käyttäminen on kaikille erittäin turvallinen harjoittelumuoto. Voit tehdä harjoittelun suoraan kotonasi esimerkiksi katsoen samalla suosikki TV-sarjaasi. Mittariston alapuolelta löytyy monipuolinen vastuksen säätöruuvi. Sen avulla pystyt asettamaan juuri sinulle sopivan vastuksen riippuen harjoittelusi tavotteista. Pienimmillä vastuksilla voit harjoittaa kestävyyskuntoa ja isommilla vastuksilla pystyt harjoittelemaan jopa lihasvoimaa. Monipuolisen elektronisen mittariston avulla pystyt seuraamaan harjottelusi tehokkuutta sekä myös sydämesi sykettä. Sykkeen seuraaminen harjoittelun aikana on erittäin tärkeää, että voit pitää sykkeen haluamallasi tasolla.

Harjoittele oikealla sykkeellä:

Maksimisykkeen pystyy laskemaan laskennallisesti kaavalla: 205 - 0,5 x ikä. Eli jos olet 50 vuotias. Laskukaava on tällöin yksinkertaisesti 205 - 25. Arvioitu laskennallinen maksimisyke on n. 180.

50% - 60% maksimisykkeestä, Lämmittely ja palauttava harjoittelu:

Erittäin kevyttä harjoittelua, joka on tarkoitettu lämmittelyksi ennen harjoittelua tai harjoittelun päätteeksi tapahtuvaksi loppuverryttelyksi. Tämän sykealueen tarkoituksena on myös tehostaa verenkiertoa. Tämän sykealueen harjoittelussa keho käyttää polttoaineena pääasiassa kehon rasvavarastoja, mutta energiankulutus on kuitenkin hyvin matala tällä alueella.

60% - 70% maksimisykkeestä, Kuntoliikunta:

Tällä sykealueella harjoittelu on vielä suhteellisen kevyttä. Huomaat olevasi tällä sykealueella vielä, jos pystyt puhumaan ilman läähättämistä. Tällä sykealueella harjoitellessasi elimistö käyttää pääasiallisena energianlähteenä omia rasvavarastojaan, joten se soveltuu erinomaisesti rasvanpolttoon. Harjoittelu tuntuu suhteellisen kevyeltä, jonka vuoksi voit tehdä pitkiä tehokkaita harjoituksia. Tämän sykealueen harjoittelu totuttaa kroppaa pitkäkestoisiin harjoituksiin ja suorituksiin, sekä opettaa kroppaa käyttämään energianlähteitä tehokkaammin.

70% - 85% maksimisykkeestä, Melko rankka harjoittelu:

Tämän sykealueen harjoittelu alkaa jo tuntumaan hieman rankalta, mutta pystyt kuitenkin tekemään ongelmitta yhtämittaisesti tehokkaita n. 20-30 minuutin harjoituksia. Tämän sykealueen harjoittelu kuluttaa runsaasti kaloreita ja kroppa käyttääkin energianlähteinä hiilihydraatteja ja rasvoja samassa suhteessa. Tämän tehoinen harjoittelu alkaa jo kehittämään runsaammin keuhkojen hapenottokykyä. Huomaathan kuitenkin, että tämän sykealueen harjoittelu alkaa olemaan jo melko rankkaa, joten harjoittele näin tehokkaasti maksimissaan 2 kertaa viikossa.

85% - 95% maksimisykkeestä, Tavoitteellinen harjoittelu:

Erittäin kovaa harjoittelua, joka on tarkoitettu pääasiallisesti käytettäväksi intervalliharjoituksissa. Tällä sykealueella ei jaksa harjoitella pitkään. Tämän vuoksi on järkevää käyttää intervalliharjoituksia, joissa tehdään n. 10 - 60 sekunnin pyrähdys tälle sykealueelle. Sen jälkeen kevennetään tahtia ja annetaan sykkeen palautua alemmas. Sen jälkeen voit toistaa tämän niin useasti peräkkäin kuin jaksat. Pääasiallisena energianlähteenä kroppa käyttää hiilihydraatteja, mutta myös rasvanpoltto tehostuu pitkäksi aikaa harjoittelun vielä jälkeen. Intervalliharjoittelu kehittää erittäin tehokkaasti keuhkojen hapenottokykyä. Harjoittelu tällä sykealueella on erittäin raskasta kropalle ja sen vuoksi tälläisiä harjoituksia ei kannata tehdä montaa viikossa.

95% - 100% maksimisykkeestä, Kilpaurheilijan harjoittelu:

Näin suuren sykealueen saavuttaminen vaatii itsensä pakottamista oman suorituskyvyn rajan yli. Tavallisen kuntoilijan ei tarvitse yritellä tavoitella näin maksimaalista harjoittelua. Tämä voi olla tarpeellista vain huippu-urheilijoille, jonka täytyy harjoitella maksimaalisesti pärjätäkseen omassa lajissaan kilpailijoita vastaan.

Tekniset tiedot:

  • Tukeva runko
  • Käyttäjän max. paino: 120kg
  • Hiljainen ja pehmeä voimansiirto
  • Manuaalinen 10-portainen vastuksensäätö
  • Vauhtipyörä: 3kg, magneettisella kaksisuuntaisella järjestelmällä
  • Vauhtipyörän keskipakoismassa: 0.0385KG/m²
  • Vauhtipyörän jarrutus onnistuu säätämällä vastusta korkeammalle
  • Soveltuu kaikenkokoisille säädettävän istuimen ansiosta
  • Elektroninen mittaristo sykemittauksella (Sisältää AA 1.5V paristot)
  • Helppo liikutella rullien avulla

Mikä on magneettivastus ?
Jos haluat hiljaisen kuntopyörän, silloin magneettivastuksella varustettu kuntopyörä sopii tarpeisiisi paremmin. Jarrujärjestelmä on toteutettu magneeteilla, jotka luovat vastuksen vauhtipyörässä. Ehdoton etu magneettijärjestelmässä on kulumattomat osat, koska magneettijärjestelmässä ei ole suoraa kitkaa tai kosketusta osien välillä.

Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 03.03.2020

Perus hyvä, ei mitään erikoisempa. Vähän hintava.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuntopyörä kotiin

100821-00054-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
380,94 €
310,74 € Säästä 70,20 €

Alkaen 14.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: